بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
محمدحسین صفاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از زمان تاسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج تاکنون 11 هزار میلیارد ریال برای درمان این بیماران در استان اصفهان پرداخت شده است. وی ادامه داد: سرانه حق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج به طور کامل رایگان است. مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان این اینکه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کشور در سال گذشته 90 هزار میلیارد ریال بود اظهار داشت: این بودجه سال جاری به 120 هزار میلیارد ریال افزایش یافته است. صفاری گفت : تعداد بیماری های تحت حمایت صندوق نیز به بیش از 130 بیماری افزایش یافته است و درمان 20 بیماری خاص در مراکز درمانی دولتی بطور کامل رایگان است.
محمدحسین صفاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از زمان تاسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج تاکنون 11 هزار میلیارد ریال برای درمان این بیماران در استان اصفهان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: سرانه حق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج به طور کامل رایگان است.
مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان این اینکه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کشور در سال گذشته 90 هزار میلیارد ریال بود اظهار داشت: این بودجه سال جاری به 120 هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
صفاری گفت : تعداد بیماری های تحت حمایت صندوق نیز به بیش از 130 بیماری افزایش یافته است و درمان 20 بیماری خاص در مراکز درمانی دولتی بطور کامل رایگان است.
به گزارش ایرنا، اکنون بیش از یک میلیون و 900 هزار نفر از جمعیت استان زیر پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد بیش از یک میلیون و 300 هزار نفر بصورت رایگان بیمه شده اند.
بیماری های خاص و صعب العلاج دسته ای از بیماری ها هستند که روند درمانی ویژه ای را دنبال می کنند به این معنی که دارای سختی درمان هستند، بر این اساس دولت برای حمایت از این بیماران امسال 12 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار با هدف پرداخت هزینه های دارویی و درمانی به صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص داده است.
18 اردیبهشت (8 مه) روز جهانی بیماری های خاص و صعب العلاج و تالاسمی نامگذاری شده است، ابوعلی سینا یکی از طبیبان مبارز با بیماری های خاص و صعب العلاج در تاریخ شناخته می شود و در کتاب خود شیوه های درمانی بعضی از بیماری های سخت مانند جذام، دیابت و سرطان را تحلیل و بررسی کرد.
وزارت بهداشت بیماری های ام اس، تالاسمی، هموفیلی و دیالیز، سرطان، دیابت، بیماران پروانه ای، دارای سیستم نقص ایمنی بدن را جزو بیماری های خاص قرار داده و در چند سال اخیر با همکاری سازمان بیمه سلامت صندوق بیماران خاص و صعب العلاج را تشکیل داده که داروها به صورت رایگان و بدون پرداخت هزینه های درمانی از طریق این صندوق به مبتلایان ارایه می شود.
بنیاد امور بیماری های خاص به عنوان یک نهاد مردمی و غیردولتی، فعالیت خود را از 18 اردیبهشت سال 1375 به منظور ساماندهی و ارتقای وضعیت بیماری های خاص در زمینه های مختلف درمانی، دارویی، آموزشی، پیشگیری و اجتماعی آغاز کرد و به این مناسبت این روز به نام بیماری های خاص نامگذاری شده است.
براساس تعریف وزارت بهداشت، بیماری های تالاسمی، هموفیلی، دیالیز، MS، CF، SMA، پیوند، EB، اوتیسم، MPS و بیماران با نقص ایمنی اولیه در زمره بیماران خاص قرار می گیرند و درمان این بیماری ها به عنوان درمان های صعب العلاج به حساب می آید و بیماری های سرطان، دیابت و سایر بیماریهای نادر را نیز جزو بیماری های صعب العلاج دسته بندی می کنند.
از آنجا که اغلب این بیماری ها جنبه ژنتیکی دارند بنابراین موثرترین راهکار در مورد این بیماری آموزش همگانی و پیشگیری از بروز بیماری ها است.
{{name}}
{{content}}