بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران با اشاره به جایگاه بی بدیل علامه شوشتری در عرصه های علمی و معنوی گفت: این عالم ربانی از جمله نوادر روزگار بودند که حلقه وصل بین سنت و مدرنیته در حوزه علوم اسلامی محسوب می شوند.
به گزارش ایکنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران در آیین گرامیداشت علامه شیخ محمدتقی شوشتری که شامگاه 12 اردیبهشت ماه با حضور علما، مسئولان و اقشار مختلف مردم در شوشتر برگزار شد، با اشاره به جایگاه بی بدیل علامه شوشتری در عرصه های علمی و معنوی گفت: این عالم ربانی از جمله نوادر روزگار بودند که هم در علوم نقلی تبحر داشتند و هم در علوم عقلی صاحب نظر بودند. ایشان حلقه وصل بین سنت و مدرنیته در حوزه علوم اسلامی محسوب می شوند.
وی با اشاره به آثار ماندگار این فقیه بزرگ بیان کرد: کتاب های ایشان مانند «قاموس الرجال» و «الاخبار الدخیله» امروز به عنوان منابع درسی در بسیاری از مراکز علمی جهان اسلام تدریس می شود. این نشان دهنده عمق نگاه و وسعت دانش این عالم بزرگوار است.
رئیس انجمن مفاخر فرهنگی ایران درباره ویژگی های اخلاقی علامه شوشتری افزود: ایشان در کنار مقامات علمی، به درجات عالی معنوی نیز دست یافته بودند. نقل است که بسیاری از علما و مراجع تقلید برای حل مسائل پیچیده علمی به ایشان مراجعه می کردند.
شالویی به خاطره ای از استاد شهید مرتضی مطهری اشاره کرد و گفت: استاد مطهری همواره به شاگردان خود توصیه می کردند که اگر به شوشتر رفتید، حتماً به محضر علامه شوشتری برسید. ایشان می فرمودند که این بزرگوار گنجینه ای از علم و تقوا هستند.
وی ادامه داد: نقل شده است که ایشان در اوج شهرت علمی، زندگی بسیار ساده ای داشتند و همواره به فقرا و نیازمندان رسیدگی می کردند. این تواضع و مردم داری از ایشان چهره ای محبوب در میان عامه مردم ساخته بود.
در ادامه این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسین طباطبایی، از شاگردان برجسته علامه شوشتری، به بیان خاطراتی از دوران شاگردی خود پرداخت و گفت: استاد ما با آنکه از نظر علمی در اوج بودند، اما هرگز از یادگیری دست برنداشتند. همیشه می فرمودند که علم دریایی بی کران است. در بخش دیگری از این مراسم، نمایشگاهی از دستنوشته ها و آثار خطی علامه شوشتری برپا شد که با استقبال گسترده حاضران مواجه شد. قدیمی ترین اثر موجود در این نمایشگاه، تقریرات درس ایشان مربوط به هفتاد سال پیش بود.
در پایان این مراسم، از خانواده علامه شوشتری و همچنین پژوهشگران برجسته ای که در زمینه تحقیق و نشر آثار ایشان تلاش کرده اند، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است؛ برنامه های بزرگداشت علامه شوشتری به مدت یک هفته در شهرهای مختلف استان ادامه خواهد داشت و شامل نشست های تخصصی، نمایشگاه های کتاب و مسابقات علمی خواهد بود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}