پایش مصرف برق هرمزگان با حضور تیم های ارزیاب

بندرعباس -مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان، ارزیابی را منشا تبادل دانش و تجربه دانست و گفت: با آغاز فصل گرما ، تیم 10 نفره ارزیابی توانیر مصرف برق این استان را پایش می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کریمی با اشاره به استقبال استان از تیم های ارزیابی توانیر، اظهار کرد: ارزیابان توانیر به مدت 2 روز در بخش های حفاظت و مطالعات، طرح های بهبود، بارگیری و کیفیت توان، تجهیزات، طراحی، مطالعات و حفاظت، مدیریت طرح، دیسپاچینگ و فوریت های برق و همچنین بهره برداری و مدیریت طرح، فعالیت های ارزیابی شرکت توزیع برق هرمزگان را آغاز کردند.

وی بیان کرد: ارزیابی های توانیر همیشه برای ما منشأ ایجاد تحول بوده است و تیم های ارزیابی به دنبال اشتراک گذاری تجربه در حوزه ملی هستند و امید است استان هرمزگان هم از این تجربه بهره ببرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان اظهار کرد: تیم 10 نفری ارزیابی در استان هرمزگان هم تیمی کارآزموده و متبحر هستند و متوجه تفاوت های استان هرمزگان با سایر استان ها هستند.

کریمی یادآور شد: انتظار داریم این تیم به انتقال تجربه بیشتر همت گمارد و موجب ایجاد انگیزه برای کار بیشتر و بهتر شوند؛ نتیجه ارزیابی ها و خروجی های آن در حوزه طراحی، مطالعات دیسپاچینگ و مدیریت طرح برای استان ما منشأ خیر خواهد بود و ما از نتیجه آن استقبال می کنیم.

وی به برخی چالش ها در تأمین و توزیع برق پایدار در استان هرمزگان نیز اشاره کرد و گفت: باید به این چالش ها نیز توجه ویژه ای شود؛ بی تفاوت بودن به این چالش ها خسارت های سنگینی می تواند به همراه داشته باشد؛ در سال های اخیر هم توجه کمتری به این چالش ها شده است، از جمله بازسازی نیروی انسانی است که در سال های اخیر به این موضوع کمتر توجه شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان ادامه داد: استان هرمزگان از این کمبود و بی توجهی آسیب دیده و نیازمند نیروهای متخصص بیشتر و کارآزموده است؛ در ارزیابی ها باید توجه بیشتری به نیروی انسانی و منابع انسانی شود و نخبه پروری در اولویت قرار گیرد.

کریمی اضافه کرد: شاید همین ناترازی هایی که اکنون با آن مواجه هستیم نیز ناشی از کمبود نیروی انسانی کارآزموده تصمیم گیر و تصمیم ساز بوده که ما را به اینجا رسانده است؛ امید است در ارزیابی ها نخبه پروری و نخبه گزینی مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: موضوع دیگر اقتصاد برق است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، در سال های اخیر اقدامات خوبی در این حوزه شکل گرفته است ولی هنوز جای کار بیشتری وجود دارد و باید بیشتر به اقتصاد برق پرداخت.

این مقام مسؤول با ترسیم سیمای توسعه هرمزگان و لزوم ایجاد هم ترازی برق با توسعه استان ادامه داد: استان هرمزگان پیشانی اقتصاد کشور است. هزار کیلومتر مرز آبی و وجود عمده جزایر ایرانی در این استان، هرمزگان را دروازه ورود به دنیا کرده است.

کریمی ادامه داد: وجود یک هزار کیلومتر مرز آبی، جزایر متعدد و آب و هوای گرم در بیشتر ماه های سال، موجب کاهش عمر تجهیزات و شبکه های برق در این استان شده و شرایط خاصی در تأمین و توزیع بهینه برق پدید آورده است.

وی گفت: لازم است در حوزه برق و انرژی نیز سرمایه گذاری بیشتری انجام گیرد که از قافله رشد اقتصاد هرمزگان عقب نمانیم و با شرایط رشد و توسعه هرمزگان همراهی کنیم؛ هرچند رسوبات تاریخی در بسیاری از بخش ها وجود دارد که اصلاح آن منابع عظیم مالی می طلبد اما باید هرچه زودتر برای حل چالش ها آستین بالا زد.

60 درصد از تجهیزات برق هرمزگان فرسوده است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با اشاره به اینکه 60 درصد از تجهیزات برق استان فرسوده است، گفت: در این زمینه نیاز به سرمایه گذاری بیشتر، مدیریت جهادی و همت والایی داریم تا با منابع سالانه بتوانیم قدری از این عقب ماندگی را جبران کنیم.

کریمی ادامه داد: استان هرمزگان تنها 12 هزار تقاضای انشعاب از سال های قبل داشت که رسوب کرده بود، این موضوع جبران شده و عقب ماندگی های 12 ساله سال های قبل تا حدودی ترمیم شده است.

وی بیان کرد: در حوزه جایگزینی سیم به کابل نیز موفقیت های چشمگیری در شرکت توزیع برق هرمزگان رقم خورده است؛ هرچند هنوز تا رسیدن به جایگاه متعالی و شایسته استان راهی دراز در پیش داریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان اظهار کرد: برق هرمزگان در عین حال برای بهره گیری از تکنولوژی و فناوری روزآمد و توسعه شبکه از سایر استان ها پیشی گرفته است؛ نخستین استان کشور در بهره گیری از مقره های سیلیکونی هستیم و دستاوردهای علمی تقریباً در همه بخش های زیرساختی این شرکت بروز کرده است.

نظرات

captcha