بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
محمدرضا مخبر با تأکید بر کرامت انسانی و مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی، تمدن رضوی را راهکار نجات بشریت از بحران های اخلاقی و انسانی تمدن غرب دانست و گفت: بازخوانی این تمدن، امری حیاتی برای ارتقای حاکمیت دینی و بازسازی معنوی جوامع است.
به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، محمدرضا مخبر، رئیس فرهنگستان علوم در مراسم افتتاحیه ششمین اجلاسیه کنگره جهانی امام رضا(ع) که امروز، 15 اردیبهشت ماه در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، با تأکید بر جایگاه تمدن اسلامی و فلسفه کرامت انسانی، اظهار کرد: تمدن اسلامی، با تکیه بر تعالیم قرآن، انسان را موجودی برخوردار از کرامت ذاتی، حقوق فطری و مسئولیت اجتماعی معرفی می کند و این مفاهیم در بستر تحولات سیاسی و فرهنگی معنا و دلالت تمدنی خاصی می یابند.
وی با ترسیم سه گانه تاریخی حیات ائمه اطهار به عنوان یک انسان 250 ساله شامل دوره خلافت، تثبیت علمی و فرهنگی، و دوران تقابل با دستگاه های طاغوت، افزود: شخصیت امام رضا(ع) آمیزه ای از هر سه ویژگی تاریخی است و عصر ایشان به عنوان بستر مهم تمدنی، نیازمند مطالعات دقیق و عمیق است.
مخبر با انتقاد از تناقض گویی تمدن غرب در ادعای دفاع از حقوق بشر، تصریح کرد: غرب با بهره گیری از سازوکارهای استعمار نوین و افراط در مادی گرایی، نه تنها به کرامت انسانی پایبند نبوده، بلکه آن را به حاشیه رانده است. در مقابل، تمدن اسلامی با تأکید بر وحی و کرامت ذاتی انسان، الگویی برای نجات بشر از دوگانگی تمدنی ارائه می دهد. تمدن رضوی با تأکید بر کرامت انسانی و مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی، راهکار نجات بشریت از بحران های اخلاقی و انسانی تمدن غرب است. بازخوانی این تمدن، امری حیاتی برای ارتقای حاکمیت دینی و بازسازی معنوی جوامع است.
رئیس فرهنگستان علوم با تبیین معنای کرامت انسانی از منظر قرآن و سنت، گفت: کرامت تنها زمانی به انسان نسبت داده می شود که فعل و رفتار او مطابق با ارزش های اخلاقی و الهی باشد. کرامت، عزت درونی انسان است که با غیر سنجیده نمی شود و قرآن این کرامت را امری فطری و جهانی، فارغ از نژاد، جنسیت و مذهب می داند.
وی با اشاره به دیدگاه علامه طباطبایی(ره) در تفسیر آیه «و لقد کرمنا بنی آدم»، بیان کرد: کرامت، شرافتی است که از عقل و قدرت تعقل انسان ناشی می شود؛ موهبتی که دیگر موجودات از آن بی بهره اند. سجده فرشتگان بر آدم نماد این کرامت ذاتی و الهی است. براساس روایتی از امام رضا(ع)، «دوست هر کس عقل او و دشمنش جهل اوست». همین عقل و اختیار است که به انسان کرامت و مسئولیت می بخشد و در قرآن نیز بر این اختیار تأکید شده است. امام صادق(ع) نیز تصریح می کند که خداوند عادل تر از آن است که کسی را مجبور به گناه کند و سپس او را بازخواست کند.
مخبر کرامت ذاتی انسان را مشروط به مسئولیت پذیری دانست و اظهار کرد: یکی از ارکان کرامت انسانی، مسئولیت اجتماعی است. در تعالیم اهل بیت(ع)، بر حق معاش مردم، آزادی بیان، و کرامت در برخورد با دشمنان تأکید شده است. امام رضا(ع) در روایتی فرمودند: «حق مسلمان بر مسلمان این است که اگر برادرش گرسنه است، او سیر نباشد». این نگاه بر عدالت اجتماعی، احترام به آزادی و مخالفت با تبعیض قومی و نژادی استوار است. در نامه 53 نهج البلاغه نیز بر حق مشورت و آزادی بیان تأکید شده است. تمدن غرب، با گسترش بحران های اخلاقی، تخریب سلامت معنوی و اجتماعی انسان، در مسیر افول قرار دارد. این افول، فطرت های انسانی را بیدار خواهد کرد و اکنون زمان آن است که تمدن اسلامی با تکیه بر الگوی رضوی، راه نجات بشریت را نشان دهد.
در ادامه شیخ عبدالقادر آلوسی، رئیس انجمن علمای رباط محمدی عراق، اظهار کرد: آستان قدس رضوی نقش پررنگی برای ظلم ستیزی و ستیز با انحراف دارد. خداوند پیش از همه ما از کرامت انسان سخن گفته است. ارزش انسان از طریق راه رفتن بر مسیر اهل بیت و تعامل با انسان های دیگر به شیوه اهل بیت می تواند محقق شود. امام رضا(ع) جلوه گر مکتب قرآنی و نبوی است. احسان به یتیم و مسکین از جمله این جلوه ها است. نقش امام رضا(ع) این بود که مکتب الهی و نبوی را زنده کرده و به دردهای ما پرداخت.
وی گفت: در مناظرات امام رضا(ع) مبانی صحیح عقیدتی تبیین شده است. در حرم باید برای کسب معنوی و فیوضات روحی بیاییم، راه رسیدن به حق و عدالت را باید اینجا پیدا کنیم. امروز نیازمند هستیم که به مکتب نبوی برگردیم و از این بحران هایی که انسان امروز در آن به سر می برد، نجات پیدا کنیم. باید سفارت خانه های فرهنگی داشته باشیم تا همه امت را در اینجا گرد هم آوریم. امت اسلامی ایران حضرت رضا(ع) را به عنوان الگو و اسوه برای خود قرار داده است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}