بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش ایرنا، کونگ فو به عنوان یکی از معروفترین هنرهای رزمی کشور چین مطرح و برگرفته از فرهنگ این کشور است.
به گزارش ایرنا، کونگ فو به عنوان یکی از معروفترین هنرهای رزمی کشور چین مطرح و برگرفته از فرهنگ این کشور است.
نام این رشته ورزشی با "بروسلی" رزمی کار حرفه ای و بازیگر سینما گره خورده است به طوریکه این رشته با پخش فیلم های مربوط به او علاقه مندان زیادی را به خود جذب کرد.
گرچه خاستگاه کونگ فو، کشور چین است اما این رشته ورزشی در دیگر کشورها و ایران نیز گسترش یافت و ورزشکاران این رشته در دهها سبک از جمله "توآ، تای چی چوان، پاگواچان، هسینگ آی، وینگ چان، چانگ چوان و نان چوان" فعالیت می کنند.
در استان کردستان نیز ورزش کونگ فو علاقه مندان زیادی را به خود جذب کرده است و همواره جزو رشته های پرطرفدار محسوب می شود و در همین راستا برای اطلاع از وضعیت این ورزش و مشکلات موجود، با "باقر محمدی" رئیس هیات کونگ فو و هنرهای رزمی کردستان گفت و گویی انجام دادیم که شرح آن در ادامه می آید.
ایرنا: کونگ فو کردستان دارای چه امکانات و زیرساختهایی است؟
محمدی: در حال حاضر این هیات دارای 2 سالن اختصاصی و امکانات کامل دفتر و سالن کنفرانس است و در بیشتر شهرستانهای استان نیز علاقه مندان به این ورزش در باشگاه های خصوصی فعالیت دارند.
در حال حاضر بیش از چهار هزار کونگ فوکار در استان کردستان در همه رده های سنی در بخش بانوان و مردان ساماندهی شده اند.
البته شمار ورزشکاران کونگ فو بیش از این تعداد است اما به دلیل اینکه در برخی از باشگاهها به خصوص باشگاههای شهرستانهای استان بیمه ورزشی اخذ نمی شود این امر موجب شده است تا تعداد رسمی فعالان این رشته کمتر از تعداد واقعی اعلام شود چرا که جزو آمار به حساب نمی آیند.
کردستان یکی از استان هایی است که از زیرساخت های خوب ورزشی برخوردار است و می توان از این ظرفیت برای رشد و توسعه رشته های مختلف بهره مند شد، چراکه این فرصت برای رشد و گسترش و ارتقای جایگاه ورزش کونگ فو استان موثر می باشد و خدارو شکر فعلا مشکلی نداریم.
ایرنا: مربیگری و داوری این رشته ورزشی در استان در چه سطحی است؟
محمدی: هیات کونگ فو کردستان هر سال کلاس های مربیگری و داوری برگزار می کند و سطح مربیان و داوران این هیات عالی است و دارای چند مربی بین المللی و داور بین المللی هستیم.
این هیات در سال گذشته میزبان برگزاری چندین کلاس داوری بوده است.
کونگ فو کردستان در جایگاه خوبی قرار گرفته و همه ساله مسابقات در سطوح مختلف برگزار می شود و در این رشته ورزشی جزو استانهای برتر کشور هستیم.
ایرنا: به مسابقات برگزار شده سال گذشته در استان هم اشاره کنید.
محمدی: این هیات هر سال میزبانی یک یا 2 مسابقات را بر عهده داشته و در چند سال گذشته میزبان 2 مسابقات لیگ یا مسابقات کشوری بوده است.
این رشته ورزشی 2 نوع مسابقه دارد که یک نوع آن را فقط فدراسیون برگزار می کند و نوع دوم را هم سبک ها برگزار می کنند.
کونگ فو کاران کردستانی در سبکهای مختلف شرکت کردند که در سبک های "تیانا، توتایما تو، توآ و کونگ توان" مقام های مختلفی را کسب کردند.
سال گذشته میزبان مسابقات دور رفت و برگشت لیگ برتر نوجوانان در بخش آقایان بودیم و مسابقات استانی در رده های سنی در بخش بانوان و آقایان برگزار کردیم.
ایرنا: آیا کردستان کونگ فوکار ملی پوش دارد؟
محمدی: هیات کونگ فو کردستان در طول 20 سال گذشته هر سال چند نفر ملی پوش دارد و در حال حاضر چهار نفر از کونگ فو کاران کردستان به اردوی تیم ملی دعوت شده اند که سه از آنها مرد و یک نفر خانم هستند.
ایرنا: هیات ورزشی کونگ فو استان چه برنامه ای برای استعدادیابی در دستور کار دارد؟
محمدی: هر سال در در تمام رده های سنی در بخش مردان و زنان استعدادیابی انجام می شود، به طوریکه استعدادهایی که در دوره های قبل کشف و تربیت شدند امسال به انتخابی تیم دعوت شده اند.
استقبال از این رشته ورزشی به طور مستمر به خصوص بین جوانان و نوجوانان افزایش می یابد.
{{name}}
{{content}}