بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش ایرنا، علی باقری جامخانه روز سه شنبه در حاشیه بازسازی ارتکاب جرم قطع درختان در جاده سرخ او خلیل شهر بهشهر اظهار کرد: هیچیک از نقاط عرصه های منابع ملی برای متخلفان امن نخواهد بود.
به گزارش ایرنا، علی باقری جامخانه روز سه شنبه در حاشیه بازسازی ارتکاب جرم قطع درختان در جاده سرخ او خلیل شهر بهشهر اظهار کرد: هیچیک از نقاط عرصه های منابع ملی برای متخلفان امن نخواهد بود.
وی درباره قطع درختان در پارک جنگلی سرخ اُ بهشهر افزود: چند نفر از قاچاقچیان سازمان یافته اقدام به قطع درخت در این منطقه کردند.
این مقام مسوول تصریح کرد: متأسفانه قاچاقچیان اعتراف به 64 اصله درخت از نوع افرا کردند که بعد از قطع، درختان را در همان نقطه رها کردند که با توجه به بررسی ها و شواهد و مستندات، مشخص شد که هدف شان قاچاق نبود بلکه هدف برخورد انتقام جویانه بوده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری خاطر نشان کرد: بعد از این اتفاق، در مدت زمان 2 هفته 2 نفر به قطع درخت اعتراف کردند
باقری با تقدیر از همکاری دستگاه قضائی، عنوان کرد: با اطمینان کامل اعلام می کنیم در برخورد با قاچاقچیان هیچ تعارفی نداریم.
وی با تاکید بر اینکه رحمی به افرادی که نسبت به قطع درختان و تصرف عرصه های منابع طبیعی اقدام می کنند، نخواهد شد، افزود: هیچیک از نقاط عرصه های منابع ملی برای متخلفان امن نخواهد بود.
استان مازندران حدود 2 میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و 700 هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.
برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران 2 اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود 71 درصد و نوشهر حدود 29 درصد این عرصه ها را مدیریت می کند و در مجموع حدود 54 درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.
مازندران حدود 460 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. این استان در تولید 15 نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.
این شرایط در حالی است که تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی و باغی در مازندران همچنان از چالش های مهم این استان محسوب می شود.
{{name}}
{{content}}