پروژه های نیمه تمام آذربایجان شرقی در چه وضعیتی قرار دارند؟

در نشستی با حضور استاندار آذربایجان شرقی، سرپرست سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی و جمعی از مسئولان استان، آخرین وضعیت اجرایی 5 پروژه عمرانی استان در حوزه های قضایی، ورزشی و درمانی بررسی شد.

خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی در نشست بررسی آخرین وضعیت اجرایی و اعتبار مورد نیاز پنج پروژه نیمه تمام بخش دولتی در آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت های عمرانی در ارتقای کیفیت خدمات عمومی، بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه های نیمه تمام در بخش عمومی و دولتی تاکید کرد و گفت: با توجه به نقش این پروژه ها در رفع نیازهای مردم و بهبود روند خدمت رسانی، باید با هماهنگی دستگاه های مسئول، به سرعت به مرحله بهره برداری برسند.

وی خاطرنشان کرد: انتظار می رود مشکلات موجود در مسیر اجرای این پروژه ها با هماهنگی دستگاه ها برطرف شود و مسئولان با برنامه ریزی دقیق و نظارت مؤثر، زمینه تکمیل هرچه سریع تر این طرح ها را فراهم کنند.

علی نوذرپور، سرپرست سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی هم هدف از برگزاری جلسات هماهنگی در استان ها را ایجاد هم افزایی ظرفیت های ملی و استانی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام عنوان کرد و گفت: در استان آذربایجان شرقی پنج پروژه مهم داریم که پیشرفت های خوبی هم داشته اند، اما تکمیل آنها نیازمند اعتبارات ملی و استانی است.

به گزارش تسنیم، ندامتگاه یا زندان جدید تبریز یکی از این پروژه ها است که براساس گزارش های ارائه شده، پیشرفت کلی آن 21 درصد و پیشرفت فاز اول آن به ظرفیت یک هزار و 500 نفر، 45 درصد است. در سال جاری، 127 میلیارد تومان بودجه برای آن پیش بینی شده است، در حالی که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه، یک هزار و 300 میلیارد تومان است. براین اساس مقرر شد اعتبار مورد نیاز آن از محل قانون مولدسازی دارایی های دولت و با هماهنگی دستگاه قضایی، سازمان برنامه و بودجه و شهرداری تبریز تامین شود.

دومین پروژه، ورزشگاه 15 هزار نفری بناب است که 89 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن 220 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. اعتبار مصوب این پروژه در سال جاری 22 میلیارد تومان است و 60 میلیارد تومان هم از محل اعتبارات استانی تامین می شود.

پروژه بعدی، بیمارستان 160 تخت خوابی بناب با 17 هزار مترمربع زیربناست که پیشرفت فیزیکی کل پروژه 15 درصد و پیشرفت ساختمان آن 35 درصد است. تاکنون 75 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و امسال نیز 67 میلیارد تومان اعتبار برای آن پیش بینی شده و مقرر شد مابقی اعتبار مورد نیاز آن از محل مولدسازی تامین شود

بیمارستان 160 تخت خوابی مراغه که پیش از این 100 تخت آن به بهره برداری رسیده است، در مجموع 96 درصد پیشرفت دارد و برای تکمیل آن 150 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. بودجه مصوب این پروژه در سال جاری 33 میلیارد تومان است و 80 میلیارد تومان دیگر از محل اعتبارات استانی تامین خواهد شد.

همچنین برای بیمارستان 350 تخت خوابی مراغه که عملیات اجرایی آن از اوایل سال گذشته آغاز شده، امسال 42 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده و مقرر شد مابقی اعتبار مورد نیاز آن از محل مولدسازی و مشارکت بخش خصوصی تامین شود.

سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی از سازمان های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی که در سال 1372 تاسیس شده و براساس قانون تنها متولی احداث ساختمان های عمومی و دولتی در کشور است.

انتهای پیام/

نظرات

captcha