بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
ایسنا/گلستان معاون آموزش حوزه های علمیه گلستان با بیان اینکه امام صادق(ع)، پرچم دار عقلانیت و صداقت در مذهب تشیع بود، گفت: امام صادق(ع) علم، اخلاق و صداقت را در خدمت دین و جامعه قرار داد.
زهرا جمالی زاده در گفت وگو با ایسنا با تأکید بر نقش تأثیرگذار این امام همام در ترویج عقلانیت دینی و تثبیت مکتب تشیع اظهار کرد: امام صادق(ع) عالمِ عامل و الگوی کامل برای همه مسلمانان است.
جمالی زاده با بیان اینکه به امام صادق(ع) لقب صادق داده شده است، گفت: در زمانی که دروغ گویی و نفاق در جامعه رایج بود، امام با صداقت کامل در گفتار و رفتار، الگویی درخشان از راستی و درستی ارائه دادند. نه فقط مردم، بلکه حتی مخالفان نیز به این ویژگی ایشان اذعان داشتند.
معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران گلستان با بیان اینکه از امام صادق (ع) به عنوان رئیس مذهب تشیع یاد می شود، افزود: امام صادق(ع) در دورانی بسیار حساس زندگی کردند؛ زمانی که امویان در حال سقوط و عباسیان در حال قدرت گیری بودند. ایشان از این فضای باز استفاده کردند تا حوزه های علمی را فعال کنند. بیش از چهار هزار شاگرد از جمله ابوحنیفه و مالک بن انس، دو فقیه بزرگ اهل سنت از محضر ایشان بهره مند شدند.
معاون آموزش حوزه های علمیه گلستان تصریح کرد: مناظرات علمی امام صادق(ع) با فلاسفه، مادی گرایان و پیروان سایر ادیان، نقش مهمی در مقابله با عقاید انحرافی داشت. این مناظرات نه تنها به تبیین دقیق اعتقادات اسلامی کمک کرد، بلکه فضایی برای آزاداندیشی و گفت وگوی علمی فراهم ساخت.
این استاد حوزه به تأثیر مناظرات در آینده مذهب تشیع اشاره کرد و گفت:امام ششم شیعیان شاگردانی تربیت کردند که بعدها به ستون های علمی جهان اسلام تبدیل شدند. این افراد، نه تنها معارف اهل بیت (ع) را منتقل کردند، بلکه با عقلانیت و منطق، در برابر انحرافات ایستادند.
وی خاطرنشان کرد: امام صادق(ع) الگوی کامل «عالمِ عامل» بودند؛ کسی که علم، اخلاق و صداقت را در خدمت دین و جامعه قرار داد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}