فقط 116 پل از 861 پل عابر پیاده در شهر تهران مکانیزه است

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران با اشاره به اینکه فقط 116 پل از 861 پل عابر پیاده در شهر تهران مکانیزه است، گفت: ایجاد گذرگاه ایمن می تواند جایگزینی مؤثر برای افزایش ایمنی عابران باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مصطفی زینی وند، با اشاره به وضعیت پل های عابر پیاده و آمارهای گزارش شده از تصادفات عابرین پیاده در سطح شهر تهران، از رویکردی نوین در طراحی معابر خبر داد که بر ایجاد گذرگاه های هم سطح و ایمن تمرکز دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 861 پل عابر پیاده در سطح شهر تهران نصب شده است، افزود: از این تعداد، 745 پل دارای پله های معمولی و تنها 116 پل به پله های مکانیزه مجهز هستند که 109 مورد از آن ها دارای پله برقی و 7 مورد نیز دارای آسانسور هستند که براساس آمار ارائه شده، از مجموع 861 پل نصب شده در پایتخت، 360 پل در بزرگراه ها، 111 پل در بلوارها و 390 پل نیز در خیابان های شریانی و جهان پخش کننده قرار دارند.

سرهنگ زینی وند با اشاره به مناطق دارای کمترین تعداد پل عابرپیاده گفت: مناطق 12، 17، 3، 11، 6، 13 و 22 شهرداری تهران کمترین تعداد پل عابر را دارند که این موضوع، ناشی از تغییر رویکرد در طراحی معابر شهری و توجه به توسعه گذرگاه های هم سطح، ایمن و آرام سازی شده در مناطق پرتردد و مرکزی شهر است.

وی با تأکید بر نقش رفتار شهروندان در بهره برداری از زیرساخت ها افزود: تجربه نشان داده است که در برخی مناطق مانند 11 و 12، حتی با وجود پل های عابر، رغبت و تمایل چندانی به استفاده از آن ها وجود ندارد؛ از این رو، ایجاد گذرگاه های ایمن، کانال های عبور، و مسیرهای سنگ فرش شده می تواند جایگزینی مؤثر و کاربردی برای افزایش ایمنی عابران باشد.

نظرات

captcha