بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «ویلیام روتو» روز چهارشنبه با ایراد سخنانی در دانشگاه پکن گفت که جنگ جاری تعرفه های تجاری می تواند نشانه ای از پایان نظمی باشد که از زمان پایان جنگ دوم جهانی مستقر بوده است. وی خاطرنشان کرد ساختار مالی و امنیتی برخاسته از خاکستر جنگ دوم جهانی به نفع «شمال جهانی» و به زیان دیگران از جمله کشورهای «جنوب جهانی» بوده و این سامانه دیگر قابل دوام نیست.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا ، «ویلیام روتو» روز چهارشنبه با ایراد سخنانی در دانشگاه پکن گفت که جنگ جاری تعرفه های تجاری می تواند نشانه ای از پایان نظمی باشد که از زمان پایان جنگ دوم جهانی مستقر بوده است. وی خاطرنشان کرد ساختار مالی و امنیتی برخاسته از خاکستر جنگ دوم جهانی به نفع «شمال جهانی» و به زیان دیگران از جمله کشورهای «جنوب جهانی» بوده و این سامانه دیگر قابل دوام نیست.
رئیس جمهوی کنیا ضرورت فوری برای تعریف و استقرار یک نظم جهانی نوین با شناخت و توجه به واقعیت های موجود در جهان را مورد تاکید قرار داد و همچنین ادامه دفاع از «جنوب جهانی» توسط کنیا و چین در مجامع جهانی و تلاش برای اصلاح نهادهای جهانی به منظور افزایش کارآمدی این نهادها را خواستار شد.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری کنیا سفر رسمی پنج روزه ای را به کشور چین آغاز کرده که هدف از آن تقویت روابط تجاری و سرمایه گذاری، و پیشبرد همکاری های زیرساختی بین نایروبی و پکن است. سفر رسمی رئیس جمهوری کنیا به چین روز سه شنبه شروع شده و تا شنبه آینده ادامه خواهد شد.
ویلیام روتو در این سفر در «مجمع تجاری کنیا - چین » با حضور بیش از 100 شرکت از دو کشور حضور خواهد یافت. این مجمع با هدف معرفی فرصت های جدید تجاری و افزایش جاذبه کنیا به عنوان مقصدی برای سرمایه گذاری چین برگزار می شود.
رئیس جمهوری کنیا در دیدارهایی با «شی جین پینگ» رئیس جمهوری، «لی کیانگ» نخست وزیر و سایر مقامات ارشد چین درباره موضوعاتی از قبیل تحول اقتصادی، توسعه پایدار و همکاری های جهانی بحث و گفت وگو خواهد کرد. روتو پیش از سفر به چین اعلام کرد که برای جلب حمایت چین به منظور احیای پروژه های زیرساختی در کنیا تلاش خواهد کرد.
برخی گزارش ها حاکی است که رئیس جمهوری کنیا در این سفر بطور رسمی موافقتنامه ای با کشور چین برای احداث یک مجتمع پیشرفته امور خارجی در نایروبی امضا خواهد کرد. این پروژه چند میلیارد دلاری با هدف ارتقای زیرساخت های دیپلماتیک کنیا و تقویت همکاری های راهبردی این کشور با چین اجرا می شود. هزینه دقیق این پروژه مشخص نشده اما مطالعه امکان سنجی برای اجرای آن در دست انجام است.
رئیس جمهوری کنیا در گفت وگویی با خبرگزاری چینی «شینهوا» پیش از آغاز این سفر، بر نقش کنیا به عنوان یک شریک مهم برای طرح «کمربند و جاده» چین تاکید کرد و گفت پروژه های مرتبط با این طرح در کنیا شامل «بزرگراه نایروبی» و «خط آهن مومباسا - نایروبی» نمونه هایی از مزایایی متقابل مشارکت کنیا - چین هستند که موجب ارتقای یکپارچگی و به هم پیوستگی در شرق آفریقا شده اند. وی خاطرنشان کرد که چین به عنوان یکی از کشورهای پیشروی جهان در زمینه تولید صفحات خورشیدی و خودروهای برقی، فرصت های ارزشمندی برای همکاری با کنیا فراهم می کند.
حجم تجارت دوجانبه کنیا و چین در سه ماهه نخست سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 11.9 درصد افزایش به 16.13 میلیارد «یوان» (در حدود 2.24 میلیارد دلار) رسیده است. روابط چین و کنیا از 6 دهه پیش آغاز شده و در سال 2017 به مشارکت جامع راهبردی ارتقا یافت. چین بزرگترین شریک تجاری کنیا محسوب می شود و کنیا نیز بزرگترین شرکت تجاری چین در شرق آفریقا است.
{{name}}
{{content}}