بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن اراک موسوم به هشت هزار و 112 واحدی اسفندماه سال 1400 آغاز شد و ابتدا قراردادی با شرکت پیمانکاری «کیسون» به صورت یکپارچه منعقد شد که به دلیل عدم انجام پیشرفت فیزیکی مناسب توسط شرکت، این قرارداد از اردیبهشت 1402 از هشت هزار و 112 واحد به 2 هزار و 392 واحد کاهش یافت و مابقی واحدها به سه شرکت پیمانکاری دیگر واگذار گردید.
به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن اراک موسوم به هشت هزار و 112 واحدی اسفندماه سال 1400 آغاز شد و ابتدا قراردادی با شرکت پیمانکاری «کیسون» به صورت یکپارچه منعقد شد که به دلیل عدم انجام پیشرفت فیزیکی مناسب توسط شرکت، این قرارداد از اردیبهشت 1402 از هشت هزار و 112 واحد به 2 هزار و 392 واحد کاهش یافت و مابقی واحدها به سه شرکت پیمانکاری دیگر واگذار گردید.
اکنون و پس از گذشته بیش از سه سال از آغاز عملیات اجرایی، این طرح مسکونی پیشرفت فیزیکی چندانی ندارد و متقاضیان این طرح شرکت کیسون را عامل اصلی تاخیر در ساخت این طرح می دانند.
متقاضیان طرح هشت هزار و 112 واحدی اراک با وجود اینکه بیشتر آنها مستاجر هستند اما از همان سال 1400 آورده خود را واریز کردند و هر زمان که پیامکی از اداره کل راه و شهرسازی مبنی بر واریز وجه برایشان می آید بلافاصله نسبت به واریز اقدام می کنند اما شرکت کیسون که پیمانکاری اول و اصلی این طرح است نسبت به مطالبات متقاضیان بی تفاوت است و با وجود پیگیری های انجام شده هیچ تاثیری در فرایند تکمیلی این طرح نداشته است.
حساسیت موضوع به حدی است که زندیه وکیلی استاندار و معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی تقریبا هر هفته با مسئولان رده بالای وزارت راه و شهرسازی از شخص وزیر تا معاونت های مختلف نشست های مختلف برگزار می کنند و پیگیر این طرح مسکونی بزرگ هستند.
سرعت کند این پروژه دلایل بسیاری دارد که یکی از اصلی ترین آنها کم کاری شرکت پیمانکاری کیسون به عنوان اولین پیمانکار این طرح است چرا که با وجود اینکه متقاضیان آورده خود را به هنگام واریز کرده اند یعنی اعتبار مورد نیاز تامین شده و هیچ دلیلی برای کم کاری وجود ندارد. برهمین اساس نادرقلی ابراهیمی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی که او هم مانند متقاضیان شرکت کیسون را عامل اصلی تاخیر در فرآیند تکمیلی این پروژه می داند به سوالات خبرنگار ایرنا در این خصوص پاسخ داد.
ایرنا: چرا مسئولان وزارت راه و شهرسازی و مدیران استانی برای شرکت کیسون که در اجرای تعهد برای ساخت پروژه کوتاهی کرده اقدام نمی کنند؟
ابراهیمی: لازم است در مقدمه بگویم که طرح هشت هزار و 112 واحدی اقدام ملی در ابتدا به یک شرکت پیمانکاری واگذار شد که کار اشتباهی بود که دوباره این پروژه به چهار شرکت پیمانکاری واگذار شد که دوباره یکی از این چهار شرکت، کیسون بود.
از اتفاق من هم خودم این سوال را دارم که چرا هیات سه نفره در وزارت راه و شهرسازی، تصمیم نهایی برای شرکتی که به تعهدات خود عمل نکرده نگرفته است و چرا این شرکت تعیین تکلیف نشده است؟
ایرنا: شما برای تسریع در ساخت این پروژه چه اقدامی به عنوان نماینده مردم انجام داده اید؟
ابراهیمی: درخواست من به عنوان نماینده مردم از استانداری و وزارت راه و شهرسازی این است که کار باید تعیین تکلیف شود این شرکت مشمول قانون فسخ قرارداد است و باید این مهم اعمال و این ماده قانونی اجرا شود و نتیجه بدهد و روی این مسئله پیگیری خود را از طریق وزارت راه و شهرسازی انجام می دهم.
ایرنا: دولت برای تسریع در ساخت و تکمیل طرح اقدام ملی چه کمکی انجام داده است و به طور خاص در اراک چه اقداماتی در خصوص تعیین تکلیف این طرح صورت گرفته است؟
ابراهیمی: از مهمترین مشکلات اقدام ملی مسکن، کمبود نقدینگی است و در این استان برای طرح هشت هزار و 112 واحدی اراک 32 هزار تن میلگرد و 145 هزار تن سیمان با قیمت مناسب فراهم شده است و اقدام دیگر هم مشمول شدن چهار دهک اقتصادی در کوی سردار سلیمانی اراک برای اخذ تسهیلات بوده است.
مجموعه مدیریت ارشد استان به خصوص در ماه های اخیر پیگیری بسیاری در جهت شتاب بخشی به این پروژه انجام داده است اما می توان گفت گره کور این طرح شرکت کیسون است و با فسخ قرارداد با این شرکت بخش بزرگی از مشکلات این طرح حل می شود.
141 هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن در استان مرکزی ثبت نام کردند که از این تعداد 40 هزار نفر از متقاضیان واجد شرایط شناسایی شدند.
{{name}}
{{content}}