بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
سرپرست اداره کل آفریقای سازمان توسعه تجارت گفت:در ستاد آفریقا، مصوبات متعددی برای تسهیل حمل ونقل هوایی، کشتیرانی و مسائل بانکی تدوین شده است تا تسهیل تجارت با آفریقا به طور جدی پیگیری شود.
وی با بیان اینکه تحولات اخیر از جمله برگزاری سومین اجلاس همکاری های ایران و آفریقا که درحال برگزاری است به تقویت ارتباطات تجاری دوجانبه کمک می کند، افزود: در این سه روز تلاش می شود تا اقدامات مؤثری که برای توسعه اقتصادی و تجاری بین ایران و آفریقا در نظر گرفته شده است، معرفی و اجرایی شود.
برنامه ایران برای تهاتر کالا با کشورهای آفریقایی کلید خوردصفری درباره جزئیات اجلاس همکاری های ایران و آفریقا که در محل سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، اظهار کرد: سومین دوره اجلاس ایران و آفریقا با محوریت چهار حوزه تخصصی شامل پتروشیمی، معدن و صنایع معدنی، کشاورزی و سلامت با دعوت از تجار این حوزه ها برگزار می شود.
وی بیان کرد: برنامه ریزی این رویداد در دو شهر تهران و اصفهان انجام شده است؛ برگزاری اجلاس در اصفهان می تواند به ایجاد تحرک اقتصادی در این استان کمک کند و حضور این حجم از تجار و مقامات فرصت مغتنمی است تا صنایع متمرکز در اصفهان، به ویژه صنایع فولاد و صنایع پایین دست پتروشیمی و دانش بنیان های ایران از نزدیک مورد بازدید قرار گیرند.
صفری تصریح کرد: در خصوص هیئت ها و مقامات، حدود 400 نفر از تجار و مقامات از کشورهای مختلف در این اجلاس شرکت کرده اند. همچنین در حوزه مقامات، پذیرای بالغ بر 51 هیئت از 38 کشور و درمجموع شامل 284 نفر که شامل 17 وزیر و معاون وزیر از کشورهای آفریقایی است، هستیم. در این رویداد، جلسات متعددی با مقامات دولتی و شرکت های خصوصی تدارک دیده شده است تا فرصتی برای برقراری ارتباطات فراهم شود.
بنابر اعلام ستاد خبری سومین اجلاس همکاری های ایران و آفریقا، سرپرست اداره کل آفریقای سازمان توسعه تجارت در ادامه خاطرنشان کرد: نکته مهم پس از این اجلاس، تشکیل یک کمیته برای پیگیری موضوعات مطرح شده است. این کمیته زیر نظر سازمان توسعه تجارت فعالیت خواهد کرد تا موضوعات مطرح شده در اجلاس به طور مستمر پیگیری شود. پیگیری این موضوعات در حوزه تجارت خارجی اهمیت ویژه ای دارد، چرا که هرچند تلاش های زیادی صورت می گیرد، اما استمرار پیگیری بسیار حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: علاوه بر این، آفریقا فرصت های زیادی را در اختیار ما قرار می دهد. همچنین در صددیم در مقابل وزرایی که به کشور ایران آمده اند ما نیز برنامه هایی را برای اعزام هیئت های تجاری به کشورهای آفریقایی در طول سال جاری داشته باشیم که می تواند به گشایش فضاهای جدید همکاری منجر شود.
او یادآور شد: در ستاد آفریقا، مصوبات متعددی برای تسهیل حمل ونقل هوایی، کشتیرانی و مسائل بانکی تدوین شده است که پس از اجلاس، پیشنهادات لازم به سازمان مربوطه (سازما توسعه تجارت) ارائه خواهد شد تا تسهیل تجارت با آفریقا به طور جدی پیگیری شود.
صفری در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت، هدف ما ایجاد زیرساخت های مناسب و پیگیری مستمر برای توسعه تجارت با کشورهای آفریقایی است.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}