بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
دادستان تهران گفت: پرونده موسوم به کوروش کمپانی از پروندهای مهم و کثیرالشاکی دادسرای عمومی و انقلاب تهران است که مالباختگان انتظار دارند هرچه سریعتر مطالبات خود را دریافت کنند.
به گزارش مشرق به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، علی صالحی در راستای عمل به دستورات ریاست قوه قضاییه و تحقق اهداف سند تحول و تعالی دستگاه قضایی مبنی بر ساماندهی انبارهای گمرکی، اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران و تعیین تکلیف کالاهای رسوبی موجود در این مراجع، به همراه جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی از انبارهای اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران بازدید و از نزدیک بر امور جاری و فرایند تعیین تکلیف کالاها در این انبارها نظارت کرد.
وی در این بازدید از انبار شماره 21، انبار کالاهایی دارویی، بهداشتی و سریع الفساد، انبار خودروها و موتورسیکلت های رسوبی و کانتینرهای موجود در محوطه بازدید و دستورات لازم را برای تعیین تکلیف سریعتر کالاها و نگهداری صحیح و ایمن صادر کرد.
تشکیل کارگروه ویژه برای تسریع در روند رسیدگی، تعیین تکلیف کالاهای رسوبی و صدور آرا
دادستان تهران در این بازدید دستور داد یک کارگروه ویژه با حضور دستگاه های ذیربط و نماینده دادستان تشکیل و با برگزاری جلسات منظم، کالاهای سریع الفساد در سریعترین زمان ممکن تعیین تکلیف گردیده و عوامل اطاله پرونده ها بررسی، شناسایی و با صدور دستورات لازم، مرتفع شوند.
وی سپس در نشست با مسئولان قضایی، مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و معاونین، مسئولان پلیس امنیت اقتصادی و استانداری، مدیران گمرکات و شرکت انبارهای عمومی و خدمات فرودگاهی، اظهار داشت: حسب دستور ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر تعیین تکلیف و جلوگیری از رسوب کالاهای موجود در گمرک و اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران، ساماندهی انبارهای این مراجع، در دستور کار مستمر این دادستانی قرار دارد. خوشبختانه با همکاری دستگاه های مربوطه شاهد تحول مشهود در کیفیت چیدمان، درج آخرین وضعیت و کاهش مدت رسوب کالاها نسبت به سنوات گذشته و بهره گیری از فناوری های نوین در انبارها هستیم.
تعیین تکلیف 100 هزار میلیارد ریال کالا در انبارهای مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران ظرف یک سال گذشته
علی صالحی افزود: ظرف یک سال گذشته، حدود 100 هزار میلیارد ریال کالاهای موجود در انبارهای اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران تعیین تکلیف شدند که حجم اقدامات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از نظر تعداد اقلام 35 درصد و از لحاظ ارزش ریالی بیش از 38 درصد رشد را نشان می دهد.
فروش هزار و دویست میلیارد تومان کالا در پرونده موسوم به قاچاق لوازم خانگی بوش
دادستان تهران در ادامه، پرونده موسوم به کالاهای بوش را به عنوان یکی دیگر از مصادیق عینی ورود جدی دستگاه قضایی و همدلی و هم افزایی بین دستگاهی برشمرد و تصریح کرد: در این پرونده با پیگیری و حمایت ریاست قوه قضاییه تاکنون هزار و دویست میلیارد تومان کالا به فروش رسیده که اقدام بسیار بزرگی بود و فرایند فروش کالاهای مربوط به این پرونده خاتمه یافت.
صدور دستور فروش اموال شناسایی شده و اقدام برای پرداخت مطالبات مالباختگان پرونده کوروش کمپانی
وی ادامه داد: پرونده موسوم به کوروش کمپانی یکی دیگر از پروندهای مهم و کثیرالشاکی دادسرای عمومی و انقلاب تهران است که مالباختگان انتظار دارند هرچه سریعتر مطالبات خود را دریافت کنند. در این راستا تلاش های گسترده ای از ناحیه این دادستانی انجام که منتهی به شناسایی و انتقال اموال جهت مزایده گردد و تلاش ها در جهت فروش اموال شناسایی شده به خصوص خودروهایی که توقیف شده، به سرعت و به بالاترین قیمت ممکن بوده و در نظر دارد حتی المقدور، مطالبات مردم در مرحله دادسرا پرداخت شود.
صالحی افزود: در همین راستا چند مرحله مزایده برگزار شده و، چون بنا بر این است که خودروها و اموال غیر منقول متعلق به متهم این پرونده به بالاترین قیمت ممکن به فروش برسد، فعلا بخشی از این اموال به فروش نرفته که امیدواریم به زودی به بالاترین قیمت ممکن به فروش رسیده و مطالبات مالباختگان پرداخت شود.
تاکید بر تسریع در تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران
دادستان تهران در ادامه با تاکید بر استفاده از امکانات و ظرفیت های نرم افزاری برای ساماندهی هرچه بهتر انبارهای اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان، خاطر نشان کرد: با توجه به گذار از مرحله انضباط دهی در چیدمان و تعیین تکلیف کالاها می بایست با برنامه ریزی دقیق، موجودی کالا در انبارها و آخرین وضعیت تعیین تکلیف از وضعیت فیزیکی و سنتی به حالت هوشمند سامانه ای ارتقا یابد تا هم از هدر رفتن انرژی عوامل انسانی جلوگیری شود و هم موجبات تسریع در تعیین تکلیف کالاهای این انبارها فراهم گردد.
لزوم بهره گیری از فناوری های نوین در مدیریت انبارها
وی در ادامه بیان داشت: بر این اساس لازم است الکترونیکی نمودن محتوای پرونده ها، ارتباط بین سامانه ای سازمان های مرتبط و به ویژه بارگذاری آرای مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی در سامانه با جدیت تمام دنبال شود. از این جهت که در تعیین تکلیف هرچه سریعتر کالاها بسیار موثر خواهد بود و ما نیز در دستگاه قضایی تمام تلاش خود را برای تحقق این امر به کار می گیریم و این موضوع را از طریق مرکز فناوری اطلاعات و معاونت راهبردی قوه قضاییه پیگیری خواهیم نمود.
ارتقای وضعیت نگهداری و فروش وسایل نقلیه موجود
وی در ادامه با اشاره به وجود تعدادی خودرو و موتورسیکلت در محوطه روباز در انبارهای اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران، اظهار کرد: این خودروها و موتورسیکلت ها حتما باید در فضایی مناسب و سرپوشیده نگهداری شوند تا از آسیب به آنها جلوگیری شود. در رابطه با این کالاها اقدامات جدیدی در راستای اصلاح فرایند وضعیت مزایده خودروها و موتورسیکلت ها در دست پیگیری است که امیدواریم این کالاها نیزهرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند.
لزوم شناسایی اماکن مناسب و در دسترس به منظور ایجاد انبارهای مجهز جهت صیانت از اموال موجود
صالحی خاطر نشان کرد: با توجه به استیجاری بودن مکان فعلی اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران، موضوع جانمایی مکان جدید و ایجاد سوله های مجهز و قفسه بندی شده درانبارهای سایر مراجع در دستور کار ویژه قرار گرفته که مصوبه لازم به منظور تحقق اهداف مذکور تنظیم و به منظور صیانت از حقوق عامه، مقرر گردید با نظارت این دادستانی، پیگیری حسن جریان امور صورت پذیرد.
لزوم آسیب شناسی عوامل رسوب کالا
دادستان تهران ضمن احصای تعدادی از عوامل رسوب کالاها در انبارها اشاره نمود: صدور دستور توقیف کالا به جای توقیف وجه حاصل از فروش، عدم امکان بررسی دقیق مستندات مربوط به مالکیت در زمان توقیف، طولانی بودن زمان پاسخ استعلامات، فرایندهای اداری زمان بر از جمله ضوابط تعیین کارشناسان رسمی برای ارزیابی کالا و پیچیده و زمان بر بودن فرایند فروش کالاها از عوامل اطاله فرایند تعیین تکلیف و موجب رسوب کالاها می باشد که می بایست آسیب شناسی و مرتفع گردند که در این راستا دستورات لازم به مدیران حاضر صادر گردید.
صالحی در پایان با تاکید بر اهمیت هم افزایی و هماهنگی دستگاه های اجرایی و قضایی برای تسریع در تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی و گمرکات خاطرنشان کرد: باید با همت و کار جهادی تلاش کنیم این کالاها هرچه سریعتر تعیین تکلیف و توقیف آنها ضابطه مند شوند. در این رابطه باید آسیب شناسی دقیق صورت گرفته و علل طولانی شدن فرآیند تعیین تکلیف کالاها، رسوب کالا در گمرک و عدم ترخیص در مواعد قانونی بررسی و برای رفع موانع و مشکلات موجود برنامه عملیاتی ارائه کرد.
{{name}}
{{content}}