وزارت بهداشت در حال بررسی دقیق علت مسمومیت غذایی دانشجویان

پیرو بروز علائم مسمومیت در تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دو نفر از مسئولان حوزه معاونت فرهنگی و امور دانشجویی وزارت بهداشت از آشپزخانه مرکزی و سلف سرویس های دخترانه و پسرانه این دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

خبرگزاری تسنیم از زاهدان، پیرو بروز علائم مسمومیت در تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دو نفر از مسئولان حوزه معاونت فرهنگی و امور دانشجویی وزارت بهداشت از آشپزخانه مرکزی و سلف سرویس های دخترانه و پسرانه این دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید هاشمی نسب، رئیس اداره رفاهی حوزه معاونت و نوری، از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و از مسئولین حوزه سلامت روان وزارت بهداشت از نزدیک با دانشجویان به گفت وگو پرداختند.

ارزیابی  فرآیند نگهداری مواد غذایی در آشپزخانه زیر صفر و بالای صفر و کنترل امکانات آشپزخانه و سلف سرویس از برنامه های این بازدید بود.

پایان غذای بی کیفیت/ امید تازه پس از مسمومیت دانشجویان! غذای مسموم در سلف دانشگاه/ روایت تلخ غذای آلوده در زاهدان

حادثه مسمومیت اخیر تبعات سنگینی داشت

محمدهادی عباسی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع تعدادی از دانشجویان دانشگاه با اشاره به اینکه حادثه مسمومیت اخیر تبعات سنگینی برای ما داشت، اظهار داشت: سنگین ترین و سخت ترین عارضه مسمومیت اخیر تحمل درد جسمی توسط تعدادی از دانشجویان عزیز و نگرانی و دغدغه خانواده های محترمشان بود.

وی افزود: شاید بتوانیم بخشی از هزینه های تحمیل شده به دانشجویان عزیزمان را جبران کنیم ولی در قبال بروز مشکلات جسمی و احساس ناخوشایند روانی که به دنبال وقوع این حادثه تلخ رخ داد راهی به جز پوزش و طلب حلالیت نداریم.

عباسی گفت: 39 نفر از دانشجویان عزیزمان به دلیل شدت علائم به بیمارستان های دانشگاهی مراجعه کردند، هرچند تعداد کسانی که علائم خفیف یا متوسط مسمومیت را داشته و یا خودشان به عنوان کادر درمان اقدام به مدیریت مسمومیت خود کرده اند از این تعداد بیشتر است.

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: شناسایی علت تامه و تعیین نقطه کانونی بروز مسمومیت توسط متخصصان و حوزه معاونت بهداشتی در حال انجام است و به محض تعیین دقیق علت مسمومیت مراتب به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: با این وجود و همان گونه که قبلاً نیز اعلام شده است، منتظر تعیین علت بروز مسومیت نمانده ایم و اقدامات لازم را از کانونی  که به صورت مشترک توسط همه افراد دچار مسمومیت مورد استفاده قرار می گیرد شروع کرده ایم، این نقطه مشترک آشپزخانه و سلف سرویس دانشگاه است.

عباسی تصریح کرد: تشدید مراقبت های بهداشتی به منظور قطع چرخه انتقال بیماری های منتقله از راه آب و غذا، تقویت حداکثری نظام مراقبت و افزایش نظارت های میدانی از جمله مهمترین این اقدامات است.

انتهای پیام/

نظرات

captcha