40 وقف جدید در بوشهر ثبت شد

به گزارش ایرنا،حجت الاسلام محمدرضا اسماعیل پور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این موقوفه ها با نیات خیریه از جمله احداث مسجد، حسینیه و کمک به امور فرهنگی و مذهبی در شهرستان های مختلف این استان به ثبت رسیده اند.

به گزارش ایرنا،حجت الاسلام محمدرضا اسماعیل پور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این موقوفه ها با نیات خیریه از جمله احداث مسجد، حسینیه و کمک به امور فرهنگی و مذهبی در شهرستان های مختلف این استان به ثبت رسیده اند.

وی افزود: مردم نیکوکار استان بوشهر همواره در امور خیر پیشگام هستند و با نیت های گوناگون همچون ترویج فرهنگ دینی، دارایی هایی از جمله زمین، مسکن و واحدهای تجاری را وقف کرده اند.

اسماعیل پور اضافه کرد: توزیع وقف های سال جاری به تفکیک شهرستان ها شامل دشتستان و دشتی هر یک 9 وقف، تنگستان هفت موقوفه، دیر و جم هرکدام شش وقف، بوشهر دو مورد و گناوه یک وقف است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر با بیان اینکه از مجموع وقف های جدید، 32 وقف انتفاعی و هشت وقف منفعتی است، گفت: این موقوفه ها در مجموع 17 هزار و 622 مترمربع وسعت دارند.

سنددار شدن 20 هکتار اراضی موقوفه بوشهر

اسماعیل پور اظهارکرد: همچنین 184 سند مالکیت اولیه برای موقوفه ها و یکهزارو 131 سند برای رقبه های استان بوشهر در سال 1403 صادر و 52 سند نیز از دفترچه ای به سند تک برگ تبدیل شده اند.

وی اضافه کرد: در مجموع، حدود 20 هکتار از اراضی موقوفه استان سنددار شده اند که این رقم نسبت به سال 1402 رشد 577 درصدی داشته است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر صدور سند مالکیت را گامی مهم برای تثبیت حقوق موقوفات خواند و تصریح کرد: سنددار کردن موقوفات طبق قانون اوقاف، یکی از وظایف اساسی این سازمان است که با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان محقق شده است.

وی اضافه کرد: در سال گذشته با هزینه 227 میلیارد ریال برنامه های متعددی در حوزه قرآن و فعالیت های فرهنگی در این استان اجرا شد که مهم ترین این برنامه ها برگزاری جزءخوانی قرآن، تولید برنامه های قرآنی ویژه نوجوانان و تفسیر قرآن، برگزاری محافل انس با قرآن کریم در بقاع متبرکه، مسابقات قرآن در سطوح شهرستانی، استانی و کشوری با شرکت نوجوانان و جوانان، اعزام فعالان قرآنی و راه یافتگان مسابقات به دیدار مقام معظم رهبری و جشنواره های کشوری، اجرای طرح های فرهنگی و اجتماعی نظیر "آرامش بهاری"، "ضیافت الهی"، "نشاط معنوی"، "دهه ولایت"، "بصیرت عاشورایی"، "شمیم حسینی" و "اربعین حسینی"، حمایت از ایتام، بیماران و خانواده های نیازمند از طریق اجرای طرح هایی نظیر "مهر تحصیلی"، "زائران حرم رضوی" و "قرار دوازدهم"، برگزاری دوره های آموزشی برای هیأت امناء و مبلغین بومی و اعزام 400 مبلغ به مناطق محروم استان است.

اسماعیل پور با قدردانی از مشارکت مردم و دستگاه های همکار، نقش موقوفه ها را در گسترش عدالت اجتماعی، توسعه فرهنگی و تعمیق باورهای دینی در جامعه حائز اهمیت خواند.

نظرات

captcha