بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: برگزاری جلسات منظم هیات عالی مولدسازی و شناسایی بیش از125ملک جدید،فرآیند مولدسازی اموال مازاد دولت را باهدف تأمین مالی پروژه های نیمه تمام تسریع کرده است.
وی اظهار کرد: اولین جلسه هیات عالی مولدسازی اموال مازاد دولت در سال جدید، 14 اردیبهشت 1404 برگزار شد.
به گفته عالی پور، این جلسات که از دو سال و نیم پیش جدی تر شده اند، اکنون به منبعی مهم برای تأمین مالی پروژه های نیمه تمام کشور تبدیل شده اند. این هیات به ریاست معاون اول رئیس جمهور و با حضور نمایندگان قوای سه گانه و برخی وزرا فعالیت می کند و امور اجرایی آن توسط کمیته ای به ریاست وزیر اقتصاد و کارگروه های استانی با مدیریت استانداران پیگیری می شود.
شناسایی و بهره برداری از اموال متروکه
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: املاک بلااستفاده دولتی مانند خانه های سازمانی متروکه و زمین های بدون استفاده، شناسایی و وارد چرخه مولدسازی می شوند. این املاک از طریق فروش، تهاتر یا مشارکت با بخش خصوصی به بهره برداری می رسند. در آخرین جلسه هیات عالی مولدسازی، 125 ملک جدید شناسایی و در کارگروه تخصصی 15 اردیبهشت، بیش از 110 ملک بررسی و برای برخی قیمت گذاری انجام شد. املاکی که پیش تر در مزایده ها موفق نبودند، اکنون با مذاکره با خریداران جدید واگذار می شوند.
تصمیم گیری برای مولدسازی 125 ملک دولتی در 14 استاننقش وزارت راه و شهرسازی و بانک ها
عالی پور یادآور شد: وزارت راه و شهرسازی املاک مازاد را برای استفاده در طرح نهضت ملی مسکن بررسی می کند. همچنین بانک ها با هماهنگی شهرداری ها و وزارت کشور از ظرفیت مولدسازی بهره مند شده و با تسریع در تغییر کاربری، ارزش اموال افزایش می یابد.
شفافیت و نظارت عمومی
عالی پور تأکید کرد که تمام مصوبات در سامانه مرکز ملی مولدسازی دارایی های دولت قابل دسترسی است و کارگروه های استانی با دبیری مدیریت امور اقتصاد و دارایی استان ها، فرآیند را شفاف دنبال می کنند. منابع حاصل از مولدسازی صرفاً برای تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام تخصیص می یابد و کمیته پایش بر اولویت بندی این طرح ها نظارت دارد.
واگذاری بنگاه های اقتصادی و جلب اعتماد مردم
وی ادامه داد: سازمان خصوصی سازی همزمان با مولدسازی، واگذاری گسترده بنگاه های اقتصادی دولت را پیش می برد. هفته گذشته، فهرستی شامل حدود 500 بنگاه به تصویب هیات واگذاری رسید و فرآیند قیمت گذاری و مذاکره با مشتریان استراتژیک آغاز شده است.
عالی پور با اشاره به موفقیت تمام مزایده های این سازمان در سال جدید، اظهار داشت: «جلب اعتماد مردم کلید جذب سرمایه گذاری است. با شفافیت و اطمینان سازی، سرمایه گذاران با خیال راحت با دولت تعامل خواهند کرد.»
لایحه دائمی مولدسازی در راه است
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: باتوجه به موقت بودن مصوبه سران قوا که تا آذرماه 1404 اعتبار دارد، وزارت اقتصاد در حال تدوین لایحه ای دائمی برای حفظ انسجام این فرآیند است.
عالی پور در پایان با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری، بر قاطعیت در اجرای مولدسازی و نگاه آینده محور تأکید کرد و گفت: «مولدسازی نه تنها قدرت دولت را کاهش نمی دهد، بلکه با تقویت حکمرانی قوی، اقتدار آن را افزایش می دهد.»
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}