بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
ایسنا/همدان یک فعال محیط زیست از پیامدهای نگران کننده مدیریت نادرست پسماند در همدان خبر داد و خواستار توسعه زیرساخت ها، فرهنگ سازی و همکاری مؤثر میان نهادها و سمن ها برای حل این معضل شد.
امیر اوسط در گفت وگو با ایسنا به مناسبت 22 آوریل روز جهانی زمین پاک، اظهار کرد: یکی از مهم ترین تبعات مدیریت نامناسب پسماند در همدان، آلودگی خاک و آب است چون هر تُن زباله حدود 400 مترمکعب گاز گلخانه ای دی اکسید کربن متصاعد می کند و از هر تُن زباله، 400 تا 600 لیتر شیرابه خارج می شود که می تواند تأثیر خطرناکی روی آب و خاک داشته باشد.
اوسط تصریح کرد: مدیریت نامناسب پسماند موجب کشاندن حیوانات از حیات وحش به محدوده شهری می شود. این مسئله به ویژه در فصول سرد سال موجب هجوم حیوانات شکارچی مانند گرگ، روباه، شغال و... به محدوده شهر همدان شده است که علاوه بر ایجاد ناامنی، موجب بالا رفتن خطر حیوان گزیدگی می شود.
وی ادامه داد: علاوه بر موضوعات ذکرشده، وضعیت نامناسب زباله اثرات منفی بر سلامت همشهریان به عنوان بخشی از محیطی که در آن زندگی می کنند، دارد که ناشی از رهاسازی زباله در نزدیکی مناطق مسکونی و رودخانه هاست و موجب انتقال بیماری های خطرناک مانند کزاز، حصبه، سالک پوستی، انگل های روده ای و مسمومیت شده و سلامت و جان شهروندان را در معرض خطر قرار می دهد.
این فعال محیط زیست از گروه مطالبه گری شهید یاری با بیان اینکه همدان نیاز به زیرساخت در حوزه مدیریت پسماند دارد، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه پیشرفتی که طی چند سال اخیر در زمینه مدیریت پسماند در کلان شهرها شاهد بوده ایم، همدان هنوز نیاز به ایجاد زیرساخت هایی دارد که علاوه بر ایجاد فرهنگ سازی بنیادی، در زمینه مدیریت پسماند شهری، صنعتی و... نیز بتواند مانند دیگر کلان شهرها حرفی برای گفتن داشته باشد.
اوسط درباره ارتباط و همکاری بین نهادهای دولتی و سمن ها در زمینه مدیریت پسماند، تصریح کرد: در دوره های قبلی مدیران شهری، همکاری بین سمن ها و نهادها پررنگ تر و پرشورتر از امروز بوده و عوامل مختلفی در ایجاد این روند مؤثر بوده است، اما ایجاد موانعی همچون کسب مجوزها و عدم در اختیار قرار دادن امکانات توسط نهادها برای فعالیت، مهم ترین عامل در این راستا است.
وی پیرامون فعالیت های گروه مطالبه گری شهید عبدالله یاری (از محیط بانان استان همدان که در درگیری با شکارچیان به شهادت رسیدند)، گفت: در این راستا، فعالیت های متعددی در دوره های مختلف مانند تشکیل دوره های مختلف آموزش خانم های خانه دار با موضوع مدیریت پسماند در فرهنگ سراها، آموزش های میدانی در پمپ بنزین ها با توزیع کیسه های زباله خودرو و توزیع کیسه ها و سفره های نان پارچه ای، آموزش کودکان در نمایشگاه کودک، برگزاری برنامه های مختلف پاک سازی در مناسبت های مختلف، تعریف تندیس های «سرو عاشورایی» (ویژه هیئت های محرم با معیارهای محیط زیستی)، «غرفه سبز» (ویژه غرفه نمایشگاه با معیارهای محیط زیستی)، «تندیس بصیرت سبز» (ویژه مدیرانی با بینش محیط زیستی)، برپایی غرفه محیط زیست در نمایشگاه های مختلف، ساخت المان های نوروزی با مواد بازیافتی، ساخت باکس زباله های بهداشتی در زمان کرونا، شرکت در جلسات مختلف با موضوع مدیریت پسماند با نهادهای مختلف، مصاحبه های متعدد در شبکه همدان با موضوعات محیط زیستی و همکاری با سامانه 137 جهت ترویج دیدگاه محیط زیستی در محیط خدمات شهری شهرداری، انجام شده است.
این فعال محیط زیست با بیان اینکه موانع متعددی بر سر راه ما وجود داشته، ادامه داد: همواره تلاش بر این بوده که نهایت همراهی توسط نهادها جلب شود و موانع به حداقل برسد.
وی پیرامون راهکارهایی برای بهبود مدیریت زباله در همدان، بیان کرد: آموزش و فرهنگ سازی (آموزش عمومی از طریق رسانه ها و مدارس)، ارائه مشوق ها برای جلب حداکثری مشارکت مردمی، توسعه زیرساخت های بازیافت مانند ایجاد سایت های بازیافت و تولید محصولات زیست تخریب پذیر، می تواند در این زمینه موثر باشد.
اوسط برای کاهش اثرات منفی زباله ها به مردم و مسئولان، پیشنهاد کرد: اولین و مهم ترین قدم در کاهش اثرات منفی زباله ها، مدیریت زباله توسط شهروندان است که نیاز به آگاهی سازی و آموزش در مدت زمان طولانی دارد و در این راستا، آموزش از مدارس ابتدایی بهترین گزینه است.
وی خاطرنشان کرد: در فصول گردشگری باید بستری فراهم شود که مسافران نیز ملزم به رعایت اصولی مشخص در شهر همدان باشند. مثلاً در اختیار قرار دادن کیسه های زباله در ورودی شهرها و یا نصب بنرهایی برای گوشزد کردن اهمیت این موضوع به مسافرین، می تواند در این زمینه کمک کند.
این حافظ محیط زیست بیان کرد: به کمک مدیریت اصولی پسماند می توان تمامی مواد شامل مواد صنعتی و غذایی و هر آنچه تحت عنوان پسماند یاد می شود را به صورت برنامه ریزی شده در محل هایی قرار داد تا به وسیله بازیافت، دوباره از آن ها استفاده شود یا آن ها را به نحوی معدوم کرد که آسیب جدی به منابع طبیعی و محیط زیست وارد نشود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}