بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش ایرنا، «مصطفی آیدین» رئیس اتحادیه دانشگاه های اوراسیا، با علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت وگو کرد. منادی سفیدان در ابتدای این دیدار با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی بین ایران و ترکیه، گفت: همواره در موضوعات مختلف از ادبیات و هنر تا علوم و فنون تعاملات خوبی میان دو ملت ایران و ترکیه وجود داشته و باید از این تعاملات در جهت بهره مندی منافع ملی فیمابین استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، «مصطفی آیدین» رئیس اتحادیه دانشگاه های اوراسیا، با علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت وگو کرد.
منادی سفیدان در ابتدای این دیدار با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی بین ایران و ترکیه، گفت: همواره در موضوعات مختلف از ادبیات و هنر تا علوم و فنون تعاملات خوبی میان دو ملت ایران و ترکیه وجود داشته و باید از این تعاملات در جهت بهره مندی منافع ملی فیمابین استفاده کرد.
وی با بیان اینکه برای ما مهم است که به عنوان عضو اتحادیه اوراسیا با دانشگاه های کشورهای این حوزه ارتباط مستمر داشته باشیم، اظهار کرد: امیدوارم سفر شما منجر به افزایش کیفیت آموزش و رفاه دانشجویان ایرانی در ترکیه شود.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در ادامه با اشاره به نقش تمدنی ایران و ترکیه در شکل گیری ارتباطات منطقه ای گفت: تبادلات فرهنگی در عرصه شعر، عرفان، خوشنویسی و معماری بیشتر از سایر عرصه ها نمود داشته است و معتقدم باید در زمینه علم و فناوری نیز مانند سایر عرصه ها روابط فیمابین ارتقاء یابد.
منادی سفیدان با بیان اینکه ظرفیت بسیار خوبی در حوزه آموزش، فناوری و تحقیقات در ایران داریم، گفت: ما 108 هزار مدرسه، 17 میلیون دانش آموز، 5/3 میلیون دانشجو، 2500 دانشگاه، 100 هزار استاد دانشگاه و 13 هزار مرکز دانش بنیان و فناوری داریم. آمادگی داریم که ظرفیت های مثبت کشورمان در بخش آموزش را در اختیار ترکیه قرار دهیم و از دانش نخبگان ترکیه ای در بخش های مختلف بهره مند شویم.
وی افزود: پیشنهاد می کنم که دانشگاه مشترکی بین ایران و ترکیه تأسیس شود که نیمی از دوران تحصیل در ایران و نیمه باقیمانده در ترکیه سپری و مدارک دانشجویان بصورت مشترک صادر گردد.
نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: برگزاری نشست های تخصصی کمیسیون های آموزش در مجالس دو کشور می تواند به تبادل و انتقال تجارب در امر قانونگذاری و ارتقا بخش های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری منجر گردد.
لزوم قرابت فرهنگی بین دو کشور
همچنین، مصطفی آیدین رئیس اتحادیه دانشگاه های اوراسیا نیز در این دیدار با اشاره به قرابت فرهنگی و اشتراکات فراوان میان دوملت ایران و ترکیه با بیان اینکه بسیاری از آثار ادبی ما به زبان فارسی نوشته شده و تقریباً 25 درصد زبان ترکی از کلمات فارسی گرفته شده است، گفت: لذا باید تلاش کنیم که قرابت فرهنگی بین دو کشور ادامه پیدا کند.
وی در ادامه ضمن نارضایتی از سطح کنونی همکاری های علمی و فرهنگی و شناخت ناکافی نسل جدید ترکیه از ایران، افزود: در ترکیه ظرفیت های بالا و فناوری پیشرفته ایران را نمی شناسند و در مورد فرهنگ، صنعت و معماری ایران چیزی نمی دانند. در استانبول پروژه ای داریم که دانشجویان کشورهای دیگر به مدت دو هفته به شهرهای ترکیه سفر می کنند و ضمن آموزش دروس با فرهنگ ترکیه هم آشنا می شوند. ما قصد داریم دانشجویان ترکیه را به ایران بیاوریم تا با فرهنگ ایران بیشتر آشنا شوند.
رئیس اتحادیه دانشگاه های اوراسیا تصریح کرد: معتقدم که دیپلماسی آموزشی نقش قوی تری نسبت به دیپلماسی دارد. به نظر می رسد اگر تعدادی از دانشگاه های ترکیه و ایران را به عنوان خواهرخوانده معرفی کنیم تبادل تجربه با سرعت بیشتری اتفاق می افتد.
آقایان غلامحسین روح الامینی، سید عبدالحسین مصطفوی غمام، سید حسن هاشمی و رمضان رحیمی دشت لویی نیز در این دیدار حضور داشتند که بصورت جداگانه نظرات خود را در خصوص راه های تقویت روابط دوستانه فیمابین بیان کردند.
{{name}}
{{content}}