«کلاردشت» رنجور از محرومیت اما امیدوار به حمایت های دولت

به گزارش ایرنا، کلاردشت که از سال 1392 به جمع شهرستان های مازندران پیوست در 48 کیلومتری شهر چالوس و 130 کیلومتر با تهران قرار دارد. این شهرستان دارای 6 منطقه لاهو، حسنکیف، رودبارک، مکارود و ولوال و کردیچال است و بر اساس سرشماری سال 1395، جمعیت شهرستان بیش از 23 هزار نفر جمعیت دارد.

به گزارش ایرنا، کلاردشت که از سال 1392 به جمع شهرستان های مازندران پیوست در 48 کیلومتری شهر چالوس و 130 کیلومتر با تهران قرار دارد. این شهرستان دارای 6 منطقه لاهو، حسنکیف، رودبارک، مکارود و ولوال و کردیچال است و بر اساس سرشماری سال 1395، جمعیت شهرستان بیش از 23 هزار نفر جمعیت دارد.

کلاردشت دشتی بر فراز کوه ها است. این ناحیه از جنوب به کوه های تخت سلیمان تا حدود گردنهٔ کندوان، از شمال به شهر عباس آباد و دریای مازندران، از شرق به شهر مرزن آباد چالوس و بخش کجور نوشهر و از غرب به سه هزار تنکابن محدود است.

کلاردشت 2 جاده ارتباطی مهم دارد. جاده نخست در جاده چالوس از مرزن آباد در 25 کیلومتری جنوب چالوس منشعب شده و با مسیری 20 کیلومتری که از میان تپه هایی که بر دامنه شان گندم و جو کاشت می شود به کلاردشت می رسد. جاده دوم از عباس آباد واقع در جاده کناره مازندران، در میان راه چالوس و تنکابن منشعب شده و با طول 25 کیلومتر پس از گذشتن از جنگل های متراکم و بسیار زیبا در ناحیه مکارود به شمال غرب کلاردشت می رسد.

در شهرستان کلاردشت 45 قله با ارتفاع بیش از 4000 متر قرار دارد و علم کوه با ارتفاع 4850 متر، بلندترین آن هاست.

کلاردشت دشتی است در میان دره ای باز و گسترده که ییلاقات و آبادی های فراوانی را دربر گرفته است. مرکز کلاردشت «حسن کیف» بوده و در ده زیبای رودبارک در زیر قله علم کوه با رودخانه ای پرآب و زیبا و ویلاهای متعدد از محل های مهم و جاذبه های گردشگری ویژه منطقه به شمار می رود.

کلاردشت در ایران به بهشت گمشده معروف شده و هرساله به دلیل زیبایی طبیعی و بی نظیر و آب و هوای بسیار مطبوع و به ویژه درفصل تابستان پذیرای هزاران گردشگر داخلی و خارجی است.

این شهرستان با جاذبه های گردشگری پُرشمار و ظرفیت هایی که دارد در طول سالها مغفول مانده و دستورات و تصمیمات اخیر استاندار مازندران چراغی پُرفروغ برای این شهرستان روشن کرده است.

دیدار اخیر فرماندار و مسوولان شهرستان کلاردشت با استاندار مازندران

عزم جدی دولت چهاردهم برای رفع محرومیت از کلاردشت

اخیرا فرماندار و جمعی از مسوولان شهرستان کلاردشت با حضور در دفتر کار استاندار مازندران در ساری در خصوص مسائل و معضلات پیش روی شهرستان برای جهش و اعتلا مطالب خود را عنوان کردند که منتج به نتایج موثری برای شهرستان در پی دستور شخص اول استان شده است.

استاندار مازندران در خصوص پیشرفت طرح تعریض جاده کلاردشت به مرزن آباد اعلام و خاطرنشان کرد: 120 میلیارد ریال برای جابجایی دو کیلومتر از خط اصلی انتقال آب برای رفع مشکل طرح چهار بانده کردن این محور اختصاص می یابد.

مهدی یونسی رستمی با اشاره به مشکلات جابجایی 2 کیلومتر لوله آب در منطقه مرزن آباد اعلام کرد: با حضور معاون شرکت توسعه زیرساخت های کشور، 50 میلیارد ریال اعتبار برای این بخش از مسیر دریافت شد و نیز مناقصه مربوط به این طرح برگزار شده و طی روزهای آینده پیمانکار آن انتخاب خواهد شد.

وی ادامه داد: برای اجرای این طرح بزرگ و چهاربانده کردن مسیر کلاردشت به مرزن آباد، به 120 میلیارد ریال اعتبار جهت جابجایی و خرید لوله 250 اینچی خط انتقال آب اصلی شهر کلاردشت نیاز داشتیم که 70 میلیارد از منابع استانی و 50 میلیارد ریال از منابع ملی تأمین شده است.

استاندار مازندران تأکید کرد که استانداری با جدیت پیگیر تسریع در روند اجرایی این طرح خواهد بود تا زیرساخت های حمل ونقل در منطقه تقویت شده و تردد شهروندان با سهولت بیشتری انجام شود.

همچنین در حوزه حمل ونقل و راه سازی، استاندار مازندران تاکید ویژه ای بر ضرورت ترمیم مسیر کلاردشت - مرزن آباد داشت و در پی این تصمیم، عملیات روکش آسفالت محدوده «گویتر» تا «گلکاه» در سریع ترین زمان ممکن انجام شد تا مسیر تردد شهروندان کلاردشتی ایمن تر و روان تر شود.

دستور استاندار برای رسیدگی به روشنایی مسیر نیز به سرعت اجرایی شده و برنامه ریزی ها برای نصب علائم راهنمایی و رانندگی و تجهیزات نورپردازی در فاز شب ادامه دارد. این محور حیاتی که به طول 20 کیلومتر یکی از شریان های اصلی شهرستان محسوب می شود، در آینده نیز شاهد پروژه توسعه ای چهارخطه خواهد بود.

عملیات ترمیم مسیر کلاردشت – مرزن آباد

کلاردشت در انتظار مصوبه منطقه ویژه گردشگری

در این خصوص سرپرست فرمانداری شهرستان کلاردشت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با دستور استاندار مازندران طرح چهار خطه شدن محور کلاردشت به مرزن آباد که یکی از محورهای مهم و حیاتی شهرستان به شمار می رود تسریع یافته است.

مسعود وکیلی افزود: در این محور با مشکل جابجایی لوله آب مواجه بودیم و برای این منظور 120 میلیارد ریال اعتبار تزریق شد تا این طرح که یکسال متوقف شده است عملیات اجرای آن آغاز شود.

وی ادامه داد: با دستور استاندار مازندران از اواخر ماه جاری پیمانکار طرح، کار خود را شروع می کند و پنج کیلومتر وعده داده شده تکمیل می شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان کلاردشت از این شهرستان به عنوان قطب گردشگری نام برد که کمتر در بین مردم شناخته شده است، افزود: اکنون با حمایت استاندار مازندران ساختمان قدیمی و 80 ساله این شهر با سرمایه گذاری 300 میلیارد ریالی به موزه تبدیل می شود و اختلاف نظر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در خصوص استحکامات بنا برطرف شده است.

وی همچنین از طرح منطقه ویژه گردشگری کلاردشت به هیات دولت از سوی استانداری مازندران خبر داد و گفت : با قول مساعد استاندار این امر تسریع می یابد.

وکیلی اظهار داشت: سالانه بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر شب اقامت در این شهرستان اقامت می کنند.

وی همچنین از دستور ویژه استاندار مازندران به شرکت آب و فاضلاب استان برای رفع مشکل آب آشامیدنی بخشی از روستاهای شهرستان خبر داد.

کلاردشت 21 روستا دارد.

سرپرست فرمانداری کلاردشت به دستور پارسال استاندار مازندران در خصوص تفکیک زباله از مبدا اشاره و تصریح کرد: با اجرای این طرح در کلاردشت میزان تولید روزانه زباله شهرستان 30 درصد کاهش یافته است.

وی میزان تولید زباله در شهرستان کلاردشت در روز را 110 تُن اعلام کرد.

وکیلی به مشکلات پوشش ارتباطی در شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: برای این منظور با تزریق 400 میلیارد ریال اعتبار دکل های مخابراتی در نقاط کور از جمله کلاردشت به عباس آباد نصب شده و در حال حاضر مشکلات ارتباطی برطرف شده است.

نظرات

captcha