راه اندازی بیمارستان صحرایی در الیگودرز

بیمارستان صحرایی مرگسر با مشارکت برخی از نهادها در الیگودرز برپا شد.

- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنمی از الیگودرز، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در لرستان، در حاشیه بازدید از بیمارستان صحرایی مرگسر، با تقدیر از خدمات سپاه پاسداران در مناطق محروم، بر ضرورت حضور مستمر مسئولان در میان مردم تأکید کرد.

وی افزود: خدمات سپاه منحصر به مأموریت های امنیتی نیست و مدرسه سازی، آب رسانی و بهداشت در دورافتاده ترین نقاط، نمونه های بارز این اقدامات است.

نماینده  ولی فقیه در لرستان ادامه داد: برپایی 24 بیمارستان صحرایی در 15 ماه گذشته با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خادمیاران رضوی، لرستان را به الگویی کشوری تبدیل کرده است.

شاهرخی با اشاره به غربالگری های پیش ازموعد توسط شبکه بهداشت، تصریح کرد:حضور پزشکان متخصص با تجهیزات کامل، مانع تبدیل مشکلات ساده به بحران های درمانی پرهزینه می شود.

سردار نعمت الله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل لرستان، نیز با اشاره به راه اندازی 24 بیمارستان صحرایی طی 15 ماه گذشته، از آغاز به کار دومین بیمارستان صحرایی در منطقه محروم مرگسر  خبر داد و آن را گامی مهم در راستای عدالت درمانی خواند.

وی با اشاره به حضور 11 تخصص پزشکی در مرگسر افزود: این اقدام ادامه برنامه ای است که از سال گذشته با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سپاه آغاز شده است.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل لرستان تأکید کرد: 300 هزار خدمت پزشکی به مناطق محروم و عشایری ارائه شده که بار بزرگی از دوش بیمارستان های مرکزی برداشته است.

باقری از برنامه ریزی برای برپایی ماهانه یک بیمارستان صحرایی تا پایان سال خبر داد و بیان کرد: استقبال گسترده مردم نشان دهنده نیاز مبرم مناطق محروم به این خدمات است.

مصطفی امیری، مسول بسیج جامعه پزشکی لرستان، نیز در حاشیه برگزاری اردوی جهادی، پزشکی در مرگسر گفت: برپایی دومین بیمارستان صحرایی سپاه در منطقه محروم مرگسر از خدمات مهم به مردم محروم منطقه است.

وی با اشاره به اهمیت برقراری عدالت درمانی در مناطق محروم، عشایری و حاشیه شهرها، افزود: دسترسی به خدمات بهداشتی در این منطقه بسیار دشوار است.

مسول بسیج جامعه پزشکی لرستان ادامه داد: مردم مرگسر برای رسیدن به مرکز لرستان با بیش از 4 ساعت راه صعب العبور روبه رو هستند و دانشگاه علوم پزشکی به تنهایی قادر به پوشش تمام نیازهای سلامت این منطقه نیست.

امیری با تأکید بر نقش آموزش و پیشگیری در کاهش هزینه های درمانی، بیان کرد:  با ارائه مشا وره های بهداشتی و خدمات رایگان در بیمارستان های صحرایی، به مردم کمک می کنیم تا از هزینه های سنگین درمان جلوگیری کنند.

بیمارستان صحرایی مرگسر با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، شبکه بهداشت سپیددشت، خادمیاران رضوی، کمیته امداد، انتقال خون و بسیج عشایری راه اندازی شده است.

انتهای پیام/

نظرات

captcha