بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
بسیاری بر این عقیده اند زهر فروش ناشی از تحولات مسقط تا حدودی گرفته شد اما شک و تردید بطور کامل از بین نرفته و این موضوع در چهره بازار کاملا روشن است. خودرویی ها و بانکها بعد از رشدی که از ابتدای سال تجربه کرده بودند، چند روزی است که با فشار عرضه روبرو هستند؛ درحالیکه پالایشی ها، برخی شمش سازان فولادی ، سنگ آهنی ها، نمادهای تجهیزاتی ، برخی از تک سهم ها و بطور کل شرکتهایی که گزارش های مناسبی طی مدت اخیر منتشر کرده اند، تقاضای قوی تری دارند.
بسیاری بر این عقیده اند زهر فروش ناشی از تحولات مسقط تا حدودی گرفته شد اما شک و تردید بطور کامل از بین نرفته و این موضوع در چهره بازار کاملا روشن است. خودرویی ها و بانکها بعد از رشدی که از ابتدای سال تجربه کرده بودند، چند روزی است که با فشار عرضه روبرو هستند؛ درحالیکه پالایشی ها، برخی شمش سازان فولادی ، سنگ آهنی ها، نمادهای تجهیزاتی ، برخی از تک سهم ها و بطور کل شرکتهایی که گزارش های مناسبی طی مدت اخیر منتشر کرده اند، تقاضای قوی تری دارند. لذا به نظر می رسد بازار کمی در این نقاط درجا بزند اما در عین حال نمادهای جامانده از رشد هفته های اخیر یا آنهایی که دلایل بنیادی قوی برای رشد دارند، مورد توجه باشند و این یعنی ما با یک چرخش پول در صنایع مواجهیم و از این پس از شدت تمرکز روی سهام بزرگ کاسته خواهد شد و به نوعی توزیع پول در برخی از گروه ها را خواهیم داشت. البته تاکید می کنیم سهم های کوچک بنیادی؛ یعنی همه سهم ها با هم رشد نخواهند کرد. از همین رو گرایش به سمت برخی از نمادهای اینچنینی احتمالا کمی بیشتر شود.
باز هم تاکید می کنیم که هنوز در مذاکرات بین ایران و آمریکا اتفاق منفی خاصی رخ نداده و صرفا کاهش خوش بینی و قرار گرفتن در مسیر واقع بینی باعث تغییر ذائقه معامله گران شده است. در واقع از این پس کار به سرعت پیش نمی رود اما در عین حال اوضاع تحت کنترل خواهد بود. در گزارش روز گذشته هم به این نکته اشاره شد که "از سال 96 به این طرف، این نخستین مرتبه ای است که هم در داخل کشور و هم در خارج کشور، یک تصمیم قاطع برای رسیدن به توافق ایجاد شده. بنابراین نه باید خوش بینی بیش از اندازه داشت و نه بد بینی مفرط. در مسیر مذاکرات قرار نیست هر روز و هر شب خبر پیشرفت و حصول نتیجه مثبت داشته باشیم. آنهایی که مذاکرات با 1+5 را به خاطر دارند، به خوبی می دانند که چه چالش های پیش رو است و البته نکته بسیار مهم اینکه مذاکرات این دوره به دلیل نزدیک بودن به فعال سازی مکانیزم ماشه بسیار سریع تر و کوتاه تر از دوره آذر 92 تا تیر 94 خواهد بود." از این رو سهامی که طی مدت اخیر رشد محکمی داشتند، احتمالا پس از کمی دست به دست شدن مجددا در کانون توجهات قرار بگیرند. با این تفاوت که هر چه جلوتر می رویم و به هسته سخت مذاکرات نزدیک تر می شویم، حرکت رو به جلو در سهام منتفع از توافق کُندتر خواهد شد.
نکته دیگر اینکه، فاصله بین مذاکرات بسیار کوتاه است و هر هفته شاهد نشست طرفین در مسقط یا کشورهای اروپایی هستیم و طبیعتا ...
{{name}}
{{content}}