بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم 100 امروز جمعه 19 اردیبهشت در حوزه هنری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم 100 عصر امروز جمعه 19 اردیبهشت در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم افرادی همچون حجت الاسلام محمد قمی، رسول صدرعاملی، احمدرضا درویش، رضا میرکریمی، محمدرضا شریفی نیا، ژاله صامتی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، محمدمهدی دادمان، علیرضا داوودنژاد، سید محمود رضوی، محسن اسلام زاده، مازیار هاشمی و ... حضور داشتند.
محمد سلوکی اجرای مراسم اختتامیه جشنواره فیلم 100 را برعهده داشت. در طول اجرای مراسم نیز ساز آکاردئون مجری را همراهی می کرد.
در ادامه پیام تصویری یوسف منصوری دبیر جشنواره برای حاضران پخش شد. وی در این پیام 100 ثانیه ای روند اکران آثار، آمار فیلم های ارسال شده به این رویداد و برگزاری کارگاه ها را تشریح کرد.
بخش بین الملل/ کرامت انسانی
در بخش بین الملل(کرامت انسانی) تندیس بهترین فیلم داستانی بین الملل به فیلم «العناق» به کارگردانی زینب نجاتی اهدا شد.
تندیس بهترین فیلم پویانمایی این بخش به فیلم «لاغرها» ساخته جان اِسونسکی اهدا شد.
تندیس بهترین فیلم مستند به فیلم «گلچین» ساخته محمدجواد معصومی اهدا شد.
بخش فراصد/ فلسطین آزاد
تندیس بهترین فیلم بخش فراصد به فیلم «خانه ام اینجاست» ساخته علیرضا آقامحمدی اهدا شد.
تندیس بهترین فیلم این بخش به فیلم «یک روز مدرسه» ساخته احمد الدنف اهدا شد.
تندیس دیگر این بخش به فیلم «عاتقه» ساخته مسعود دهنوی تعلق گرفت.
در ادامه مراسم گروه موسیقی روی صحنه آمدند و یک قطعه به زبان عربی اجرا کردند. پس از آن نوبت به تجلیل از علیرضا داوودنژاد کارگردان و نویسنده پیشکسوت سینما رسید. احمدرضا درویش، رسول صدرعاملی، محمدرضا شریفی نیا، مصطفی زمانی و محمدمهدی دادمان برای تجلیل از این کارگردان روی صحنه آمدند و تندیس برنامه را به داوودنژاد اهدا کردند.
صدرعاملی سپس درباره این کارگردان گفت: علیرضا داوودنژاد معلم همه ما فیلمسازان پس از انقلاب بود، چه با ساختن فیلم ها و چه با چگونگی حضور و منشش در سینما. او به ما یاد داد چگونه می توان از قصه های مردم این سرزمین فیلم ساخت. او در سینما به خانواده مفهوم و معنا بخشید. علیرضا در مقالات و یادداشت هایش همواره دغدغه سینما را داشته است. هیچ کس اندازه داوودنژاد دغدغه سینما نداشت.
هشدار داوودنژاد نسبت به دانش سینما
داوودنژاد در ادامه بیان کرد: از پارسال تاکنون در خیلی مناسبت ها دوستان لطف داشته اند و از من دعوت می کردند اما واقعیت این است که خیلی دل و دماغ این کار را نداشتم و به تهران نمی آمدم. امروز به یک دلیل خاصی وظیفه خود دانستم که به این جشنواره بیایم و این مساله عنوان 100 و اشاره به زمان در این جشنواره است. زمان محور دانایی سینمایی است یعنی دانایی سینمایی هم بسته زمان است. وقتی شما می خواهید یک داستان را در زمانی محدود روایت کنید، کارتان را متفاوت می کند.
وی با اشاره به شرایط کنونی سینما عنوان کرد: ما در شرایطی هستیم که 80 فیلم در سینما اکران می شود و 60 فیلم ضرر می کنند. در این وضعیت برخی فیلمسازها به سمت سریال سازی می روند. من به شخصه با فیلم های تجاری مشکلی ندارم زیرا سالن های سینما باید سرپا بمانند اما در این وضعیت تکلیف هنر سینما چه می شود؟ متأسفانه هنر سینما به زیرزمین رفته است. دانایی سینمایی در سرزمین ما در خطر است. اصغر فرهادی چه شد؟ او را از ایران فراری دادند. مدیریت خلاق بلد است این افراد را در ایران نگه دارد و در کنارش یک حلقه آموزشی ایجاد کند اما متاسفانه ما مدیریت دلسوزانه ای نداریم.
پس از آن گروه موسیقی مجدد روی صحنه آمدند و یک قطعه فارسی درباره ایران اجرا کردند.
بخش ملی/ ایران عزیز
دیپلم افتخار بهترین فیلم داستانی ملی به فیلم «مشق هرروز» ساخته امیر ربوئین اهدا شد.
تندیس بهترین فیلم داستانی ملی به فیلم «چشم چشم» ساخته حمید ملیحی اهدا شد.
دیپلم افتخار بهترین فیلم پویانمایی ملی به فیلم «آرامش زن، آرامش خانه» ساخته علیرضا پورشکوری اهدا شد.
تندیس بهترین فیلم پویانمایی ملی به فیلم «ته تغاری» ساخته حیدر صفرپور اهدا شد.
دیپلم افتخار بهترین فیلم مستند ملی به فیلم «شانه به شانه» ساخته مهدی شاهسواری و عطیه سادات حجتی اهدا شد.
عطیه سادات حجتی پس از دریافت جایزه گفت: این فیلم یک ترجمه تصویری از شعر اخوان ثالث است.
تندیس فیلم برگزیده سازمان سینمایی سوره به فیلم «بی درد» ساخته حانیه باستان اهدا شد.
تندیس فیلم برگزیده این بخش به فیلم «کیوسک» ساخته محمد قادری اهدا شد.
تندیس این بخش به فیلم «چرخ و فلک» ساخته مریم محمدی تعلق گرفت.
جایزه ایران جوان با حمایت بنیاد برکت به مرتضی معتمدی راد برای فیلم «یکی مثل خودم» اهدا شد.
در این بخش علاوه بر اهدای تندیس از فیلم بعدی کارگردان نیز حمایت می شود. همچنین از سوی سازمان سینمایی وزارت ارشاد از برگزیدگان بخش ملی نیز حمایت می شود.
در ادامه مراسم یوسف منصوری بیان کرد: ما در جشنواره 100 فکر می کنیم که 2 رسالت داریم؛ رسالت اول برگزاری درست این جشنواره و اهدای جایزه است. رسالت دوم ما این است که کمک کنیم تا بچه ها گام بعدی را بردارند. این جوایز شامل حمایت های مالی است که از سمت سازمان سینمایی سوره و سازمان سینمایی وزارت ارشاد به فیلمسازان اهدا می شود. امیدوارم که دیگر نهادها نیز در ارتباط با دبیرخانه جشنواره از آثار حمایت کنند.
تندیس بهترین فیلم از نگاه دبیر جشنواره به فیلم «علم» ساخته سید محمدحسین حسینی اهدا شد.
جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «پیام بر» ساخته سجاد انتظاری تعلق گرفت.
رضا میرکریمی به عنوان آخرین سخنران مراسم بیان کرد: من این جشنواره را دوست دارم زیرا جای خوبی برای استعدادیابی و فهم درست از زمان در روایت است. از شکل برگزاری اختتامیه معلوم است که آدم های خوش سلیقه ای پشت این جشنواره هستند. ما امروزه با خیل جوانانی طرف هستیم که کلاس های مختلفی را شرکت کرده اند اما ایده ندارند. قصه گفتن نیازمند نوعی تجربه زیسته است و اگر ما این ذخیره معنوی را نداشته باشیم، نمی توانیم فیلم بسازیم. در این جشنواره نمی توان با فرم مخاطب را گول زد و باید حتما قصه تعریف کرد.
وی در ادامه درباره علیرضا داوودنژاد گفت: دوست داشتم در بزرگداشت آقای داوودنژاد باشم اما متاسفانه دیر رسیدم. من آقای داوودنژاد را خیلی دوست دارم. ایشان آدم اصیلی است و آدم های اصیل را با یکی دو کار نمی توان شناخت بلکه در یک روند، اصالت افراد ثابت می شود.
{{name}}
{{content}}