بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
اطلس خلیج فارس و جزایر سه گانه با نمایش 35 نقشه تاریخی از جغرافی دانان طی 14 قرن گذشته انتشار یافت و توسط موزه های بنیاد مستضعفان رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار مهر، رونمایی از اطلس خلیج فارس و جزایر سه گانه در سالن اجتماعات مؤسسه موزه های دفینه انجام شد. اطلس جغرافیایی خلیج فارس و جزایر سه گانه دارای بیش از 35 نقشه از خلیج فارس و جزایر سه گانه ای است که نویسندگان اروپایی ترسیم کرده اند. گروه موزه های بنیاد این نقشه ها را در قالب یک کتاب جمع آوری و منتشر کرده است. قرار است نقشه هایی که بنیاد مستضعفان در خزانه نگهداری می کرده است در موزه های این بنیاد به معرض نمایش گذاشته شود.
پیرو آن، نشست رونمایی از اطلس نقشه های جغرافیایی و تاریخی خلیج فارس و جزایر سه گانه برگزار شد و در آن حمیدرضا سلیمانی مدیرعامل مؤسسه موزه های دفینه این کتاب را بی نظیرترین کتاب ها در این حوزه عنوان کرد و گفت: انتشار این اطلس با مرکز پژوهش های مجلس، و سازمان جغرافیایی ارتش و بخش های تاریخی مرکز پژوهش های وزارت میراث فرهنگی و امور خارجه و همچنین با حمایت مؤسسه ایکوم انجام شد.
سپس احمد محیط طباطبایی رئیس ایکوم ایران گفت: این کتاب تکمیل کننده دو کتابی است که پیش از این چاپ شده است. کتاب اول به همت خاندان سحاب در دهه 40 و کتاب دوم در دهه 80 منتشر شده ولی این اطلس کامل کننده آن کتابهاست .
وی به این موضوع اشاره کرد که فرهنگ دریانوردی جهان مدیون خلیج فارس است و خلیج فارس تنها یک آبراه تاریخی نیست.
محیط طباطبایی بیان کرد: وقتی اسپانیا مسلمان شد، مسلمانان از راه دریا به عربستان می آمدند به این معنا که دریانوردان آنها دریانوردان خلیج فارس بوده اند و آنها دماغه امید را می شناختند.
در ادامه، رضا مراد صحرایی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد مستضعفان گفت: توطئه ای که درباره خلیج فارس رخ داد موجب شد تا اسنادی که هیچ وقت به آن در حالت عادی مراجعه نمی شد، دیده شود.
وی خواستار آموزش تاریخ به نسل جوان و شناساندن آن به سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی وزارت آموزش و پرورش شد و از مراحل تهیه نقشه موزه _ خزانه بنیاد خبر داد و گفت که این موزه_خزانه در حال تکمیل است.
وی گفت: شناساندن تاریخ به هر طریقی سودمند است چه برای یک جمع یا فرد و ملت. باید کاری کنیم که نسل جوان موزه ها را ببیند. اگر این نسل تاریخ نداند با ریشه های خود آشنایی پیدا نخواهد کرد.
صحرایی بیان کرد: فرهنگی دریانوردان خلیج فارس هنوز در خلیج فارس مثل لافت باقی مانده و این مجموعه به یاد می آورد که این آبراه به لحاظ فرهنگ، جهانی است.
{{name}}
{{content}}