از تیراندازی در کرانه باختری تا مذاکره آمریکا و اسرائیل برای تشکیل دولت موقت در غزه

منابع خبری از تیراندازی در نزدیکی جنین در کرانه باختری و زخمی شدن چهار صهیونیست بر اثر آن خبر دادند.

به گزارش ایکنا، منابع خبری از مجروحیت چند شهرک نشین صهیونیست در عملیات تیراندازی در نزدیکی جنین در کرانه باختری خبر دادند .

این منابع از عملیات تیراندازی در گذرگاه الریحان در نزدیکی جنین در کرانه باختری خبر داده که بر اساس گزارشات اولیه چند شهرک نشین در این عملیات مجروح شده اند .

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این خصوص اعلام کرد خبرهایی از وقوع عملیات تیراندازی در گذرگاه الریحان در شمال کرانه باختری و مجروحیت دو اسرائیلی دریافت شده است .

همزمان یسرائیل هیوم گزارش داد که تیراندازی در شمال کرانه باختری رخ داده است و نیروهای اورژانس در حال مداوای چهار مجروح هستند که جراحات آنها متفاوت است .

حال دو زخمی وخیم گزارش شده است و مجری عملیات پس از تیراندازی در جنوب غرب جنین و مجروح کردن چهار شهرک نشین، از محل خارج شده است .

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر داده و اعلام کردند که پهپاد اسرائیلی مجدل زون را هدف قرار داده است .

منابع لبنانی با اشاره به حرکت تیم های امدادی به محل مورد حمله واقع شده اعلام کردند که اطلاعات اولیه حاکی از این است که این حمله تلفاتی به همراه داشته است .

گفتنی است که چند روز قبل منابع لبنانی اعلام کردند که از آغاز اجرای آتش بس در بامداد 27 نوامبر 2024 ( هفتم آذر 1403) تا شامگاه دوم مه 2025 (12 اردیبهشت)، رژیم صهیونیستی بارها آتش بس را نقض کرده و دست به تجاوزات مکرر در سه محور زمینی، هوایی و دریایی زده است .

بر این اساس رژیم صهیونیستی طی مدت مذکور؛ 1516 بار زمینی، 1470 بار هوایی و 73 بار دریایی آتش بس را نقض کرده است .

منابع لبنانی همچنین اعلام کردند که تاکنون 152 نفر بر اثر حملات رژیم صهیونیستی و نقض های مکرر آتش بس به شهادت رسیده و 349 نفر دیگر هم زخمی شده اند .

آتش بس مورد توافق در نوامبر 2024 با میانجیگری کشورهای منطقه ای و بین المللی، با هدف توقف جنگ در لبنان برقرار شده بود؛ اما شواهد موجود حاکی از آن است که این توافق توسط رژیم صهیونیستی به طور مکرر نقض شده و صلحی پایدار در منطقه برقرار نشده است .

کمین نیروهای قسام علیه نظامیان اسرائیلی

گردان های قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس، اعلام کرد که در چارچوب عملیات «أبواب الجحیم»(درهای جهنم) یک گروه از نظامیان پیاده نظام رژیم صهیونیستی شامل 10 نظامی را در منطقه تقاطع المشروع در شرق رفح (جنوب نوار غزه) به درون کمینی از پیش آماده شده کشانده و با ورود نظامیان اشغالگر به محل کمین، چندین بمب را منفجر کرده است که در این عملیات شمار زیادی از نظامیان اشغالگر کشته و زخمی شدند .

طبق اعلام قسام، بالگردهای نظامی دشمن برای انتقال تلفات به محل اعزام شدند و درگیری همچنان ادامه دارد .

در عملیاتی دیگر نیز، مبارزان قسام توانستند نیروهای رژیم صهیونیستی که در یکی از منازل نزدیک تقاطع المشروع سنگر گرفته بودند را با دو راکت ضدزره TBG هدف قرار دادند که در نتیجه آن، شماری از آنان کشته و زخمی شدند. سپس نیروهای مقاومت با پیشروی تا فاصله نزدیک، با سلاح های سبک باقی مانده نیروهای دشمن را نیز از پای درآوردند .

این در حالی است که رسانه های رژیم صهیونیستی از وقوع دو حادثه امنیتی خطرناک برای نیروهای اشغالگر ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه خبر دادند. به گفته این منابع، در یکی از این عملیات ها چهار نفر از نیروهای تیپ گولانی زخمی شدند که حال یکی از آنها وخیم است. دومین حادثه نیز در جنوب نوار غزه اتفاق افتاده است. رسانه های صهیونیستی این حادثه را بسیار سخت توصیف کردند .

رسانه های رژیم صهیونیستی از تبادل شدید آتش میان نیروهای مقاومت و نظامیان اسرائیلی در جنوب نوار غزه خبر دادند .

زخمی شدن 4 نظامی صهیونیست در غزه

رسانه های رژیم صهیونیستی از زخمی شدن شماری از نظامیان صهیونیست در غزه خبر دادند .

این منابع اعلام کردند که چهار نظامی صهیونیست بر اثر انفجار بمب در رفح در جنوب غزه زخمی شدند .

پیش از این رسانه های رژیم صهیونیستی از حادثه سخت در غزه برای نظامیان این رژیم خبر داده بودند .

همزمان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که گسترش جنگ در غزه با هدف آزادی همه اسیران این رژیم و به زانو درآوردن حماس است .

حمله با سلاح سرد در تل آویو

رسانه های رژیم صهیونیستی از حمله با سلاح سرد در تل آویو خبر دادند .

این منابع به وقوع حادثه حمله با سلاح سرد در خیابان روچیلد در تل آویو اشاره کردند .

پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که عامل حمله پس از اجرای عملیات از محل متواری شده و جست وجو برای یافتن او ادامه دارد .

در حال حاضر، انگیزه و پشت پرده این حمله مشخص نشده است و رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرده اند که تحقیقات برای روشن شدن جزئیات حادثه در جریان است .

مذاکرات آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تشکیل دولت موقت در غزه

آمریکا و رژیم صهیونیستی در ارتباط با احتمال تشکیل دولت موقت در نوار غزه پس از پایان جنگ گفت وگو کردند .

بر اساس این خبر که به نقل از پنج منبع آگاه در خبرگزاری رویترز منتشر شده است، پس از پایان جنگ، دولت موقتی در غزه به رهبری یک مقام آمریکایی تشکیل خواهد شد. همچنین این مقام آمریکایی بر تمام امور نوار غزه تا زمان غیرنظامی شدن و تأسیس یک «دولت فلسطینی» در آنجا نظارت خواهد داشت .

به گزارش یدیعوت آحارانوت، مذاکرات اولیه آمریکا و رژیم صهیونیستی به مدت زمان دوام دولت موقت آمریکا در غزه نپرداخته است و این موضوع به وضعیت میدانی بستگی دارد .

رویترز گزارش کرده است که منابع آگاه این پیشنهاد را با «دولت موقت عراق» که در سال 2003 و پس از سرنگونی صدام حسین تشکیل شد، مقایسه می کنند. با این حال، بسیاری از عراقی ها آن قدرت را نیرویی اشغالگر می دانستند تا زمانی که کنترل را به دولت عراق واگذار کردند .

این منابع آگاه به رویترز گفته اند که برای عضویت در دولت غزه از کشورهای بیشتری دعوت خواهد شد. به گفته آنها، دولت موقت توسط تکنوکرات های فلسطینی اداره می شود، اما حماس یا تشکیلات خودگردان فلسطین در آن دخیل نخواهند بود .

این منابع تصریح کردند که نتایج مذاکرات هنوز مشخص نیست و بحث ها در حال حاضر به ویژه در مورد اینکه چه کسی نقش های کلیدی را بر عهده خواهد گرفت، پیشرفتی نداشته اند .

وزارت امور خارجه ایالات متحده در واکنش به این گزارش گفت: ما خواهان صلح و آزادی فوری اسرا هستیم. در کنار اسرائیل ایستاده ایم و از صلح حمایت می کنیم. با این حال، جنبش حماس این ایده را رد کرد و گفت که مردم فلسطین باید خودشان حاکمان را انتخاب کنند .

به گزارش یدیعوت آحارانوت، رویترز نوشت که حضور دولت آمریکا در غزه، آمریکا را بیش از پیش در مناقشه اسرائیل و فلسطین درگیر خواهد کرد .

در همین ارتباط، دو منبع آگاه از جزئیات گفتند که با توجه به واکنش شدید متقابل در خاورمیانه نسبت به این اقدام، چه از سوی متحدان آمریکا و چه از سوی طرف مقابل، خطر قابل توجهی برای منافع آمریکا در پی خواهد داشت .

همچنین رویترز گزارش کرد که امارات متحده عربی به رژیم صهیونیستی و ایالات متحده پیشنهاد تشکیل یک «ائتلاف بین المللی» را داده است که بر دولتی که پس از پایان جنگ در غزه تشکیل خواهد شد، نظارت داشته باشد .

بر اساس این گزارش، امارات برای مشارکت خود به عنوان میانجی شرط مهمی تعیین کرد و گفت که تشکیلات خودگردان فلسطین باید در آن ائتلاف که برای تأسیس یک «کشور فلسطینی» نیز تلاش خواهد کرد، شرکت کند .

با این حال، وزارت امور خارجه امارات به سوال رویترز در مورد حمایت آنها از ایالات متحده پاسخی نداده است .

در این گزارش تأکید شده است که مقامات رژیم صهیونیستی به ویژه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم به شدت امکان مشارکت تشکیلات خودگردان فلسطین در مدیریت نوار غزه را رد کرده اند. همچنین نتانیاهو با تشکیل «کشور فلسطین» مخالفت کرده است .

انتهای پیام

نظرات

captcha