بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
سرپرست اداره کل آموزش وپرورش استان البرز با بیان اینکه دولت به تنهایی توان حل معضلات فضاهای آموزشی را ندارد، گفت: خیرین، همواره در عرصه های مختلف، پایه گذاران اعتماد اجتماعی و سرمایه های معنوی ملت و دولت بوده اند.
فرزاد شعبانی، سرپرست اداره کل آموزش وپرورش استان البرز در این مراسم ضمن تبریک دهه کرامت و تسلیت حادثه تلخ بندرعباس، ضمن ابراز همدردی با بازماندگان اذعان کرد: خیرین، الگوهای واقعی ما در نوع نگاه به زندگی و سبک زیستن هستند؛ انسان هایی که با گذشتن از مال و وقت خود، نشان می دهند که چگونه می توان دارایی ها را در مسیری صحیح، انسانی و ماندگار هدایت کرد.
وی با بیان اینکه حضور آن ها، یادآور این حقیقت است که ارزش زندگی تنها در اندوختن نیست، بلکه در بخشیدن و ساختن آینده ای بهتر برای دیگران معنا می یابد، مطرح کرد: خیرین، همواره در عرصه های مختلف، پایه گذاران اعتماد اجتماعی و سرمایه های معنوی ملت و دولت بوده اند و در هر دوره ای، نقش سازنده و بی ادعای آنان، گره گشای مسائل مهم جامعه است.
سرپرست اداره کل آموزش وپرورش استان البرز افزود: آن ها الگویی ماندگار از مسئولیت پذیری و انسان دوستی برای ما به یادگار می گذارند. آنچه خیرین در عمل به جای می گذارند، سرمایه ای اجتماعی و فرهنگی است که مسیر خدمت رسانی را برای دیگران هموار می سازد. خیرین مدرسه ساز رکن اصلی و اساسی و بازوی توانمند دولت در ارتقای فضاهای آموزشی هستند.
شعبانی بیان کرد: اگر خیرین مدرسه ساز نبودند، دولت به تنهایی توان مقابله با چالش ها و حل معضلات متعدد فضای آموزشی، به ویژه در استان هایی مانند البرز را نداشت. همراهی و مشارکت این عزیزان، نقش اساسی در رفع کمبودها و تحقق اهداف توسعه آموزشی ایفا کرده و بستر رشد و تعالی نسل آینده را فراهم ساخته و این حضور آگاهانه، تجلی همبستگی ملی در مسیر تعلیم و تربیت است.
خیرین فرهنگ مشارکت و نوع دوستی را معنا کرده اند
وی عنوان کرد: آرزو و امید ما این است که خیرین عزیز همواره سالم و تندرست باشند و در ادامه این مسیر، همچنان دست ما را بگیرند و با گسترش فعالیت های ساخت وساز، از حجم مسائل و مشکلات کشور بکاهند. جشنواره خیرین مدرسه ساز، فرصتی ارزشمند برای قدردانی از این فرهیختگان است؛ کسانی که با عمل خود، فرهنگ مشارکت و نوع دوستی را معنا کرده اند.
سرپرست اداره کل آموزش وپرورش استان البرز با بیان اینکه ما وظیفه داریم نه تنها از آنان تقدیر کنیم، بلکه زمینه دعوت و جذب مشارکت گسترده ترشان را نیز فراهم آوریم، خاطرنشان کرد: امید است با نگاه روشن و نیت نیک این خیرین مدرسه ساز، بتوانیم مدارس بیشتری احداث کنیم و خدمات آموزشی گسترده تری را به دانش آموزان سراسر کشور ارائه دهیم.
خانم شمیرانی، یکی از خیرین مدرسه ساز البرزی در این مراسم گفت: وقتی همسرم خود فرهنگی بود، از دنیا رفت، با توجه به اینکه من نیز سال ها در خدمات آموزشی و فرهنگی فعالیت داشتم و همیشه علاقه مند به نوجوانان و کودکان بودم، تصمیم گرفتم در راستای باقیات و صالحات او اقدامی انجام دهم. همسرم فردی بسیار دوستدار فرهنگ و خدمتگزار به این مرزوبوم بود.
وی با اشاره به اینکه او خدمات ارزنده ای در این زمینه داشت، به همین دلیل، تصمیم گرفتم مدرسه ای به نامش در حصار کرج بسازم، مطرح کرد: خوشحال و سپاسگزارم از خداوند که این توفیق را به من داد تا توانستم در این مسیر موفق شوم اما این پایان کار نبود و در محمدشهر نیز دو خانه بهداشت ایجاد کردم تا به بهبود شرایط بهداشتی و آموزشی منطقه کمک کنم.
این خیر مدرسه ساز با بیان اینکه همچنین در سیستان و بلوچستان، در یکی از روستاها یک دبستان ساختم که اکنون بچه های آن روستا از خدمات آموزشی بهره مند هستند، ادامه داد: این اقدامات تنها گامی کوچک در راه خدمت به مردم و ارتقای شرایط آموزشی و بهداشتی کشور است. اگر خداوند توفیق بیشتری بدهد، آماده ام تا گام های بیشتری در این زمینه بردارم.
احداث مدارس متعدد با همراهی خیرین ایرانی مقیم خارج از کشور
سمیه هاشمی، عضو بین الملل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور نیز در این جشنواره اظهار کرد: استادان اصلی من در این مسیر، پدر و مادرم بودند. از دوران کودکی شاهد بودم که مادرم چگونه کارهای خیر انجام می داد و هرگز علاقه ای نداشت نامش جایی ثبت شود. همیشه می گفت: «خدا کار من را می بیند» و همین نگاه الهی او، تأثیر عمیقی بر من گذاشت.
وی افزود: پدر معنوی ام، زنده یاد محمدرضا حافظی، شخصیت برجسته ای بود که موارد بسیاری از او آموختم، اذعان کرد: به لطف همراهی خیرین نیک اندیش ایرانی مقیم خارج از کشور، تاکنون موفق شده ایم مدارس متعددی را در نقاط مختلف ایران احداث کنیم. در استان البرز نیز سه یا چهار پروژه را اجرا کرده ایم و امیدوارم بتوانیم گام های بیشتری در این مسیر برداریم.
یکی دیگر از خیرین مدرسه ساز که خود نیز سابقه تحصیل در مدرسه ای خیرساز را دارد، با اشاره به انگیزه اش برای ورود به این مسیر ارزشمند گفت: چون خودم در مدرسه ای ساخته شده به دست خیرین تحصیل کرده بودم، از حدود 20 سال پیش تصمیم گرفتم در حوزه احداث، مرمت و بازسازی مدارس فعالیت کنم. در این سال ها اقدامات مختلفی را در این زمینه انجام داده ام.
وی عنوان کرد: اما یکی از زیباترین مدارس کشور را در یکی از روستاهای مسیر جاده چالوس در دست احداث داریم؛ مدرسه ای که فکر می کنم در زمره 10 مدرسه برتر کشور قرار دارد. در حال حاضر حدود 90 درصد از عملیات احداث این مدرسه به پایان رسیده است.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}