بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در گفت وگویی تلویزیونی با شبکه 12 این رژیم، ضمن دفاع از سیاست های تهاجمی علیه نوار غزه، اظهار داشت: اعراب باید با نکبت جدید مواجه شوند تا پاسخ مناسبی به وقایع هفتم اکتبر باشد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در گفت وگویی تلویزیونی با شبکه 12 این رژیم، ضمن دفاع از سیاست های تهاجمی علیه نوار غزه، اظهار داشت: اعراب باید با نکبت جدید مواجه شوند تا پاسخ مناسبی به وقایع هفتم اکتبر باشد.
نکبت (عربی: النکبة) به معنای «فاجعه»، به جریان آواره کردن، سلب مالکیت خشونت بار فلسطینیان، نابود کردن جامعه، فرهنگ، هویت، حقوق سیاسی و آمال ملی آنها اطلاق می شود. این لفظ در وصف وقایع سال 1948 و اشغال سرزمین های فلسطینی (کرانه باختری و نوار غزه) و آزار و آواره سازی فلسطینیان در سراسر این منطقه به کار رفته است.
او در ادامه گفت: پیروزی در غزه طی چند ماه آینده قابل تحقق است و در پایان این عملیات، این منطقه کاملاً ویران خواهد شد.
وی همچنین اضافه کرد: ساکنان غزه باید به منطقه ای میان محور موراگ و جنوب غزه منتقل شوند، تا روند اخراج آن ها از این سرزمین عملیاتی شود.
روز نکبه یا نکبت سرآغاز یک بحران انسانی چندین دهه ای برای فلسطین است؛ بحرانی که به چند جنگ و منازعه بزرگ میان اعراب و رژیم صهیونیستی منجر شد. نقطه تشدید بحران فلسطین، تاسیس رژیم جعلی در سال 1948 بود.
با شروع اشغال رسمی فلسطین در بین سال های 1948 تا 1950 بیش از 530 شهر و روستای فلسطینی تخریب شد. بسیاری از این تخریب ها به این دلیل رخ می داد که فلسطینی های آواره نتوانند به خانه های خود بازگردند. در طول چند دهه اخیر ده ها هزار فلسطینی با گلوله مستقیم به شهادت رسیده و صدها هزار نفر نیز بازداشت شدند.
اظهارات اسموتریج درباره نکبه جدید درحالی مطرح می شود که تلاش های بین المللی برای برقراری آتش بس و گشودن گذرگاه های امدادی همچنان بی نتیجه باقی مانده است.
بنابر گزارش های میدانی، بسیاری از مناطق غزه دچار کمبود شدید مواد غذایی، دارو و خدمات بهداشتی شده اند و سازمان های امدادرسان بین المللی از ناتوانی در توزیع مؤثر کمک ها خبر می دهند.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تا 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی های گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش بس برقرار شد، اما ارتش این رژیم از بامداد سه شنبه 28 اسفند 1403 با نقض مفاد آتش بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه باریکه غزه، تاکنون بی نتیجه بوده است.
{{name}}
{{content}}