ایجاد بازار پایدار برای عرضه صنایع دستی سیستان وبلوچستان ضروری است

آیت الله مصطفی محامی گفت: یکی از اقدامات اساسی ایجاد بازارهای پایدار برای عرضه صنایع دستی هم در داخل استان سیستان وبلوچستان و هم در خارج از استان، از جمله در مجموعه های فرودگاهی و سایر مکان های پرتردد باشد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان، آیت الله مصطفی محامی، امام جمعه زاهدان، روز دوشنبه، یکم اردیبهشت ماه در دیدار مدیرکل و جمعی از معاونان و مدیران اداره کل میزاث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان وبلوچستان از تلاش ها و فعالیت های انجام شده قدردانی کرد.

امام جمعه زاهدان با اشاره به اقدامات انجام شده برای مدیریت سفرهای نوروزی در استان سیستان وبلوچستان، اظهار کرد: براساس گزارش ها، جلسات هم اندیشی و تشکیل کمیته های تخصصی در ایام نوروز باعث شد از بروز بسیاری از چالش ها جلوگیری شود و این در حالی است که انجام چنین اقداماتی در سال های گذشته نیز ممکن بود اما صورت نگرفت و از این رو باید از تلاش های انجام شده قدردانی کرد.

آیت الله محامی با تأکید بر اینکه مسیر پیش رو هنوز طولانی است، افزود: گرچه نسبت به سال گذشته پیشرفت هایی حاصل شده، اما هنوز همه مشکلات برطرف نشده و نیازمند خلاقیت، تلاش مستمر و مجاهدت شبانه روزی هستیم تا بتوانیم شرایط بهتری را برای مردم فراهم کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت های فراوان و بالقوه استان سیستان وبلوچستان، تصریح کرد: چنانچه زیرساخت های لازم همچون امنیت، راه، هتل، پرواز و خطوط ریلی فراهم شود، می توان شاهد افزایش چشمگیر ورود گردشگران بود این یک چرخه به هم پیوسته است که در صورت تکمیل، منافع آن به مردم استان خواهد رسید.

امام جمعه زاهدان با بیان اینکه همه امور در اختیار اداره کل میراث فرهنگی نیست، اما این مجموعه باید به عنوان مطالبه گر عمومی نقش آفرینی کند، افزود: در حوزه های مختلف جای کار زیادی وجود دارد و لازم است بااندیشه و برنامه ریزی، مسیرهای نو و مؤثر برای توسعه استان سیستان وبلوچستان تعریف شود.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت حضور مؤثر در نمایشگاه ها گفت: طبق گزارش ارائه شده از سوی خود شما تجربه حضور در برخی نمایشگاه ها مفید بوده و باید این حضور گسترش یابد تا ظرفیت ها و محصولات استان بهتر معرفی شود.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان وبلوچستان با اشاره به دغدغه فعالان حوزه صنایع دستی، اظهار کرد: بسیاری از تولیدکنندگان، به ویژه بانوان فعال در این عرصه، از نبود بازار فروش گلایه دارند و باید یکی از اقدامات اساسی ایجاد بازارهای پایدار برای عرضه صنایع دستی هم در داخل استان سیستان وبلوچستان و هم در خارج از استان، از جمله در مجموعه های فرودگاهی و سایر مکان های پرتردد باشد.

آیت الله محامی در پایان تأکید کرد: استان سیستان وبلوچستان از ظرفیت های کم نظیری در حوزه های مختلف مانند گردشگری، صنعت، معدن، مرز، و دریا برخوردار است و هر نقطه ای از استان را که بنگرید، فرصت های بی شماری وجود دارد که تاکنون مورد استفاده قرار نگرفته و اگر زیرساخت های لازم فراهم شود، حتی امکان جذب گردشگران خارجی نیز وجود دارد و زمینه های تحقق این هدف در استان فراهم است.

همچنین در ابتدای این دیدار محمدهادی طهرانی مقدم مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان وبلوچستان نیز گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در این اداره کل و ستاد خدمات سفر استان ارائه کرد.

انتهای پیام

نظرات

captcha