بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش ایرنا، هفتم بهمن پارسال بود که علیرضا زاکانی شهردار تهران لایحه بودجه 1404 شهرداری با رقم 237 همت را تقدیم شورای شهر کرد تا پس از بررسی توسط نمایندگان مردم در شورا و تایید آنها در صحن علنی به تصویب برسد.
به گزارش ایرنا، هفتم بهمن پارسال بود که علیرضا زاکانی شهردار تهران لایحه بودجه 1404 شهرداری با رقم 237 همت را تقدیم شورای شهر کرد تا پس از بررسی توسط نمایندگان مردم در شورا و تایید آنها در صحن علنی به تصویب برسد.
14 بهمن و با چکش کاری های لازم سقف بودجه شهرداری برای سال 1404 با رقم 225 هزار میلیارد تومان و 21 درصد افزایش نسبت به سال 1403 در شورای شهر تصویب شد و در نهایت 30 بهمن پارسال و پس از کش و قوس های فراوان در نهایت افزایش بودجه امسال شهرداری با رقم 231 هزار میلیارد تومان در شورای شهر تصویب شد و به تایید فرمانداری رسید.
نکته مهم در بودجه امسال توجه ویژه به موضوع حمل و نقل عمومی بوده که بیش از نیمی از بودجه صرف این امر خواهد شد؛ در تازه ترین اقدام اما برای شفافیت در هزینه کرد بودجه، مدیرکل برنامه ریزی، بودجه و کنترل عملکرد شهرداری تهران از تدوین سند بودجه شهروندی خبر داد.
علی علاءالدینی روز شنبه با اشاره به تدوین سند بودجه شهروندی امسال، اظهار کرد: هدف از تدوین بودجه شهروندی اطلاع هر چه بیشتر شهروندان از درآمدها و هزینه های شهرداری تهران، نحوه هزینه کرد عوارض پرداختی آنان و سایر وجوه عمومی در اختیار مدیریت شهری در خصوص رفع مسایل عمومی شهر است.
وی ادامه داد: هر چقدر اطلاع شهروندان از منابع و مصارف افزایش یابد، اعتماد آنان به مجموعه مدیریت شهری و احساس مسئولیتشان به مسایل شهر بیشتر خواهد شد.
مدیرکل برنامه ریزی، بودجه و کنترل عملکرد شهرداری تهران گفت: یکی از مولفه های اعتماد عمومی شفافیت است و یکی از ابعاد شفافیت این است که شهروندان از وضعیت درآمدها و هزینه های دولت محلی خود با خبر باشند و افزایش شفافیت و اطلاع شهروندان از عملکرد شهرداری می تواند اعتماد عمومی و سپس مشارکت عمومی را افزایش دهد.
علاءالدینی اضافه کرد: از این رهگذر می توان تدوین و ترویج بودجه شهروندی را یکی از مقدمات پیاده سازی بودجه ریزی مشارکتی به عنوان یکی از وجوه حکمرانی مشارکتی دانست.
به گفته وی، برنامه اداره کل برنامه ریزی، بودجه و کنترل عملکرد برای تهیه سند بودجه شهروندی بدین صورت است که ردیف های اعتباری منابع و مصارف بودجه توسط کارشناسان این اداره کل و با همکاری کارشناسان مرکز ارتباطات و امور بین الملل به زبان ساده و عمومی ترجمه شده و در قالب های مختلفی همچون بیلبورد، بنر، موشن گرافی، اینفوگرافی، خبر، روزنانه دیواری، کتابچه و سایت بودجه شهروندی شهرداری تهران منتشر خواهد شد و اطلاعات آن در اختیار عموم شهروندان قرار خواهد گرفت.
علاءالدینی با اشاره به اینکه تدوین سند بودجه شهروندی در چارچوب «چهارمین دوره من شهردارم» آغاز شده و خروجی های آن پس از تایید، انتشار و اکران عمومی می شود، ادامه داد: در این دوره مدارس، مساجد، بقاع متبرکه، اماکن عمومی و سایر رسانه های معتبر حل اکران بودجه شهروندی خواهند بود که در این مسیر مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران و سازمان زیباسازی نیز همراهی خواهند کرد.
مدیرکل برنامه ریزی، بودجه و کنترل عملکرد شهرداری تهران عنوان کرد: اقداماتی از این دست موجب افزایش شفافیت و در نهایت مشارکت عمومی بوده و این مقدمه گشودگی شهرداری تهران خواهد بود که مقدمه اصلی و اساسی مردمی سازی و پیاده سازی حکمرانی مشارکتی است.
{{name}}
{{content}}