بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
شهرکرد-نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: نظام پر افتخار جمهوری اسلامی ایران قرارداد ننگین کاپیتولاسیون را در روز 23 اردیبهشت لغو کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه شهرکرد که در مصلی بزرگ این شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه برای کشور ما این افتخار می باشد که نهادی به نام هلال احمر در آن فعال است اظهار کرد: اقدامات این نهاد فقط در حوادث نیست، بلکه توانمندی های بسیاری دارند.
وی به سالروز میلاد امام رضا ( ع) اشاره و تصریح کرد: میلاد این امام بزرگوار در یازدهم ذی القعده 148 قمری و 16 روز بعد از شهادت امام جعفر صادق ( ع) یعنی پدربزرگشان می باشد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: امروز به نام اسناد ملی و میراث فرهنگی نام گذاری شده، این اسناد و میراث جز تاریخ یک کشور است.
فاطمی با اشاره سالروز پایان جنگ جهانی دوم با تصمیم بی قید و شرط امپراطور ژاپن در سال 1324 شمسی اذعان داشت: یکی از ننگین ترین مسائل در زمان پهلوی کاپیتولاسیون بود، که طی آن شاه پذیرفت که اگر یک آمریکایی در ایران مرتکب هر جنایتی شود دستگاه قضا حق دخالت و محاکمه ندارد.
وی ادامه داد: این قرارداد از سال 1343 تا 1358 ادامه داشت و این نظام پر افتخار جمهوری اسلامی ایران بود که قرارداد کاپیتولاسیون را در روز 23 اردیبهشت لغو کرد.
امام جمعه شهرکرد بیان داشت: 25 اردیبهشت سالروز بزرگداشت شاعر پرآوازه، حکیم فردوسی است، این شاعر از مفاخر ایران می باشد و به کشور خدمت بسیاری کرد، ایران به دلیل زحمات فردوسی مسلمان و سردمدار اسلام شد اما فارس ماند.
فاطمی افزود: فردوسی یک حکیم مسلمان ایرانی است و این موضوع همانند سعدی و حافظ از اشعارش مشخص است.
وی تاکید کرد: ما همیشه خلیج را خلیج فارس می دانیم، این را باید همه دنیا بداند و اگر شکی هست به تاریخ مراجعه شود.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به پیام افتخارآمیز و پرشور مقام معظم رهبری در صدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه قم اضافه کرد: مقام معظم رهبری با صدور این پیام از احداث این مرکز، تقدیر کرده و با درایت افق آینده حوزه علمیه را ترسیم کرده، به طلاب، فضلا و دانشمندان راه و مسیر را نشان دادند.
{{name}}
{{content}}