بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
محمد مهدی علیزاده روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در خصوص علت انسداد این مسیر گفت: پیمانکار این پل بدون اخذ تاییدیه برای برطرف کردن نواقص پروژه اقدام به مسدود کردن غیرقانونی پل کرده بود که با پیگیری های مدیران استانی و هماهنگی های لازم با دادستانی و فرمانداری شهرستان رودبار، پل مذکور بازگشایی شد.
محمد مهدی علیزاده روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در خصوص علت انسداد این مسیر گفت: پیمانکار این پل بدون اخذ تاییدیه برای برطرف کردن نواقص پروژه اقدام به مسدود کردن غیرقانونی پل کرده بود که با پیگیری های مدیران استانی و هماهنگی های لازم با دادستانی و فرمانداری شهرستان رودبار، پل مذکور بازگشایی شد.
وی تشریح کرد: سی ام دی ماه سال 1403 کمیسیون تحویل موقت این پل تشکیل و صورتجلسه آن در محل پروژه توسط مسئولان مربوطه تهیه شد با توجه به اخطارهای مکرر شرکت آب منطقه ای گیلان و امور منابع آب شهرستان رودبار مبنی بر جمع آوری پلت فرم میانی و بررسی مجدد طرح حفاظت خاکریز، بازگشایی پل و محورهای منتهی به آن منوط به رفع نقص در اسرع وقت توسط پیمانکار شد.
علیزاده اضافه کرد: مکاتبات لازم از سوی اداره کل راه و شهرسازی با شرکت سهامی آب منطقه ای استان انجام و بررسی های لازم از سوی کارشناسان مهندسی رودخانه و سواحل این شرکت صورت گرفت و نتیجه مبنی بر جمع آوری مصالح دپو شده در بخش میانی رودخانه و تحکیم پاشنه پل از سوی شرکت سهامی آب منطقه ای به اداره کل راه و شهرسازی اعلام و به پیمانکار ابلاغ شد.
وی گفت: پیمانکار نیز طی نامه ای روز گذشته انجام عملیات رفع نقص را به اداره کل راه و شهرسازی اعلام کرد که مستلزم تایید شرکت آب منطقه ای استان بود.
به گفته وی، مکاتبه شهرستانی با امور منابع آب شهرستان رودبار به عمل آمد و با توجه به حساسیت موضوع و احتمال خطر در تاسیسات نیروگاه برق آبی استان و شهرستان، ابلاغ نسخه اصلی صورتجلسه تحویل موقت منوط به تایید شرکت سهامی آب بود.
وی اظهار کرد: پیمانکار مربوطه بدون پیگیری و اخذ تاییدیه ابلاغ نهایی در خصوص برطرف کردن نواقص مطروحه امروز این پل را بصورت غیرقانونی مسدود کرد که با پیگیری های مدیران استانی و هماهنگی های لازم با مسئولان استانی مسیر بازگشایی شد.
یکب از رسانه های گیلان صبح امروز خبری را در گفت و گو با محمد پاسیار پیمانکار ساخت این پل منتشر کرد که در آن عنوان شده بود: پل سفیدرود منجیل - علی آباد دی ماه 1403 با حضور هوشنگ بازوند معاون وزیر راه افتتاح شد، اما اداره کل راه و شهرسازی استان به عنوان کارفرما از تحویل گرفتن این پل خودداری می کند.
در این خبر از قول پیمانکار پل عنوان شده بود: علت آن عدم تاییدیه آب منطقه ای و اعلام نقص در پلت فرم ساخت خط ساحلی پل بوده است اما از نظر فنی، سکوی نصب شده کاملا کارشناسی شده، ساخته شده است.
پل سفید رود در مسیر اصلی منجیل- طارم با صرف هزینه 480 میلیارد ریال 29 دی ماه سال 1403 با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، استاندار و جمعی از مسئولان گیلان بهره برداری شد.
این پل بزرگ با عرشه فلزی و پایه هایی با 2 دهانه 40 و 50 متری به طول 90 متر، عرض 5.5 متر و عرض پیاده رو 50 سانتی متری در بحرانی ترین قسمت رودخانه و در محدوده استملاکی سد سفیدرود شهرستان منجیل با به کارگیری به روزترین اصول فنی و مهندسی انجام شده است.
احداث پل سفیدرود یکی از دغدغه های مهم مردم شهرستان های رودبار و طارم بود و نقش مهمی در جابه جایی بار و مسافر در این مسیر دارد.
کار ساخت این پروژه شهریورماه سال 98 آغاز شد و با تکمیل و بهره برداری آن، مسیر و فاصله گیلان به روستاهای سفیدرود، علی آباد بالا و استان های همجوار (زنجان، قزوین، اردبیل) کوتاه تر می شود.
رودبار مرکز این شهرستان در 67 کیلومتری جنوب رشت واقع شده است.
{{name}}
{{content}}