بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
گزارش ها حاکی از آن است که سانحه غرق شدن یک جنگنده آمریکایی در دریای سرخ، به دلیل حمله انصارالله یمن اتفاق افتاده است.
به گزارش مشرق ، رسانه آمریکایی در مطلبی به جزئیات سقوط یک فروند جنگنده آمریکایی بر اثر حمله موشکی نیروهای انصارالله یمن پرداخت و گزارش داد که این سانحه در حین تلاش ناو آمریکایی برای فرار از حمله انصارالله روی داده است.
به گزارش شبکه خبری «سی ان ان»، در شامگاه دوشنبه، نیروی دریایی آمریکا با انتشار بیانیه ای از «غرق شدن» یک فروند جنگنده «اف/ای-18 سوپر هورنت» خود در دریای سرخ خبر داد.
یک مقام آمریکایی اعلام کرد گزارش های اولیه از صحنه حادثه نشان می دهد که ناو هواپیمابر «ترومن» به منظور فرار از آتش نیروهای انصارالله یمن، تغییر مسیر شدید و ناگهانی داده و این موضوع موجب سقوط جنگنده به دریا شده است. ارتش یمن در روز دوشنبه یک حمله پهپادی و موشکی علیه این ناو هواپیمابر آمریکایی در دریای سرخ انجام دادند، ناوی که برای پیشبرد اهداف نظامی آمریکا در دریای سرخ مستقر شده و هدف آن مقابله با عملیات های ارتش یمن است.
در بیانیه نیروی دریایی آمده است: «جنگنده اف/ای-18ای در زمان یدک کشی در محفظه آشیانه دچار سانحه شد و گروه عملیات کنترل خود را از دست داد. هواپیما و یدک کش هر دو به دریا افتادند. خدمه عملیات یدک کشی بلافاصله اقدام به ترک محل کرده و از هواپیما دور شدند.»
یک مقام دیگر آمریکایی به شبکه سی ان ان گفت که هواپیما غرق شده است. ارزش هر فروند از این جنگنده بیش از 60 میلیون دلار برآورد می شود.
«کارل شوستر» ناخدای بازنشسته نیروی دریایی آمریکا به سی ان ان گفت که ناوهای هواپیمابر برای جلوگیری از حمله موشکی از تاکتیک «زیگزاگ» استفاده می کنند. او توضیح داد: «در این تاکتیک، کشتی یک سری چرخش های 30 تا 40 درجه ای انجام می دهد که هر کدام حدود 30 ثانیه طول می کشد. در هر چرخش، کشتی حدود 10 تا 15 درجه به سمت داخل متمایل می شود و موقعیت خود را حدود 100 تا 200 یارد نسبت به هدف احتمالی جابه جا می کند.»
ناو ترومن و گروه عملیاتی همراه آن در زمان وقوع حادثه در دریای سرخ مستقر بودند. نیروی دریایی آمریکا مدعی است که این گروه عملیاتی و اسکادران هوایی همراه آن همچنان «کاملاً آماده انجام مأموریت» هستند.
سوابق خسارات ناو آمریکایی
ناو ترومن پیش از این نیز بارها هدف حملات انصارالله قرار گرفته بود. این ناو در فوریه گذشته زمانی خبرساز شد که در نزدیکی مصر با یک کشتی تجاری برخورد کرد. همچنین در دسامبر گذشته، یک فروند جنگنده اف/ای-18 دیگر از ناو ترومن به اشتباه توسط ناو جنگی «یواس اس گتیزبرگ» هدف قرار گرفته و سرنگون شده بود.
دیگر کشتی های نیروی دریایی آمریکا در منطقه نیز بارها هدف حملات انصارالله قرار گرفته اند. در اوایل سال 2024، یک ناوشکن آمریکایی مستقر در دریای سرخ مجبور شد از سامانه دفاع نزدیک «فالانکس»، که آخرین خط دفاعی در برابر حملات موشکی محسوب می شود استفاده کند؛ زیرا یک موشک کروز شلیک شده توسط انصارالله تا فاصله یک مایلی به کشتی نزدیک شده بود و تنها چند ثانیه مانده بود تا با آن اصابت کند.
هدف گیری کشتی های جنگی آمریکایی توسط انصارالله پس از آن آغاز شد که نیروی دریایی ایالات متحده برای جلوگیری از عملیات های ارتش یمن علیه کشتی های صهیونیستی در دریای سرخ، وارد عمل شد.
در هفته های اخیر، دولت ترامپ حملات هوایی علیه مواضع انصارالله در یمن را شدت بخشیده است که این اقدام با تهدیدات تلافی جویانه ارتش یمن روبه رو شده است. انصارالله در بیانیه ای پس از حملات هوایی آمریکا به بندر نفتی در غرب یمن که منجر به شهادت ده ها نفر شد، اعلام کرد: «تا زمانی که تجاوز اسرائیل به غزه متوقف شده و محاصره برداشته شود، یمن از ادامه عملیات حمایت از مردم فلسطین عقب نشینی نخواهد کرد.»
انصارالله همچنین اعلام کرده است که تجاوز آمریکا به یمن تنها به تشدید هدف گیری ادوات آمریکایی، درگیری و رویارویی بیشتر منجر خواهد شد.
شامگاه دوشنبه خبرگزاری یمنی سبأ گزارش داد که نیروی هوایی آمریکا سه حمله را به منطقه سفیان در شمال غرب یمن انجام داد. صبح سه شنبه نیز شبکه المسیره خبر داد 2 حمله به منطقه بنی حشیش در شمال شرق صنعا انجام شده است.
مناطق تحت کنترل ارتش یمن از 15 مارس شاهد حملات روزانه هستند. آمریکا با هدف متوقف کردن حملات ارتش یمن علیه کشتی های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و خلیج عدن این عملیات را علیه انصارالله یمن انجام می دهد.
{{name}}
{{content}}