پرداخت صورت حساب های درمانی مددجویان دارای بیماری خاص/ شرایط تحت پوشش قرار گرفتن

مدیرکل بهداشت، درمان و بیمه های اجتماعی کمیته امداد با بیان اینکه سال گذشته، 252 میلیارد تومان برای درمان مددجویان دارای بیماری خاص و صعب العلاج هزینه شده است، گفت: 150 میلیارد تومان از این رقم از محل اعتبارات دولتی و مابقی از کمک های مردمی تأمین شده است.

مجتبی احمدلو در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به چهارمین سالگرد تاسیس صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت، اظهار کرد: اعتبارات این صندوق در سال 1404 به 12 همت افزایش یافته است که بخشی از مددجویان امداد به دلیل دارا بودن بیماری خاص و صعب العلاج تحت پوشش این صندوق قرار دارند.

وی با اشاره به وجود 130 هزار بیمار خاص و صعب العلاجِ تحت پوشش کمیته امداد، افزود: 90 هزار و 213 نفر از مددجویان کمیته امداد دارای بیماری خاص و صعب العلاج هستند و علاوه بر این نیز، حدود 40 هزار نفر زمین گیرند و جهت انجام کارهای روزمره خود نیازمند مراقب و پرستار هستند.

احمدلو در ادامه به تشریح اقدامات حمایتی از مددجویان دارای بیماری خاص و صعب العلاج پرداخت و گفت: غیر از حمایت های صورت گرفته دولت از بیماران خاص و صعب العلاج توسط صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج، کمیته امداد در سال گذشته 252 میلیارد تومان برای مددجویان دارای بیماری خاص و صعب العلاج هزینه کرده است که 150 میلیاردتومان از این مبلغ اعتبار مصوب دولتی و مابقی، اعتبارات استان ها از منابع کمک های مردمی بوده است. علاوه بر این نیز 140 میلیارد تومان برای بیماران زمین گیر صرف شده که در مجموع این رقم معادل 392 میلیارد تومان است.

مدیرکل بهداشت، درمان و بیمه های اجتماعی کمیته امداد به تفکیک درباره هزینه های پرداخت شده برای این افراد، یادآور شد: کمیته امداد سال گذشته 321 هزار و 250 نسخه از بیماران تحویل گرفته است که 185 میلیارد تومان بابت هزینه های صورت حساب آنها بوده است. همچنین برای 41 هزار و 488 نفر از مددجویان که به مراکز درمانی مراجعه کرده و هزینه پرداخت صورت حساب خود را نداشته اند نیز تقبل هزینه درمانی برای این دسته از مددجویان صادر کرده است که معادل 67 میلیارد تومان است؛ این رقم درمجموع 252 میلیاردتومان را شامل می شود.

احمدلو باتوجه به اهمیت نیازهای بیماران زمین گیر تحت پوشش کمیته امداد، گفت: حدود 40 هزار بیمار زمین گیر در سامانه ها نشان دار شده است که سال گذشته 140 میلیارد تومان اعتبار برای بیماران زمین گیر با اولویت خرید پوشینه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به شایع ترین نوع بیماری های مددجویان کمیته امداد، یادآور شد: 22 هزار نفر از مددجویان دارای سرطان، 40 هزار نفر زمین گیر و 12 هزار نفر دارای بیماری قلبی و عروقی شناسایی شده اند.

مدیرکل بهداشت، درمان و بیمه های اجتماعی کمیته امداد در پاسخ به این سوال که چند درصد از این افراد به علت بیماری از نظر اقتصادی دچار مشکل شده و تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفته اند، نیز گفت: به طور کلی افراد باید جزو سه دهک اول درآمدی باشند که اولویت با دهک اول است و افراد در دهک های 3 به بالا، نیازمند مجوز مدیرکل برای تحت پوشش قرار گرفتن هستند. سالمندان و زنان سرپرست خانوار، بدون دارا بودن بیماری، با داشتن دهک پایین می توانند تحت پوشش قرار گیرند. مردان زیر 60 سال، علاوه بر داشتن دهک یک تا سه، باید دلیل از کارافتادگی خود را ارائه دهند.

انتهای پیام

نظرات

captcha