بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
زائر سرزمین وحی هستید و قصد تشرف به مکه و مدینه را دارید؟ در جست وجوی چه هستید در این وادی پُر اسرار؟ به زیارتِ که می روید، برای چه؟ غیر از نور و تقرب به چشمه جوشان نور در چه اندیشه اید؟
این رشته نورانی را استاد جواد محدثی اینچنین بیان و توصیف کرده است:
«زائر هرکه باشد، زیارت هرگاه که انجام شود، مزار در هرجا و هر سرزمینی که باشد، کانونی برای رشد معنویات و زمینه ای برای رشد ارزش های الهی در انسانهاست. حال چه زیارت خانه خدا باشد. چه زیارتِ مرقد رسول الله، چه زیارت قبور اولیای دین و مدفونین مظلوم بقیع و چه شهدای «احد»، مدفونین قبرستان ابوطالب در مکه و به خاک آرمیدگان در شهرهای مختلف زیارتگاه های دور و نزدیک و مشهور و گمنام.
اینها همه دل و جان را روشن ساخته و امید می بخشند، حتی زیارت قبور مؤمنان و صالحان نیز انسان را به یاد آخرت و صلاح می اندازد و یاد خدا را در دلها بیدار می کند. از قبور اولیاء الله نور معرفت و هدایت می درخشد. مکان های مقدس و مذهبی انسان را به خدا نزدیک می کند و حالت خضوع و آرامش ایجاد کرده، روح را سرشار از خلوص، دل را پر از امید، جان را لبریز از صفا و عشق می کند.
زیارت مرقدهای مطهر معصومین (ع) گامی در مسیر تزکیه است. این دیدارها، مقدمه قرب معنوی است. زمینه را برای همسو شدن با آن انسان های والا و اسوه های کمال فراهم می سازد. زیارت، یک عمل تکراری و بی روح نیست. زائر نباید به ظواهر و شکلها و ساختمان ها و در و دیوار و نور و رواق بنگرد و از عظمت و معنویت معصومین غافل شود. زیارتگاه ها، محیط هایی پاک هستند که صداقت و کمال را به یاد می آورند و بازدارنده از رذایل و افزاینده فضایل هستند.
هر چه میزان خداشناسی، پیغمبرشناسی و ولی شناسی بیشتر باشد، به همان اندازه نصیب از برکت این قبور نورانی و مزارهای متبرک بیشتر خواهد بود.
ففروا الی الله؛ یعنی سفرِ حج؛ یعنی فرار به سوی خدازائر، وقتی در برابر یک حجت خدا و امام معصوم و پیشوای شهید قرار می گیرد و در مزار رهبران دین، با شناخت و بصیرت حضور می یابد و می داند که آنها کمال مجسم و فضیلت متبلور هستند و آنها را به عنوان جلوه ای از نور خدا و چشمه ای از فیض رب و تبلوری از ایمان و اخلاص و عبودیت می شناسند، عظمت آنها را دریافته و متوجه نقصها و ضعف های خود می شود. اینجاست که «زیارت» کلاسی برای شناسی و خودسازی می شود و زائر، شاگردی در این مکتب و استادانش اولیاء الله، و مکانش؛ زیارتگاهها...
نتیجه اینکه سفر حج زمانی تاثیرگذارتر خواهد بود که آدمی به عنوان یک زائر چنین رابطه ای با زیارتگاه ها برقرار کند و در پرتوی وجود آنها نور را بجوید و به دنبال تقرب به درگاه ایزد متعال باشد.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}