بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
نشست وبیناری یاد استاد به مناسبت هفته معلم و به منظور گرامیداشت یاد استاد عبایی برگزار شد، در این نشست عبدالرسول عبایی از جمله چهره های قرآنی معرفی شد. او با رعایت دقیق آداب، تسلط علمی و ارتباطی خالصانه، نسلی از قاریان و حافظان قرآن را تربیت کرد که همچنان به روش و منش او وفادارند.
به گزارش خبرنگار ایکنا، وبینار بین المللی «یاد استاد» گرامیداشت استاد فقید عبدالرسول عبایی، به مناسبت ایام بزرگداشت مقام معلم وبه همت باشگاه قرآنی دانشجویان (نور) قرآن کریم پرداخت و در ادامه اثر «عین الرضا» یکی از آثار گروه مدیحه سرایی و همخوانی محمد رسول الله (ص) که در وصف امام رضا(ع) تولیده شده است، پخش شد.
در ادامه سلما آرام به نمایندگی از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور به حاضران در این وبینارِ یادبود، خیرمقدم گفت و تصریح کرد: این برنامه به همت و تلاش سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، خبرگزاری ایکنا و باشگاه دانشجویی - قرآنی نور تدارک دیده شده و امیدواریم بتوانیم گوشه ای از خدمات علمی و قرآنی استاد عبایی را در این وبینار نشان دهیم.
بر اساس گزارش ایکنا در ادامه این وبینار رافع العامری، قاری و داور بین المللی از کشور عراق تلاوت کوتاهی انجام داد و پس از آن به بیان نکاتی در مورد شخصیت علمی و قرآنی استاد فقید عبدالرسول عبایی پرداخت.
وی در ابتدا و پس از بیان نحوه آشنایی خود با استاد عبایی گفت: در مسابقات مختلفی همراه استاد عبایی در گروه داوری حضور داشتم، به یاد دارم در تهران مرکزی وجود داشت که فعالیت های قرآنی حوزه بسیج را انجام می داد. این مرکز بعد ها به تلاش استاد عبایی از تهران به سراسر کشور گسترش پیدا کرد.
العامری در ادامه به روحیه تعاون و همکاری استاد عبایی اشاره و اظهار کرد: استاد عبایی در هر جایی که وارد می شد، بیشترین همکاری را انجام می داد، ایشان یک شخصیت بی بدیل در عرصه علمی و قرآنی بود.
این قاری بین المللی تصریح کرد: سعه صدر استاد عبایی بسیار بالا بود، شاید برای شما هم جالب باشد بدانید، اولین کسی که من را وارد عرصه داوری مسابقات کرد استاد عبایی بود. ایشان تسلط بسیار بالایی به زبان عربی داشت و همیشه یک جزوه و کتابچه در مورد موضوعات اعرابی و صرف و نحوی همراه خود داشت، این ویژگی دال بر روحیه تعلیم و تعلم استاد است.
العامری اظهار کرد: یکی از شاخصه های استاد عبایی تواضع و فروتنی بسیار زیاد ایشان بود. ایشان با گشاده رویی و خوش رویی تمام وارد جمع می شدند و همین ویژگی های استاد بود که باعث می شد، در هر جمعی مورد استقبال حاضران قرار گیرد.
این قاری بین المللی کشور عراق تصریح کرد: استاد عبایی همواره یک معلم بود و در عین حال هم از آموختن غافل نمی شد، من یک بار دیگر به خانواده محترم مرحوم استاد عبایی تسلیت می گویم و امیدوارم این فعالیت های قرآنی و علمی همیشه به قوت خود ساری و جاری باقی بماند.
وی در پایان بیان کرد: از اینکه استاد عبایی را از دست دادیم، بسیار متأثرم و امیدوارم، راه و مسیر ایشان و نیز فعالیت های قرآنی در ایران به همت دوستان و دانشجویان ادامه دار باشد و از این طریق راهی که استاد عبایی پایه گذاری کرده است، بدون وقفه ادامه یابد. در اینجا لازم می دانم از برگزارکنندگان این وبینار و کسانی که در این فعالیت ها تلاش می کنند، قدردانی کنم.
بر اساس گزارش ایکنا در بخش دیگری از این وبینار ابوالفضل امام قلی تبار درزی، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل به تلاوت ترتیل سوره مبارکه رحمان پرداخت و پس از آن محمدحسن ظهوری پور، قاری ممتاز و نوه استاد عبدالرسول عبایی آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت کرد.
ظهوری پور بعد از تلاوت خود به بیان برخی ویژگی های استاد عبایی پرداخت و گفت: بنده خط قرآنی و مسیر قرآنی خودم را از مرحوم استاد عبایی به یادگار گرفته ام، ایشان از ابتدای کودکی خیلی سعی داشت که بنده را در این مسیر قرار دهد و ان شاءالله بتوانیم عامل به قرآن باشم.
وی افزود: استاد عبایی تأکید بسیاری بر روی عمل به آیات الهی داشت، هر زمانی که در جمع خانواده بودیم تمام دغدغه و فکر استاد این بود که علاوه بر جمع خانوادگی بتوانیم کلامی از آیات خدا را بخوانیم و در آیات الهی تأمل و تدبر کنیم.
این حافظ و قاری ممتاز قرآن بیان کرد: استاد عبایی در رفتار و اخلاق و کردار، همیشه برای بنده الگو بود. استاد در تدبر و تأمل و ترویج قرآن بسیار پرتلاش بود و همیشه سعی داشت برای خدا و با اخلاص و بدون هیچ چشمداشت مادی و جایگاهی کار کند.
بر اساس گزارش ایکنا در بخش دیگری از این وبینار سیدمحسن موسوی بلده، پیشکسوت قرآنی کشورمان به بیان سخنانی در مورد استاد عبایی پرداخت. (متن سخنان سیدمحسن موسوی بلده)
در ادامه کریم دولتی، یکی دیگر از پیشکسوتان قرآنی کشورمان نکاتی در مورد ویژگی های اخلاقی و علمی استاد عبایی بیان کرد. (متن کامل سخنان کریم دولتی)
بر اساس گزارش ایکنا در بخش دیگری از این وبینار که بیش از سه ساعت به طول انجامید، داوود تک فلاح، مدرس قرآن کریم گفت: زمانی که من دو سال داشتم، استاد عبایی مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه بغداد گرفته بود و لذا ما بسیار کوچکتر از آن هستیم که بخواهیم از ایشان بگوییم.
تک فلاح افزود: استاد عبایی سی سال معلم بود، اولین آشنایی من با استاد حدود سال 1363 بود، در آن ایام ایشان عربی را به زیبایی تمام تدریس می کرد و من به واسطه همین به عربی علاقه مند شدم. استاد عبایی یک معلم به تمام معنا در گفتار و تدریس بود، در تلویزیون هم درس داشت و به حدی شیرین تدریس می کرد که من آن برنامه تلویزیونی را هم از دست نمی دادم.
این مدرس قرآن کریم با تأکید بر اینکه استاد عبایی در تمام طول عمر خود هم یاددهنده بود و هم یادگیرنده گفت: تمام بزرگان ما در عرصه های مختلف تا پایان عمر به دنبال یادگیری بودند و استاد عبایی هم یکی از این بزرگان بود.
وی در ادامه به خاطره ای از استاد خدام حسینی اشاره کرد و گفت: باید به این فکر کنیم که آیا حاصل سال ها هم نشینی با قرآن کریم توانسته است، ذهن ما را شفا دهد و اصلاً آیا این در کنار قرآن بودن توانسته باعث این شود که اطرافیان از اینکه در کنار ما هستند، لذت ببرند. آیا ما به این اندازه ای که در خدمت قرآن بوده ایم، توانسته ایم از عطر قرآن بهره مند شویم، ما چقدر عطر از قرآن گرفته ایم، چقدر رنگ از قرآن گرفته ایم، من این ویژگی ها را در اساتیدی همچون عبایی، علامی، خدام حسینی و موسوی بلده دیده ام.
تک فلاح تصریح کرد: استاد عبایی به گونه ای بود که هرکسی در کنارشان بود، شبیه خودشان می کرد، باید نگاه کنیم و ببینیم این اساتید چگونه خوشبو شدند، چه کردند خوش بو شدند تا ما هم همان کار را انجام دهیم. استاد عبایی در قواره بین المللی این ویژگی ها را داشت، ما در قواره خودمان مانند استاد عبایی شویم.
این مدرس قرآن کریم همچنین به تقوای داوری و تقوای علمی استاد عبایی اشاره و اظهار کرد: استاد عبایی همیشه می گفت با گفتن اینکه این نغمه در «سه گاه»، «رست» و ... هست، قرآن را خفیف نکنید.
وی در ادامه بیان کرد: استاد عبایی بزرگی داشتند، مقبولیت و وقار در وجود ایشان بود، هیچگاه یک حرف تند یا حرکتی که شخصیت ایشان را متزلزل کند از این استاد فقید سر نزد، استاد عبایی در مسابقات بسیار عدالت محور و صادق الگفتار بود.
تک فلاح در پایان بیان کرد: در مورد استاد عبایی می توانم، بگویم واقعاً مجسمه عمل صالح در داوری و اخلاق و سایر موارد بود.
بر اساس گزارش ایکنا پایان بخش این مراسم تلاوت محمدرضا شیرازی، قاری ممتاز و دانشجوی مقطع دکتری بیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل آیاتی از سوره مبارکه طارق را تلاوت کرد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}