بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
سنندج- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: کردستان در نخستین ماه سال جدید شاهد افزایش چشمگیر 7 درصدی در تردد وسایل نقلیه بین استانی بوده است.
به گزارش خبرنگار مهر، شهرام شکری شامگاه پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران از افزایش 7 درصدی تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی استان طی فروردین ماه 1404 نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
بر اساس اظهارات شکری و داده های به دست آمده از سامانه های هوشمند ترافیکی، در فروردین ماه سال جاری، بالغ بر 3 میلیون و 282 هزار و 611 تردد وسایل نقلیه در محورهای بین استانی کردستان ثبت شده است. این رقم در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، رشدی معادل 7 درصد را نشان می دهد.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کردستان با اشاره به جزئیات این افزایش، اعلام کرد که متوسط تردد روزانه وسایل نقلیه سبک در این بازه زمانی، حدود 35 درصد نسبت به فروردین 1403 افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: متوسط کل تردد روزانه نیز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، بیش از 20 درصد رشد داشته است.
وی در خصوص محورهای پرتردد استان، شکری محور سنندج - سه راهی موچش را با افزایش 4 درصدی و محور کامیاران - کرمانشاه را با رشد 12 درصدی، به عنوان محورهایی با بیشترین میزان افزایش تردد معرفی کرد.
شکری یادآور شد: در مقابل، محور کامیاران - پالنگان با 5 درصد کاهش در تردد نسبت به سال گذشته روبرو بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان اضافه کرد: بررسی تغییرات تردد بر اساس نوع وسیله نقلیه نیز نشان می دهد که در فروردین ماه 1404، تردد وسایل نقلیه سبک با 8 درصد افزایش و تردد وسایل نقلیه سنگین با 3 درصد کاهش همراه بوده است.
به گفته شکری، بیشترین میزان افزایش تردد بین استانی به تفکیک شهرستان ها، در محور مریوان - پاوه با 72 درصد و محور دیواندره - تکاب با 65 درصد به ثبت رسیده است.
وی همچنین به موضوع تخلفات رانندگی اشاره کرد و گفت: از مجموع 9 میلیون و 938 هزار و 460 رؤیت ثبت شده در استان کردستان، تعداد 121 هزار و 257 مورد تخلف سرعت به ثبت رسیده است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کردستان با تاکید بر اهمیت برخورد با تخلفات، خاطرنشان کرد: در فروردین ماه سال جاری، 3 هزار و 639 مورد تخلف اضافه وزن و 200 مورد تخلف سرعت بیش از 50 کیلومتر بر ساعت نیز ثبت شده است که نیازمند توجه جدی نهادهای ذیربط است.
شکری در ادامه به زمان اوج تردد در استان اشاره کرد و اظهار داشت: بیشترین حجم تردد ورودی و خروجی استان در روز 12 فروردین ماه به ثبت رسیده است. متوسط تردد روزانه از ابتدای طرح نیز 470 هزار و 148 تردد بوده که 10 درصد آن را وسایل نقلیه سنگین تشکیل می دهند.
وی همچنین از پاسخگویی فعال مرکز 141 به تماس های مردمی خبر داد و افزود: در فروردین ماه 1404، این مرکز یک هزار و 296 تماس دریافت کرده که به یک هزار و 214 مورد از آن ها پاسخ داده شده است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای کردستان با اشاره به استفاده از فناوری های نوین در مدیریت ترافیک استان، بیان کرد: با بهره گیری از سامانه های پلاک خوان نصب شده در محورهای مواصلاتی، تعداد 499 هزار و 750 پلاک متعلق به سایر استان ها در کردستان شناسایی شده اند.
شکری محور باشماق - مریوان و محور دیواندره - سنندج (قبل از سه راهی مریوان) را به عنوان محورهایی با بیشترین میزان تخلف سرعت معرفی کرد و افزود: بررسی های انجام شده نشان می دهد که خستگی، خواب آلودگی و تخطی از سرعت مطمئنه از عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت و جرح در این مدت بوده اند.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای کردستان با ارائه آماری در خصوص تردد غیربومی ها در استان اظهار داشت: در فروردین ماه 1404، حدود 7 هزار و 179 وسیله نقلیه غیربومی، معادل 11 درصد از کل وسایل نقلیه غیر بومی، بین یک تا دو روز در استان کردستان اقامت داشته اند.
{{name}}
{{content}}