بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مردم در طرح دارویار به اندازه کافی تاوان افزایش قیمت دارو را داده اند و دیگر توان پرداخت ندارند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، سید محمدجمالیان افزود: مردم به داروهای با کیفیت نیاز دارند و شرکت های دارویی کشور با وجود تمامی مشکلات و سختی ها، همچنان داروی با کیفیت تولید می کنند و برای حفظ برند خود تلاش دارند اما ادامه این روند بدون حمایت منطقی ممکن نیست.
وی یادآور شد: پرداخت مابه التفاوت افزایش قیمت دارو باید از سوی دولت و از طریق بیمه ها انجام شود و این اقدام علاوه بر حمایت از تولید داخلی، مانع کمبود دارو در بازار و نیاز به واردات گران قیمت خواهد شد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به مطالبات طولانی مدت داروخانه ها از بیمه ها، گفت: بیمه ها گاهی تا 6 یا 7 ماه بدهی معوق به داروخانه ها دارند که باعث ایجاد بحران در چرخه تأمین دارو می شود و این موضوع ریشه در کسری بودجه و تخصیص نیافتن منابع دارد.
جمالیان با انتقاد از عدم تخصیص کامل اعتبارات حوزه سلامت، گفت: باید منابع پیش بینی شده در بودجه مانند سهم سلامت از یک درصد مالیات بر ارزش افزوده و سایر منابع به صورت کامل به حوزه سلامت تخصیص یابد تا بیمه ها بتوانند به تعهدات خود عمل کنند و از متضرر شدن داروخانه ها جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه مردم دیگر توان تحمل افزایش قیمت دارو را ندارند، تصریح کرد: مابه التفاوت افزایش قیمت دارو را باید بیمه یا مردم پرداخت کنند و راهکار سومی وجود ندارد البته مردم در طرح دارویار به اندازه کافی تاوان افزایش قیمت دارو را داده اند و دیگر توان پرداخت ندارند. بنابراین دولت باید در کنار حمایت از تولید از مردم نیز حمایت کند و راهکار آن هم تخصیص منابع کافی به بیمه ها است و اگر این حمایت ها صورت نگیرد، ناچار به واردات دارو با هزینه بسیار بیشتر خواهیم بود.
{{name}}
{{content}}