بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، با اشاره به تهدیدات ناشی از قاچاق محصولات غذایی، گفت: نظارت دقیق بر مسیرهای واردات و پیشگیری از قاچاق کالاها از اهمیت بالایی برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا ، حسین رستگار، با اشاره به نگرانی مصرف کنندگان از حلیت افزودنی E471، اظهار کرد: این ماده ممکن است از منابع گیاهی یا حیوانی تهیه شود و نظارت بر محصولات و پیشگیری از قاچاق ضروری است.
وی توضیح داد: شرکت ها برای دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو، باید اطلاعات دقیقی در خصوص منابع مواد اولیه خود ارائه دهند. این شامل شفاف سازی درباره اینکه آیا E471 از منابع گیاهی یا حیوانی است، و در صورت استفاده از منابع حیوانی، نوع حیوان نیز باید مشخص شود.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو افزود: بیشتر E471 استفاده شده در صنعت غذایی از منابع گیاهی است.
رستگار تصریح کرد: سازمان غذا و دارو مدارک ارائه شده توسط شرکت ها را به دقت بررسی می کند و در صورتی که مدارک کافی نباشد، آزمایش هایی انجام می دهد. بنابراین، محصولات دارای مجوز و نشان تأیید این سازمان تحت نظارت دقیق قرار دارند و از این بابت هیچ نگرانی وجود ندارد، اما زمانی که محصولات فاقد تأیید سازمان غذا و دارو وارد بازار می شوند، نگرانی ها بیشتر می شود. این نگرانی به ویژه در مورد محصولات قاچاق که به طور غیرقانونی وارد کشور می شوند، حساسیت بیشتری پیدا می کند. کالاهای قاچاق فرآیندهای کنترل شده را پشت سر نمی گذارند و نظارت بر منبع و کیفیت این محصولات سخت تر می شود.
وی با اشاره به تهدیدات ناشی از قاچاق محصولات غذایی خاطرنشان کرد: نظارت دقیق بر مسیرهای واردات و پیشگیری از قاچاق کالاها از اهمیت بالایی برخوردار است. این موضوع می تواند از ورود محصولات غیرمجاز و با کیفیت نامطلوب جلوگیری کند و سلامت عمومی جامعه را تضمین نماید.
{{name}}
{{content}}