بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
موزه ای در مجموعه سعدآباد هست که به نگهداری از آثار محمود فرشچیان اختصاص دارد؛ گویا این موزه وضعیت مناسبی برای نگهداری از آثارِ ارزشمند این استاد شناخته شده را ندارد.
تیتر خبر چنین بود: «شرایط نگهداری آثار فرشچیان نامناسب و غیرحرفه ای است!»
آثار استاد محمود فرشچیان، چهره برجسته هنر ایران، در موزه ای به نام خود ایشان در عمارت اینانلو، بخشی از مجموعه کاخ های سعدآباد نگهداری می شوند؛ موزه ای که نه تنها برای چنین کاربری ای طراحی نشده، بلکه زیرساخت های لازم برای نگهداری از آثار حساس و گران بهای هنری را ندارد.
تصویر بالا به عنوان اثری آسیب دیده از آثار استاد فرشچیان منتشر شده است.
در خبرِ منتشر شده ادعا شده بود که تعدادی از آثارِ استاد فرشچیان دچار اعوجاج، چسبندگی به شیشه و قاب شده اند؛ نتیجه ای که گویا به دلیل فقدان سیستم کنترل دقیق دما و رطوبت در موزه رخ داده است.
خبرنگار خبرگزاری تسنیم برای بررسی صحت این ادعاها، تلاش هایی برای گفت وگو با مسئولان مجموعه سعدآباد انجام داد.
تماس ها با سیدمحسن میر بی پاسخ ماند و محمد حیدری مدیر روابط عمومی مجموعه نیز با استناد به «پروتکل های اداری»، پاسخ گویی را منوط به ارسال نامه رسمی، بررسی های مدیریتی و در نهایت، صلاحدید وزارت میراث فرهنگی اعلام کرد.
با پیگیری های بیشتر، یکی از مدیران میانی مجموعه سعدآباد توضیحاتی مهم و شفاف درباره شرایط نگهداری آثار ارائه داد؛ اما در کمال تعجب، انتشار این اظهارات نیز با مخالفت مدیران مجموعه سعدآباد مواجه شد. بنابراین، هیچ پاسخ رسمی و روشنی از سوی مجموعه سعدآباد درباره وضعیت آثار استاد فرشچیان منتشر نشده است.
اهمیت و ارزشِ آثار استاد محمود فرشچیان بر کسی پوشیده نیست. این آثار به عنوان میراث ملی ما، ارزشِ جهانی دارند. آثاری که در دنیا زبان زد هستند و ارزش هر کدام شان فراتر از تصور است. پس انتشار هر خبر منفی از آثار این هنرمند، نگرانیِ اهالی هنر و علاقه مندان به میراث فرهنگی و هنریِ ایران را در پی دارد. اما چرا مجموعه سعدآباد حاضر به پاسخگوییِ شفاف در این باره نیست؟
به هر روی؛ به نظر می رسد که وضعیت رطوبت در موزه فرشچیان نگران کننده است. این موزه مدت هاست به دستگاهی برای تنظیم و کنترل دما و رطوبت نیاز دارد، اما این نیاز اساسی هنوز برآورده نشده. هر روز تأخیر در تأمین این تجهیزات، احتمال آسیب به آثار ارزشمند محمود فرشچیان را افزایش می دهد.
خبرگزاری تسنیم تلاش می کند تا در روزهای آتی با حضور در موزه استاد فرشچیان، گزارشی مستند از وضعیت آثار این هنرمند در مجموعه سعدآباد را تهیه و منتشر کند.
در ادامه برای آشنایی بیشتر با فضای عمومیِ موزه استاد فرشچیان، تصاویری از این موزه را می بینید. این عکس ها در برنامه های مختلف تهیه شده است:
تصویر بالا مربوط به نمای بیرونی ساختمان موزه محمود فرشچیان است
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}