بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
تهران 193 موزه دارد و بدین لحاظ غنی است، ولی استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه فقیرترین استان کشور است، چون تنها 3 موزه در آن فعالیت می کند.
به گزارش خبرنگار مهر، اگرچه ایران 836 موزه دارد ولی طبق برنامه توسعه باید این تعداد به هزار موزه برسد بدین جهت یکی از برنامه های وزارت میراث فرهنگی ایجاد یک موزه در هر شهر است.
بر اساس اعلام معاونت میراث فرهنگی، 259 موزه تحت پوشش وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با عنوان موزه های وابسته، 324 موزه سایر دستگاه های اجرایی، نهادهای عمومی و دولتی با عنوان موزه های سایر دستگاه ها، 216 موزه های ایجاد شده توسط افراد حقیقی و حقوقی با عنوان موزه های خصوصی و 37 موزه وابسته به مشارکت دو یا چند بخش دولتی نیمه دولتی و خصوصی با عنوان موزه های مشارکتی در کشور فعال هستند.
استان تهران با 193 موزه بیشترین تعداد موزه های کشور را داراست و در رتبه اول از لحاظ تعداد موزه قرار دارد. این استان دارای 110 موزه غیروابسته، 29 موزه وابسته، 25 موزه خصوصی و 4 موزه مشارکتی است.
رتبه بعدی متعلق به استان خراسان رضوی است که با اختلاف زیادی نسبت به استان تهران دارای 76 موزه است. استان اصفهان به رغم تصور، دارای 51 موزه و استان فارس هم دارای 46 موزه است. آذربایجان شرقی با 41 موزه و پس از آن استان یزد با 39 موزه در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.
در این میان استان های فقیر از لحاظ موزه ای ایلام و قم هستند که هر کدام تنها 6 موزه دارند. اما فقیرترین استان کهگیلویه و بویراحمد است که تنها یک موزه وابسته و دو موزه خصوصی دارد و در کل استان تنها 3 موزه فعالیت می کند. این استان در آخرین رتبه قرار گرفته است.
همچنین وزارت میراث فرهنگی در نظر دارد تا این تعداد را به هزار موزه در کشور برساند. در این میان همکاری و مشارکت دستگاه ها و بخش خصوصی را نیاز دارد.
از این جهت وزارت میراث فرهنگی اعلام کرده که 11 همت برای تکمیل و ساخت موزه های تابعه در راستا تحقق برنامه هفتم توسعه نیاز دارد.
بودجه ای که برای تملک دارایی های سرمایه ای ویژه ایجاد و توسعه موزه های منطقه ای در کشور در سال گذشته اختصاص داده شده بود 1,700,000 میلیون ریال بوده است. برای ایجاد و تجهیز سایت موزه ها نیز بودجه ای 48,000 میلیون ریال در نظر گرفته شده بود.
برنامه موزه ها و اموال فرهنگی تاریخی وزارت میراث فرهنگی نیز بدین شرح است:
برنامه هر شهر یک موزه
توسعه موزه های کشور با تمرکز بر افزایش تعداد موزه ها در بخش خصوصی و گسترش متولیان در بخش عمومی
تهیه نقشه آمایشی موزه ای کشور
تهیه نظام موز داری کشور با ایجاد تحول در ساختارهای محتوایی، راویتگری در موزه ها
برنامه ارتقای کیفی موزه های تحت پوشش وزارت به ویژه در حوزه توسعه حفاظت الکترونیکی، ایجاد مخازن امن موزه ای و بهره گیری از فناوری های به روز در شیوه های معرفی در موزه ها
تکمیل پروژه های ساخت موزه های منطقه ای
توسعه موزه های تاریخ دو سده اخیر
تأسیس موزه مشاهیر و مفاخر ایرانی مدفون در خارج از کشور
برنامه استرداد اموال تاریخی ایران از خارج از کشور
برنامه نمایشگاه های موزه ای آثار کمتر دیده شده موزه ای در استان ها به صورت دوره ای
برنامه ساماندهی اموال فرهنگی تاریخی
برنامه نهضت روایتگری در موزه ها
{{name}}
{{content}}