بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
سردار اسدالله حاجی زمانی روز شنبه در آیین آغاز به کار آخرین ایستگاه خط دوم قطار شهری مشهد افزود: این طرح ها در حوزه های مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، راه، نیرو، صنعت و معدن، فناوری اطلاعات و دریایی در دست اجراست.
سردار اسدالله حاجی زمانی روز شنبه در آیین آغاز به کار آخرین ایستگاه خط دوم قطار شهری مشهد افزود: این طرح ها در حوزه های مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، راه، نیرو، صنعت و معدن، فناوری اطلاعات و دریایی در دست اجراست.
وی اضافه کرد: 20 طرح از این تعداد به ارزش اولیه 250 هزار میلیارد ریال و ارزش روز 100 هزار میلیارد تومان در خراسان رضوی در حال اجراست که بیشترین آن مربوط به شهرداری هاست.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) گفت: همچنین 388 کیلومتر خطوط مترویی توسط این قرارگاه در سراسر کشور اجرا شده و یا در حال اجراست.
حاجی زمانی افزود: توسعه خطوط مترویی از ضروریات توسعه شهری است و با ساخت خطوط مترویی بخشی از ناترازی انرژی جبران می شود و باید استفاده از خودروها و تردد برقی در دستور قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، ایستگاه فکوری خط دوم قطار شهری مشهد در سه طبقه شامل طبقه بلیت فروشی، طبقه تاسیسات و طبقه سکو مسافر احداث شده است.
ایستگاه شهید فکوری با استفاده از 14 دستگاه پله برقی مسافران را از سطح خیابان به سکوی ایستگاه می رساند و برای احداث ایستگاه سلامت آن 40 هزار تن آرماتور و 20 هزار متر مکعب بتن ریزی شده است.
مشهد پس از تهران دومین شهر کشور است که در سال 1389 به خط قطار شهری مجهز شد و هم اینک برای این کلانشهر چهار خط قطار تعریف شده که خطوط یک و 2 در حال بهره برداری است و خطوط سوم و چهارم نیز در دست ساخت است.
خط یکم قطار شهری مشهد به طول 19 کیلومتر از پایانه غدیر نخریسی تا وکیل آباد این شهر، اسفند 1389 به بهره برداری رسید و هم اکنون روزانه به طور میانگین 130 هزار نفر در این مسیر جا به جا می شوند، مسیر توسعه چهار و نیم کیلومتری این خط نیز از ایستگاه غدیر تا فرودگاه مشهد در دهه فجر سال 1394 به بهره برداری رسید.
عملیات حفاری 14 و نیم کیلومتری خط دوم قطار شهری مشهد نیز از منطقه رضاشهر به سوی منطقه طبرسی شمالی پانزدهم بهمن 1394 به پایان رسید و اسفند سال 1395 مرحله نخست این خط به طول هشت کیلومتر بهره برداری شد.
اواخر اسفند 1396 نیز با بهره برداری از 2 کیلومتر دیگر از مسیر این خط، ایستگاه های سعدی و شریعتی به صورت آزمایشی به بهره برداری رسیدند و در سفر اردیبهشت ماه سال 1397 رییس جمهوری وقت به مشهد، این خط با خط یکم در ایستگاه شریعتی پیوند خورد و ادامه این خط در ایستگاه میدان شهید کاوه نیز 18 مرداد همان سال بهره برداری شد.
عملیات حفاری خط سوم قطار شهری مشهد نیز به طول 30 کیلومتر که مسیر شهرک ابوذر تا قاسم آباد را پوشش می دهد، از نیمه دوم فروردین سال 1395 آغاز شده است و با بهره برداری از بخش اول این خط، خطوط مترو مشهد به حرم مطهر رضوی متصل می شود.
عملیات حفاری خط چهارم نیز به طول 17 و نیم کیلومتر از انتهای خواجه ربیع تا شهرک شهید رجایی با 15 ایستگاه از خرداد 1400 آغاز شد.
با توجه به اهمیت خط سوم قطارشهری مشهد به عنوان نخستین مسیر ریلی متصل به اماکن زیارتی، تمرکز و تاکید مدیریت شهری بر بهره برداری و مسافرگیری این خط است، گرچه چندین بار وعده مسافرگیری این خط تا کنون به تعویق افتاده اما آخرین قول و وعده بر مسافرگیری بخش اول خط سوم از میدان شهدا به سمت حرم مطهر رضوی و پایانه امام رضا (ع) در اردیبهشت ماه امسال و همزمان با دهه کرامت امسال است.
{{name}}
{{content}}