بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، رئیس جمهور صربستان به دعوت همتای روس خود و با هدف شرکت در آیین رژه 9 مه و هشتادمین سالگرد پیروزی (شوروی در جنگ جهانی دوم) که قرار است جمعه 19 اردیبهشت در میدان سرخ مسکو برگزار شود، راهی روسیه شده است. یک منبع خبری روز چهارشنبه به خبرگزاری تاس گفت: هواپیمای رئیس جمهور صربستان که عازم مسکو بود، برای سوخت گیری در باکو فرود آمد. یک منبع در فرودگاه باکو نیز ساعتی بعد به ریانووستی – دیگر خبرگزاری دولتی روسیه – گفت: هواپیمای الکساندر ووچیچ پس از فرود در باکو، راهی مسکو شد. این منبع گفت: هواپیمای رئیس جمهور صربستان که عازم مسکو بود، پس از فرود در جمهوری آذربایجان، به سمت روسیه بازگشت. در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد دلایل فرود در دست نیست. پیش از این برخی رسانه های جمهوری آذربایجان از فرود اضطراری هواپیمای ووچیچ در باکو به دلیل حملات پهپادی اوکراین بر فراز آسمان مسکو خبر داده بودند.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، رئیس جمهور صربستان به دعوت همتای روس خود و با هدف شرکت در آیین رژه 9 مه و هشتادمین سالگرد پیروزی (شوروی در جنگ جهانی دوم) که قرار است جمعه 19 اردیبهشت در میدان سرخ مسکو برگزار شود، راهی روسیه شده است.
یک منبع خبری روز چهارشنبه به خبرگزاری تاس گفت: هواپیمای رئیس جمهور صربستان که عازم مسکو بود، برای سوخت گیری در باکو فرود آمد.
یک منبع در فرودگاه باکو نیز ساعتی بعد به ریانووستی – دیگر خبرگزاری دولتی روسیه – گفت: هواپیمای الکساندر ووچیچ پس از فرود در باکو، راهی مسکو شد.
این منبع گفت: هواپیمای رئیس جمهور صربستان که عازم مسکو بود، پس از فرود در جمهوری آذربایجان، به سمت روسیه بازگشت. در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد دلایل فرود در دست نیست.
پیش از این برخی رسانه های جمهوری آذربایجان از فرود اضطراری هواپیمای ووچیچ در باکو به دلیل حملات پهپادی اوکراین بر فراز آسمان مسکو خبر داده بودند.
به گزارش ایرنا، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز چهارشنبه در واکنش به تصمیم کشورهای حوزه بالتیک و لهستان برای بستن آسمان خود به روی هواپیماهای حامل رئیس جمهور صربستان و نخست وزیر اسلواکی در مسیر مسکو با هدف شرکت در آیین رژه 9 مه گفت: این تصمیم در ادامه سیاست پوچ روس هراسی است؛ علاوه بر این، آنها این سیاست را حتی بر روی همکاران خود نیز اعمال می کنند.
وی افزود: این اقدام نشان می دهد که تضادهای بسیار جدی بین کشورهای اروپایی در حال ظهور است.
سخنگوی کرملین دهم اردیبهشت ماه نیز گفته بود: رژه 9 مه (روز پیروزی در جنگ جهانی دوم) با وجود تهدیدهای اوکراین برگزار خواهد شد و ما با افتخار این رژه را تماشا خواهیم کرد.
پسکوف افزود: ولودیمیر زلنسکی (رئیس جمهور اوکراین) تهدیدهای مختلفی مطرح می کند که بیشتر آنها ناموفق هستند.
پیش از این، منابع روسی از قول ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نوشتند: کی یف «نقاط ضعف روسیه» را برای تشویق مسکو به تعامل دیپلماتیک انتخاب می کند. زلنسکی افزود که روسیه باید نگران برگزاری رژه پیروزی باشد.
در پی این سخنان، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، این سخنان زلنسکی را برنامه ریزی برای حمله تروریستی در زمان پخش زنده تلویزیونی این مراسم توصیف کرد.
پیش از این، دستیار رئیس جمهور روسیه در امور سیاست خارجی اعلام کرد: 29 مقام ارشد از کشورهای مختلف روز جمعه (19 اردیبهشت) در آیین رژه 9 مه و گرامیداشت هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ جهانی دوم (1945 میلادی) در مسکو شرکت خواهند کرد.
یوری اوشاکوف افزود: رؤسای جمهوری چین، برزیل، مصر، ونزوئلا و رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در آیین رژه روز پیروزی حضور خواهند داشت، هیأت های بلندپایه از هند، نیکاراگوئه و آفریقای جنوبی نیز در این آیین حضور می یابند و سطح شرکت کره شمالی در این آیین در سطح سفیر خواهد بود.
به گفته وی، یگان های تشریفاتی از 13 کشور، روز جمعه 9 مه در امتداد میدان سرخ مسکو رژه خواهند رفت.
{{name}}
{{content}}