بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه اکو یک سازمان با بنیان های قوی و ریشه های مشترک و مستحکم است، گفت: ایران آماده تقویت تبادلات میان کشورهای عضو اکو است.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه در «نخستین مجمع توسعه پایدار اکو» که در شهر آرکاداغ ترکمنستان در حال برگزاری است، گفت: تخصیص بودجه در راستای ارتقای نهاد خانواده، سیاست های تشویقی در راستای تأمین نیروی انسانی تحصیل کرده از طریق تأمین امکانات تحصیلی و اشتغال پایدار زنان به عنوان رکن اصلی خانواده و جلوگیری از بروز شکاف جمعیتی، از سیاست های برنامه ای جمهوری اسلامی ایران در دهه های اخیر بوده است.
وی بیان کرد: تحقق اهداف توسعه پایدار، با در نظر گرفتن مختصات، الزامات و نیازهای ملت های منطقه اکو و در چارچوب همکاری های جنوب جنوب، می تواند به رشد و حرکت به سمت تاب آوری بیشتر، رشد اقتصادی پایدارتر و کرامت انسانی کمک کند.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه تقویت نهاد خانواده پایه ای برای ثبات اقتصادی است، گفت: در برنامه های توسعه ای راهبردی، خانواده به عنوان نخستین و تأثیرگذارترین نهاد اجتماعی مد نظر قرار می گیرد و جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست ارج گذاری به خانواده، سال هاست یکی از معاونان رئیس جمهور را مسئول امور زنان و خانواده، قرار داده است.
پورمحمدی ادامه داد: منطقه اکو با بهره گیری از فرهنگ غنی کشورهای عضو و همچنین نگاه های حمایتی در حوزه های برنامه ریزی و قانون گذاری، می تواند از ظرفیت غیر قابل انکار نهاد خانواده در راستای توسعه پایدار استفاده کند. پرورش نسلی پویا، انتقال فرهنگ توسعه به شیوه درست، هنجار سازی اجتماعی و بلوغ اجتماعی، از نتایج مؤثر رویکرد کشورهای عضو اکو به ظرفیت های اجتماعی شان با تاکید بر نقش خانواده خواهد بود.
فاصله قابل توجهی میان دستاوردها و ظرفیت های واقعی منطقه اکو وجود دارد
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کشورهای عضو اکو تلاش های گسترده ای را در راستای تحقق اهداف توسعه ای در بستر همکاری های منطقه ای داشته اند، افزود: با این حال، فاصله قابل توجهی میان دستاوردها و ظرفیت های واقعی منطقه اکو به چشم می خورد.
وی اظهار کرد: به موازات تلاش های جاری، ضرورت دارد اهداف مهمی نظیر بهبود شرایط توسعه اقتصادی پایدار در کشورهای عضو، گسترش تجارت درون منطقه ای و حذف تدریجی موانع تجاری، تهیه برنامه مشترک برای توسعه منابع انسانی و توسعه زیرساخت های حمل و نقل و ارتباطات، مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی در ادامه خواستار استفاده مؤثر از ظرفیت های کشاورزی و صنعتی، تبادلات آموزشی، علمی، فنی و فرهنگی، دیجیتال کردن اقتصاد و به کارگیری فناوری های نوین در خدمت توسعه اقتصادی و رفاه مردم منطقه اکو شد و گفت: در حال حاضر سهم اندکی از تجارت خارجی کشورهای عضو در داخل منطقه اتفاق می افتد. بررسی ها نشان می دهد که در سال 2023، کشورهای عضو اکو حدود 455 میلیارد دلار کالا به کشورهای جهان صادر کرده اند که 10,3 درصد آن معادل 56.3 میلیارد دلار، به بازارهای درون منطقه بوده است.
پورمحمدی افزود: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که سازمانی با بنیانه ای قوی و ریشه های مشترک و مستحکم همچون اکو، می تواند مبادلات تجاری میان اعضا را به خوبی توسعه دهد. همچنین، فقدان یک موافقت نامه تجارت آزاد در اکو به خوبی احساس می شود و همان طور که در سند چشم انداز 2025 اکو به آن تصریح شده است، باید هرچه سریع تر در جهت ایجاد منطقه آزاد تجاری میان کشورهای عضو گام برداریم.
ایران آماده تقویت تبادلات میان کشورهای عضو اکو است
معاون رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت های قابل توجهی در حوزه خدمات از جمله خدمات فنی و مهندسی دارد و آماده تقویت تبادلات میان کشورهای عضو اکو است، گفت: در حوزه تأمین مالی توسعه، کشورهای اکو دارای ظرفیت های خوبی هستند. ایجاد یک صندوق توسعه ای با منابع از پیش تعیین شده و تعیین سازوکار بهره برداری مستقیم از این صندوق از سوی کشورهای عضو اکو، می تواند موجب تحقق برخی از دستاوردهای توسعه ای از جمله پیوند بین زنجیره های ارزش در منطقه شود که به علت عدم تأمین مالی از طریق منابع بودجه های ملی، متوقف شده اند.
پورمحمدی سپس گفت: اکو به عنوان یک تسهیلگر منطقه ای، می تواند زمینه ساز همکاری کشورهای عضو با یکدیگر در تعریف پروژه های توسعه ای دو و چندجانبه باشد. همچنین لازم است حضور جمعیِ پررنگی در کنفرانس قریب الوقوع سازمان ملل در خصوص تأمین مالی توسعه در کشور اسپانیا داشته باشیم.
لزوم تقویت تاب آوری ملی و منطقه ای در قبال شوک ها و بحران های اقتصادی آینده
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با تأکید بر لزوم تقویت تاب آوری ملی و منطقه ای در قبال شوک ها و بحران های اقتصادی آینده، گفت: رشد اقتصادی پایدار در کنار پایداری منابع و تاب آوری اقلیمی و انرژی های پاک ضروری است. همچنین نیازمند آزادسازی تجاری، زیرساخت های توسعه یافته، سرمایه انسانی ماهر، مدیریت مسئولانه منابع طبیعی، بخش خصوصی قوی، با انگیزه و کارآفرین، محیط زیست پایدار و بالنده، و البته مهار و بهره مندی هوشمندانه از فناوری های نوین هستیم.
وی با بیان اینکه در این مسیر، دستگاه های برنامه ریزی و نهادهای اقتصادی در کشورهای عضو باید نقش محوری ایفا کنند، گفت: با توجه به فرصت ها و تهدیدهای ناشی از فناوری های نوین، پیشنهاد می کنم سازمان اکو، تدوین رویه ناظر بر همکاری در حوزه فناوری های نوظهور به ویژه هوش مصنوعی را در دستورکار قرار دهد.
توسعه کشورها تأثیرگذارترین عامل در ایجاد و حفظ صلحی پایدار برای بشر خواهد بود
معاون رئیس جمهور سپس با بیان اینکه توسعه کشورها تأثیرگذارترین عامل در ایجاد و حفظ صلحی پایدار برای بشر خواهد بود، گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان میزبان سازمان همکاری اقتصادی (اکو) بر این باور است برای سعادت بشر، راهی جز ارتقای تعاملات و ارتباطات در بستر توسعه وجود ندارد.
پورمحمدی افزود: در سیاست های کلان و برنامه های توسعه ای، این مسیر همواره مورد توجه کارگزاران در ایران است و از این رو، جمهوری اسلامی ایران برگزاری نخستین مجمع توسعه پایدار در اکو را به عنوان یک ابتکار ارزشمند مورد توجه قرار می دهد و آمادگی و تمایل دارد از تمامی ظرفیت های ملی موجود در راستای ایجاد این همگرایی با محوریت توسعه در منطقه اکو بهره برداری کند.
نخستین مجمع توسعه پایدار سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، با هدف رشد شاخص های توسعه پایدار و با حضور وزیران و مقامات ارشد از کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، طی روزهای هشتم و نهم اردیبهشت ماه در شهر آرکاداغ کشور ترکمنستان برگزار می شود. هیئت عالی رتبه ایرانی به ریاست سید حمید پورمحمدی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در این اجلاس حضور دارد.
{{name}}
{{content}}