بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
برای هفته پیش رو چه انتظار بازار خواهد بود ؟ طبیعتا واکنش اولیه بازار به خبرهای چهارشنبه شب (کاهش حد اعتباری صندوق های اهرمی و عدم تعیین تکلیف کنوانسیون «پالرمو» و FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام) و پنجشنبه شب که در بالا بصورت مفصل ارائه شد، جالب نخواهد بود و احتمالا برای امروز موج جدی عرضه را (عمدتا در صنایع بزرگ و شاخصی) داشته باشیم. البته از دید ما اتفاقات اینچنینی در خلال مذاکرات، رویدادی طبیعی و نوعی چاشنی محسوب می شود؛ همانطور که ...
اما غروب پنجشنبه بود که همه چیز بهم ریخت. ابتدا آکسیوس به نقل از منابع خبر از احتمال به تعویق افتادن دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا را داد. سپس وزیر خارجه عمان اعلام کرد که به دلایل لجستیکی، نشست آمریکا و ایران که برای شنبه 13 اردیبهشت، برنامه ریزی شده بود، به تعویق افتاده است. در ادامه لارنس نورمن خبرنگار وال استریت ژورنال در توئیتی نوشت: به من گفته شده که دور بعدی مذاکرات ایران به 7 مه (چهارشنبه آتی) موکول شده است. با رسیدن این اخبار و ایجاد نگرانی نسبت به چالش در مذاکرات، دلار و تتر با کندل های قدرتمندی تا سطوح 85 هزار تومانی جهیدند.
بعد از رسیدن خبر تعویق در دور چهارم مذاکرات، فضای خبری داغ و داغ تر شد. ابتدا یکی از خبرگزاری های آمریکایی نوشت: مایک والتز، مشاور امنیت ملی و معاون او به دلیل درز جریان خبری و رویدادهای مربوط به سیگنال گیت "اخراج" شده اند. (اگر خود داستان و افزوده شدن اشتباه گلدبرگ توسط والتز یا فردی دیگر را کنار بگذاریم و اگر این تحقیقات نهایی شده باشد؛ به این معنا است که به احتمال قریب به یقین، چت های سیگنال والتز و وانگ بررسی شده اند.) در داخل کشور هم توئیت وزیر امور خارجه را داشتیم. عراقچی نوشت: بیش از هر زمان دیگری مصمم به دستیابی به یک توافق عادلانه و متوازن هستیم. ما به همراه طرف های عمانی و آمریکایی، تصمیم گرفتیم دور چهارم مذاکرات را به دلایل تدارکاتی و فنی به تعویق بیندازیم. از طرف ایران، هیچ تغییری در عزم ما برای دستیابی به یک راه حل مذاکراتی ایجاد نشده است. در واقع، ما بیش از هر زمان دیگری مصمم به دستیابی به یک توافق عادلانه و متوازن هستیم؛ توافقی که پایان تحریم ها را تضمین و درخصوص اینکه برنامه هسته ای ایران برای همیشه صلح آمیز خواهد ماند اعتمادسازی کند، ضمن آنکه تضمین شود حقوق ایران به طور کامل رعایت خواهد شد.
ترامپ هم بیکار نبود و در شبکه اجتماعی خودش با ایجاد جنگ روانی سنگین نوشت: هر کشوری از ایران نفت بخرد حق تجارت با آمریکا را ندارد ! «تمام خریدهای نفت یا فرآورده های پتروشیمی از ایران باید فوراً متوقف شود ! هر کشور یا شخصی که هر میزان نفت یا محصولات پتروشیمی از ایران خریداری کند، بلافاصله مشمول تحریم های ثانویه خواهد شد. آنها به هیچ وجه اجازه نخواهند داشت با ایالات متحده آمریکا هیچ نوع دادوستدی انجام دهند. اما در نهایت سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه پنجشنبه با اشاره به عقب افتادن دور چهارم گفت وگوهای ایران و آمریکا تصریح کرد: «زمان و محل برگزاری دور تازه گفت وگوهای ایران به زودی مشخص خواهد شد.» خلاصه طوفان خبری سنگین، پنجشنبه شب بورسی ها را حسابی خراب کرد و فعلا نمی توان تحلیل دقیقی درخصوص اتفاقات و تحولات پیش رو داشت.
اما برای هفته پیش رو چه انتظار بازار خواهد بود ؟ طبیعتا واکنش اولیه بازار به خبرهای چهارشنبه شب (کاهش حد اعتباری صندوق های اهرمی و عدم تعیین تکلیف کنوانسیون «پالرمو» و FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام) و پنجشنبه شب که در بالا بصورت مفصل ارائه شد، جالب نخواهد بود و احتمالا برای امروز موج جدی عرضه را (عمدتا در صنایع بزرگ و شاخصی) داشته باشیم. البته از دید ما اتفاقات اینچنینی در خلال مذاکرات، رویدادی طبیعی و نوعی چاشنی محسوب می شود؛ همانطور که در دوره مذاکرات برجام هم کم از این دست اتفاقات و چالش ها نداشتیم. به نظر بازار کماکان چشم به خبرها خواهد داشت و هر گاه ابهامات کاهش یابد و زمان جدید مذاکرات مشخص شود، مجددا فضا رو به بهبود خواهد رفت.
اما در حوزه اقتصادی، کماکان بازار چشم انتظار ...
{{name}}
{{content}}