بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش ایرنا، عبدالرضا محمودی روز جمعه در حاشیه نشست مدیریت و مصرف انرژی در مازندران در ساری اظهار کرد: در حال حاضر تولید برق در این مجموعه با چهار واحد بخار 2 واحد گازی و یک بلوک سیکل ترکیبی انجام می شود.
به گزارش ایرنا، عبدالرضا محمودی روز جمعه در حاشیه نشست مدیریت و مصرف انرژی در مازندران در ساری اظهار کرد: در حال حاضر تولید برق در این مجموعه با چهار واحد بخار 2 واحد گازی و یک بلوک سیکل ترکیبی انجام می شود.
وی با اعلام اینکه، سه واحد بخار در مدار تولید قرار دارد و حدود هزار و 400 مگاوات برق تولید می شود، تصریح کرد: تعویض لوله بویلر و افزایش ظرفیت یک واحد برای نخستین بار بعد از چندین سال در برنامه کاری قرار گرفته که تعویض لوله های بویلر به میزان 38 هزارمتر است که در صورت عملیاتی شدن این خط حدود 40 مگاوات به ظرفیت تولید این مجموعه اضافه می شود.
سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نکا یادآور شد: دو واحد گازی و یک واحد سیکل ترکیبی نیز در حال حاضر در مدار قرار داشته و حدود هزار و 400 مگاوات برق تولید می شود.
وی با اعلام اینکه ظرفیت تولید این نیروگاه حدود 2 هزار مگاوات است، گفت: سه درصد از برق مورد نیاز کشور در نیروگاه شهید سلیمی نکا تامین می شود که براساس برنامه همه واحدهای ما تا پایان ماه جاری وارد مدار می شود.
محمودی در ارتباط با دیگر اقدامات انجام شده برای افزایش تولید، گفت: با توجه به استفاده از سوخت مایع در واحد سه اقدام به تعویض لوله به طول 45 هزار متر کردیم که همین موضوع باعث افزایش راندمان در تولید شده است، قبلا از تعویض لوله حجم تولید ما حدود 330 مگاوات بوده که پس از اقدامات انجام شده تعمیراتی برق تولیدی ما به 390 مگاوات رسیده است.
وی یادآور شد: طرح تعویض لوله برای واحد دو نیز در حال انجام است، موضوع دیگر بحث تامین آب بوده که با راه اندازی واحد تصفیه آب این مشکل را رفع کردیم.
سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نکا دلیل برخی از خاموشی ها را تعمیرات شبکه تولید ذکر کرد و افزود: برنامه ریزی برای رفع نقص در حال انجام است که با اصلاح ساختار تا حدودی ظرفیت تولیدی ما از هزار و 400 مگاوات به حدود 2 هزار مگاوات می رسد و شاهد افزایش ظرفیت در این بخش خواهیم بود.
وی با اعلام اینکه حجم تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 21 درصد رشد داشته است، افزود: از مهرماه سال گذشته تاکنون برای تولید برق بیشتر 14 پروژه تعریف کردیم که 12 پروژه عملیاتی شده است و 2 پروژه تا پایان ماه به اتمام می رسد.
محمودی دلیل ناترازی را افزایش مصرف در سطح کشور ذکر کرد و گفت: در تاریخ 16 اردبیهشت ماه سال گذشته مصرف شبکه برق کشور 46 هزار مگاوات بود و روز گذشته مصرف برق کشور به 57 هزار مگاوات رسیده و حدود 11 هزار مگاوات حجم مصرف برق کشور افزایش یافته است که این موضوع یک پدیده عجیب غریب است.
وی با اعلام اینکه برای افزایش تولید برق در کشور پروژه های متعددی تعریف شده است، افزود: به عنوان نمونه احداث یک واحد 183 مگاواتی در نیروگاه شهید سلیمی نیز در دستور کار است که این واحد هم در تابستان سال جاری وارد مدار می شود.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر حجم تولید برق شهید سلیمی نکا حدود هزار و 400 مگاوات است که پس از اتمام طرح های تعمیراتی که بر اساس برنامه پایان ماه جاری انجام می شود، حجم تولید برق این مجموعه به 2 هزار مگاوات تا می رسد، با توجه به راه اندازی پروژه جدید تولید برق در نیروگاه شهید سلیمی نکا تا آغاز تابستان 183 مگاوات به ظرفیت تولید برق این مجموعه اضافه می شود.
در حال حاضر حجم تولید برق در استان مازندران حدود 2 هزار و 575 مگاوات است که بنا به گفته مدیرعامل برق منطقه ای مازندران حدود 2 هزار 275 مگاوات روز گذشته در مازندران مصرف شده است.
{{name}}
{{content}}