معاون رئیس جمهور: دولت در مسیر بازسازی امید در جامعه تلاش می کند

به گزارش ایرنا، عبدالکریم حسین زاده سه شنبه شب در نشستی با مدیران و فعالان بخش خصوصی شهرستان مراغه با بیان اینکه ساخت ایران بدون مشارکت مردم ممکن نیست، گفت: دولت دکتر پزشکیان، کشور را در شرایط سخت و بی سابقه ای تحویل گرفت، اما مسیر خود را با تکیه بر عقلانیت، داده محوری و حکمرانی مردمی ادامه می دهد.

به گزارش ایرنا، عبدالکریم حسین زاده سه شنبه شب در نشستی با مدیران و فعالان بخش خصوصی شهرستان مراغه با بیان اینکه ساخت ایران بدون مشارکت مردم ممکن نیست، گفت: دولت دکتر پزشکیان، کشور را در شرایط سخت و بی سابقه ای تحویل گرفت، اما مسیر خود را با تکیه بر عقلانیت، داده محوری و حکمرانی مردمی ادامه می دهد.

وی با تأکید بر ضرورت همراهی مردم و دولت در مسیر توسعه کشور افزود: ما به تنهایی قادر به ساختن ایران نیستیم، امروز دولت و ملت از یکدیگر جدا نیستند و هیچ فاصله ای بین ما احساس نمی شود و آنچه برای خود می خواهیم، برای مردم نیز می طلبیم.

حسین زاده با اشاره به تأکید رئیس جمهور بر وضعیت معیشت مردم، خاطرنشان کرد: دکتر پزشکیان در تمام جلسات بر سفره و زیست مردم تمرکز دارد.

وی اظهار کرد: امروز فراتر از ساختن برای مردم، در تلاش هستیم که با مردم بسازیم. ایران با مشارکت مردم توسعه خواهد یافت.

وی با بیان اینکه مراغه شهری تاریخ ساز و تمدن ساز است، تاکید کرد: توزیع اعتبارات و تسهیلات بدون توجه به شاخص های درون استان ها و بین استان ها، عادلانه و مؤثر نیست، نظام توزیع ثروت ملی در کشور نیازمند بازنگری اساسی است و باید مبتنی بر عدالت و شاخص های واقعی باشد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به برنامه دولت برای یکپارچه سازی اقدامات توسعه روستایی گفت: نظام یکپارچه ای برای توسعه مناطق محروم طراحی شده و موازی کاری ها حذف خواهد شد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به برنامه دولت برای یکپارچه سازی اقدامات توسعه روستایی گفت: نظام یکپارچه ای برای توسعه مناطق محروم طراحی شده و موازی کاری ها حذف خواهد شد.

وی گفت: ایران از ثروتمندترین کشورهای جهان از نظر اقلیم و منابع طبیعی است و باید تمام انرژی خود را بر شکوفایی ظرفیت های پنهان آن متمرکز کنیم.

وی از حمایت دولت برای اجرای پروژه های آموزشی و گردشگری در مراغه خبر داد و گفت: مدارس نیازمند بازسازی در شهرستان مراغه در چارچوب نهضت عدالت آموزشی قرار گرفته و برای اشتغال زایی به ویژه برای زنان و تقویت گردشگری تسهیلات لازم در نظر گرفته می شود.

حسین زاده به طرح گردشگری در سد علویان اشاره کرد و افزود: پیشنهاد تعاونی دهیاران برای اجرای مجتمع گردشگری در این منطقه ثبت شده و دولت در زمینه بهره برداری از منابع آبی سد برای خلق ثروت و ایجاد اشتغال در مراغه حمایت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه یکی از موفقیت های دولت در توسعه روابط با کشورهای همسایه مرهون دیپلماسی شخصی و فرهنگی رئیس جمهور است، خطاب به مدیران استانی، تاکید کرد: باید کشورهای همسایه را به سمت همکاری و سرمایه گذاری در استان خود جذب کنید.

حسین زاده از تشکیل جلسه کارشناسی مشترک برای بررسی اعتبارات در حوزه تنش آبی، انرژی خورشیدی، تسهیلات اشتغال و احیای واحدهای راکد مراغه خبر داد و گفت: اگر نتوانیم این مسائل را با شفافیت و صداقت پیگیری کنیم، دیگر پایم را به این استان نمی گذارم چراکه باور داریم باید با مردم ایران با عزت رفتار کرد و هرگز به آن ها دروغ نگفت.

توسعه مراغه نیازمند نگاه راهبردی و استفاده از ظرفیت های بومی است

بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی نیز با تأکید بر نقش تاریخی، فرهنگی و اقتصادی مراغه در توسعه منطقه، بر ضرورت تدوین برنامه ای راهبردی برای شکوفایی ظرفیت های این شهرستان تأکید کرد.

وی اظهار کرد: مراغه شهری ریشه دار در تاریخ ایران است که همواره در عرصه های علم، فرهنگ و تمدن درخشیده و مایه افتخار کشور بوده است.

وی افزود: موقعیت جغرافیایی خاص مراغه، که در مسیر کریدورهای شمال غرب کشور قرار دارد، مزیتی راهبردی برای توسعه حمل ونقل و تجارت منطقه ای است. در کنار این، ظرفیت های کشاورزی، دامداری و باغی این شهرستان نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی استان ایفا می کند.

سرمست با بیان اینکه وجود دانشگاه های معتبر و سرمایه انسانی توانمند نیز از دیگر مزایای مراغه است، گفت: شمار زیادی از نخبگان مراغه ای در سطح ملی و استانی در حال خدمت هستند که این موضوع پشتوانه ای قوی برای توسعه منطقه است.

وی با اشاره به جاذبه های طبیعی و تاریخی شهرستان، به ویژه رصدخانه مراغه، گفت: مراغه از ظرفیت ویژه ای برای توسعه گردشگری داخلی و خارجی برخوردار است و باید این توانمندی ها را در قالب بسته های سرمایه گذاری و طرح های راهبردی تقویت کرد.

استاندار آذربایجان شرقی، چالش های جدی مراغه را نیز برشمرد و گفت: پایین بودن بهره وری تولید، نبود صنایع تبدیلی و فرآوری مناسب، شیوه های سنتی در کشاورزی و دامپروری، و پایین بودن سطح مکانیزاسیون از جمله موانع توسعه اقتصادی منطقه است.

وی افزود: خشک شدن دریاچه ارومیه، گسترش ریزگردها، افت شدید سطح آب های زیرزمینی و دشواری در تأمین منابع آبی دشت مراغه نیز از جمله مشکلات زیست محیطی جدی منطقه است.

وی ادامه داد: مکان یابی نامناسب برخی صنایع، دفع غیراصولی پسماندها و آلایندگی ها، تهدیدی برای سلامت محیط زیست محسوب می شود.

سرمست با بیان اینکه برای عبور از این چالش ها باید برنامه ای جامع در راستای توسعه متوازن و مبتنی بر سند وفاق توسعه استان تدوین شود، گفت: این برنامه می تواند شامل راهبردهایی چون ایجاد شهرک های تخصصی، صدور مجوزهای بی نام سرمایه گذاری، تعریف بسته های جذاب سرمایه گذاری، و تقویت نقش بخش خصوصی در تکمیل پروژه های نیمه تمام باشد.

«عبدالکریم حسین زاده» معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور صبح سه شنبه (16 اردیبهشت 1404) در سفر یک روزه به آذربایجان شرقی از پنج شهرستان آذرشهر، اسکو، عجب شیر، بناب و مراغه بازدید می کند.

امروز مخزن یکهزار مترمکعبی آب شهرداری مراغه با حضور معاون رییس جمهور در توسعه امور روستایی و مناطق محروم کشور به بهره برداری رسید.

نظرات

captcha