بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: در سال گذشته رشد 23 درصدی در حوزه نوسازی داشتیم و 1500 دستگاه تاکسی به متقاضیان تحویل دادیم.
وی با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی در کشور فرسوده است، خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل و ظرفیت شرکت های خودروساز و نگاه به تجربیات سنوات گذشته، امکان نوسازی 30 تا 40 هزار دستگاه برای تهران و چندین برابر برای کل کشور امکان پذیر نیست. به جهت تسریع انجام کار و حرکت به سمت هوای پاک اجرای تکالیف قانون هوای پاک با تدابیر شهردار تهران از سال گذشته شهرداری تهران حرکت به سمت نوسازی ناوگان را به صورت جدی با رویکرد برقی سازی آغاز کرد. تهران اولین شهری در کشور است که 172 دستگاه تاکسی برقی وارد عرصه خدمت شدند.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: این 172 تاکسی در فرودگاه ها و اطراف بازار فعال هستند. همچنین از محل قرارداد شهرداری تهران با کشور چین قرار است تا 27500 دستگاه تاکسی برقی به شهر تهران وارد بشود. اولین بخش این محموله که شامل 1752 دستگاه است اکنون وارد پایتخت شده است. مجوز پلاک تاکسی دریافت و توسط شورای عالی ترافیک صادر شده است. از هفته گذشته هم فراخوان واگذاری این خودروها آغاز و در سطح شهر منتشر شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز نزدیک به 160 نازل شارژ برق رو در پهنه های مختلف شهر تهران نصب شده است، گفت: فقط در پایانه بعثت توانایی شارژ روزانه قریب به 900 تاکسی را داریم. بنابراین دغدغه و نگرانی برای این 1752 دستگاهی که قرار است ظرف یک ماه آینده فعال بشود نداریم. مشمولین این مدل نوسازی دارندگان تاکسی های بنزینی و غیره برقی با عمر 12 سال و بالاتر هستند. همچنین روی این ماشین ها جی.پی.اس به جهت رصد و پایش نصب شده است.
وی عنوان کرد: مدل بازپرداخت اقساط به صورت پلکانی و در بازه زمانی 60 ماهه است.
مالکی در پاسخ به این سوال که آیا روند نوسازی ناوگان تاکسیرانی زمان بر خواهد بود، گفت: در سال گذشته رشد 23 درصدی در حوزه نوسازی داشتیم و 1500 دستگاه تاکسی به متقاضیان تحویل دادیم. تعداد ناوگان نوسازی شده تاکسی در اردیبهشت ماه امسال از مرز 11 هزار دستگاه گذشت. البته ظرفیت و پتانسیل شرکت های خودروساز داخلی واقعا پاسخگوی نوسازی کل ناوگان فرسوده کشور و من جمله تهران که دارای یک ناوگان تاکسی بزرگ است، نیست.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: تهران یکی از بزرگترین ناوگان های تاکسی دنیا را دارد و تعداد زیادی از تاکسی های ما فرسوده است؛ به طوری که بیش از 30 هزار دستگاه تاکسی پایتخت فرسوده است و به هر صورت ما هنوز به صفر نرسیدیم. شاید یکی از دلایل اصلی که شهرداری تهران به این مسئله ورود کرد و برای واردات خودرو راسا اقدام کرد به جهت تسریع روند نوسازی ناوگان بود.
تسهیلات جدید برای 1700 تاکسی برقی در تهرانوی با بیان اینکه اگر ما هیچ محدودیتی در تحویل خودروهای با کیفیت در داخل نداشتیم و سالانه حدود 50 هزار دستگاه توسط شرکت های خودروساز داخلی به کشور اختصاص داده می شد این روند خیلی سرعت داشت، گفت: در نتیجه خیلی سریع تاکسی ها به متقاضیان داده می شد. شاید اصلا در واقع دغدغه ای برای نوسازی نبود. ما سال گذشته بالای 3 هزار پرونده تشکیل دادیم. مثلا 1500 دستگاه تاکسی تا الان دریافت کردیم. به هر صورت محدودیت هایی وجود دارد. از زمانی که متقاضی ثبت نام کند و تا زمانی که خودروی خود را دریافت می کند چندین ماه طول می کشد. بنابراین حتما باید نسبت به ایجاد یک ساز و کار نوسازی با یک فرایند دیگری اندیشید.
مالکی در پایان تاکید کرد: البته این مستلزم حمایت دولت است و یک نگاه ویژه را می طلبد.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}