توسلی تأکید کرد:

ضرورت ایجاد ناحیه صنعتی نساجی غرب کشور در کبودراهنگ

ایسنا/همدان نماینده مردم شهرستانهای بهار و کبودراهنگ بر ضرورت ایجاد ناحیه صنعتی نساجی غرب کشور در شهرستان کبودراهنگ با توجه به ظرفیت های مهم این دو شهرستان در بحث تولیدات پوشاک تاکید کرد.

فتح الله توسلی پنجشنبه 18 اردیبهشت در همایش «وفاق برای سرمایه گذاری و ایران ماهر» که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فعالین اقتصادی در شهرستان کبودراهنگ برگزار شد، افزود: با توجه به فعالیت پررنگ روستاهای این دو شهرستان در بحث تولید پوشاک و خیاطی تقویت این حوزه از نظر زیر ساخت امری ضروری بوده و باید تولیدکنندگان و کارگران این حوزه درآمدی متناسب با فعالیت خود داشته باشند که در همین رابطه از حدود پنج سال گذشته پیگیر ایجاد ناحیه صنعتی غرب کشور در کبودراهنگ هستیم.

وی تصریح کرد: شهرستان بهار و کبودراهنگ دارای ظرفیت های بسیار بالایی بوده و در نقطه به نقطه این دو شهرستان مردم مشغول به کار و مولد هستند.

توسلی ادامه داد: در این شرایط واسطه گری موجود کشور، این دو شهرستان با تمام توان در زمینه های مختلف شغلی از جمله کشاورزی، تولید پوشاک، سفال و صنایع دستی ...در حال فعالیت بوده که این ظرفیت بزرگ را باید همواره با کمک مجلس و دولت حفظ کنیم.

وی بیان کرد: با وجود ظرفیت بالای این دو شهرستان متاسفانه ورودی و خروجی شهر و روستای این دو شهرستان در محرومیت بوده و نیازمند توجه ویژه مسئولین است.

توسلی در ادامه با اشاره به شرکت های وابسته به وزارت کار، بیان کرد: 40 درصد از سهام غار علیصدر مربوط به سازمان تامین اجتماعی بوده که از حدود 30 سال پیش این شرکت در منطقه مستقر بوده و دستاوردی برای شهرستان نداشته و درآمد آن در بخش دیگر هزینه می شود و این امر نیاز به توجه ویژه وزیر تعاون و کار و رفاه اجتماعی دارد.

توسلی با اشاره به آماده بودن 50 هکتار زمین برای احداث ناحیه صنعتی شیرین سو، گفت: پست برق 63.200 کیلو ولت این ناحیه صنعتی قرارداد آن منعقد شده و آماده آغاز عملیات اجرایی است.

وی همچنین با اشاره به 22 هکتار ناحیه صنعتی در شهرستان بهار،افزود: وجود 50 هکتار ناحیه صنعتی تریلرسازی و وجود 1700 دستگاه ماشین سنگین و 500 دستگاه کمباین در شهرستان بهار یک ظرفیت بزرگ برای این شهرستان به شمار می رود که نباید از این ظرفیت غافل شد.

کبودراهنگ نیازمند دامداری صنعتی و حل مشکلات زیرساختی است

امام جمعه کبودراهنگ نیز در این مراسم، گفت: کبودراهنگ نیازمند دامداری صنعتی و حل مشکلات زیرساختی است.

حجت الاسلام باقری با اشاره به ظرفیت های اقتصادی منطقه، افزود: این شهرستان در گذشته رتبه اول در کشاورزی و تولید محصولات مختلف از جمله گندم، جو، نخود و عدس را داشته است، اما خشکسالی های اخیر موجب کاهش تولیدات کشاورزی شده و مردم به سمت تولیدات جایگزین سوق پیدا کرده اند.

وی همچنین به صنایع دستی و پوشاک روستایی در مناطق مختلف شهرستان اشاره کرد و گفت: با وجود تلاش های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نوسانات برق مانع بزرگی برای توسعه تولید است و باید تدبیری برای پایداری برق اندیشیده شود، چرا که مردم مشکلات را به پای وزارتخانه می گذارند.

حجت الاسلام باقری با تاکید بر ضرورت توسعه دامداری صنعتی در منطقه، تصریح کرد: کبودراهنگ نیازمند سرمایه گذاری جدی در بخش دامداری صنعتی است و دیگر زمان دامداری سنتی به پایان رسیده و جوانان تمایلی به آن ندارند؛ دامداران منطقه توان افزایش دامداری تا 5000 رأس را دارند، به شرط آنکه حمایت شوند و زیرساخت هایی نظیر آب و مجوز حفر چاه تأمین شود.

انتهای پیام

نظرات

captcha