شرکت های اروپایی به دردسر افتادند

شرایط اقتصادی دشوار و تقاضای ضعیف مداوم برای بسیاری از محصولات، شرکت های سراسر اروپا را مجبور به توقف استخدام یا کاهش فرصت های شغلی کرده است.

به گزارش ایسنا، در اینجا برخی از مشکلات و عملکرد شرکت ها در واکنش به آنها ذکر شده که از ابتدای ماه مارس آمده است:

خودروسازان و قطعات خودرو

پورشه

این خودروساز آلمانی علاوه بر 1900 شغل اعلام شده قبلی، 2000 فرصت شغلی را کاهش خواهد داد و در نیمه دوم سال با اتحادیه ها برای کاهش بیشتر فرصت های شغلی مذاکره خواهد کرد.

رنو

این خودروساز فرانسوی در 11 مارس اعلام کرد که در واکنش به کاهش تقاضا برای خودروهای تجاری در اروپا، 300 فرصت شغلی را در کارخانه ون خود در ساندوویل کاهش خواهد داد.

استلانتیس 

این گروه در سوم آوریل اعلام کرد که در واکنش به اعلام تعرفه دولت ترامپ، 900 کارگر را در پنج کارخانه آمریکا به طور موقت اخراج خواهد کرد. در تاریخ دوم آوریل، اتحادیه Fiom اعلام کرد که استلانتیس به عنوان بخشی از برنامه تولید بلندمدت خود، با اتحادیه های کارگری در مورد کاهش 350 فرصت شغلی در کارخانه های خود در جنوب ایتالیا به توافق رسیده است.

فولکس واگن

مدیر مالی این خودروساز آلمانی در تاریخ 30 آوریل اعلام کرد که از زمان شروع صرفه جویی در هزینه ها در اواخر سال 2023، حدود 7000 نفر از کارکنان خود را در آلمان کاهش داده است. آئودی، که متعلق به فولکس واگن است، در 18 مارس اعلام کرد که تا سال 2029 تعداد 7500 شغل را در آلمان در بخش هایی مانند مدیریت و توسعه کاهش خواهد داد.

ولوو

سخنگوی این شرکت کامیون سازی سوئدی در 18 آوریل اعلام کرد که به دلیل عدم قطعیت بازار ناشی از تعرفه ها و نگرانی ها در مورد تقاضا، قصد دارد طی سه ماه آینده 800 کارگر را در سه کارخانه خود در آمریکا اخراج کند.

بانک ها

دویچه بانک 

مدیرعامل بزرگترین بانک آلمان در 19 مارس اعلام کرد که نیروی کار بخش خرده فروشی خود را در سال 2025 تقریبا 2000 نفر کاهش خواهد داد و کاهش تعداد شعب آن نیز قابل توجه خواهد بود.

سانتاندر

شعبه بریتانیایی بانک سانتاندر اسپانیا در 19 مارس اعلام کرد که تعطیلی شعب جدید در بریتانیا به معنای از دست دادن شغل حدود 750 کارمند خواهد بود.

یو بی اس

اسناد بررسی شده توسط رویترز نشان می دهد که بزرگترین بانک سوئیس در اول آوریل به اتحادیه های کارگری در ایتالیا اطلاع داد که قصد دارد 180 شغل در این کشور، حدود یک سوم از کل را کاهش دهد.

صنایع و مهندسی

زیمنس 

این گروه مهندسی آلمانی در 18 مارس اعلام کرد که 5600 شغل را در کسب و کار صنایع دیجیتال خود حذف خواهد کرد تا با شرایط ضعیف بازار در آلمان و چین سازگار شود.

اس تی میکرو

این تولیدکننده تراشه فرانسوی-ایتالیایی در 30 آوریل اعلام کرد که حدود 1000 شغل را در فرانسه حذف خواهد کرد که بیش از یک سوم 2800 اخراج برنامه ریزی شده در برنامه کاهش هزینه آن است.

تیسن کروپ

این شرکت بزرگ آلمانی در 6 مارس اعلام کرد که به دلیل ضعف طولانی مدت در بخش خودروسازی، قصد دارد حدود 1800 شغل را کاهش دهد.

خرده فروشی و کالاهای مصرفی

موریسونس

این سوپرمارکت بریتانیایی در 24 مارس اعلام کرد که حدود 365 کارمند ممکن است به عنوان بخشی از کاهش عملیات فروشگاه با هدف جبران آنچه آن را افزایش قابل توجه هزینه ها نامید، شغل خود را از دست بدهند.

نستله 

بزرگترین شرکت مواد غذایی بسته بندی شده جهان در 20 مارس اعلام کرد که دو کارخانه در آلمان را واگذار خواهد کرد که حدود 225 شغل را تحت تاثیر قرار می دهد و دلیل آن را ظرفیت بیش از حد اعلام کرد.

پوما 

این تولیدکننده پوشاک ورزشی آلمانی در 12 مارس اعلام کرد که به نوان بخشی از یک برنامه کاهش هزینه، 500 فرصت شغلی در سراسر جهان را حذف خواهد کرد.

سایر

بیون تک 

این تولیدکننده واکسن کووید-19 آلمانی در 10 مارس اعلام کرد که قصد دارد تا سال 2027 بین 950 تا 1350 فرصت شغلی تمام وقت را ازجمله در سایت تولید mRNA در ماربورگ، آلمان و در عملیات تحقیقاتی در اروپا و آمریکای شمالی حذف کند.

دی اچ ال 

این گروه لجستیک آلمانی در 6 مارس اعلام کرد که قصد دارد حدود 8000 شغل را در آلمان حذف کند تا بیش از یک میلیارد یورو (1.15 میلیارد دلار) صرفه جویی کند.

یوپی ام 

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، این شرکت فنلاندی تولیدکننده محصولات چوبی، کاغذ و خمیرکاغذ در 11 مارس اعلام کرد که با توجه به تغییر بازار و ظرفیت بیش از حد، یک کارخانه کاغذسازی در آلمان را به طور دائم تعطیل خواهد کرد و اقدامات کاهش هزینه ای را اجرا خواهد کرد که 462 شغل را تحت تاثیر قرار می دهد. شرکت های اروپایی با کند شدن اقتصاد، فرصت های شغلی خود را کاهش می دهند.

انتهای پیام

نظرات

captcha