بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه در صورت موفقیت آمیز بودن اعطای خط اعتباری 50 میلیون یورویی با قرقیزستان، 50 میلیون یوروی دیگر نیز در اختیار بازرگانان قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر مهدی غضنفری روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهم نامه اعطای خط اعتباری میان ایران و قرقیزستان، با قدردانی از ابراز همدردی دولت و ملت قرقیزستان در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی افزود: به طور طبیعی جهان در شرایط پسا کرونا با کاهش نرخ رشد اقتصادی مواجه شدند اما آمار ارائه شده از سوی وزیر قرقیزستان باعث رغبت سرمایه گذاران ایرانی جهت سرمایه گذاری در این کشور خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه کمیته ای مشترک در وزارت اقتصاد قرقیزستان تشکیل خواهد شد تا پروژه هایی که احتیاج به حضور سرمایه گذاران ایرانی دارد، مشخص شود، ادامه داد: سرمایه گذاران ایران در پروژه هایی که سرمایه گذاری می کنند از مالیات معاف بوده و بدون روند اداری می توانند پروژه های مورد نظر خود را انتخاب کرده و سرمایه گذاری کنند.
رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی خاطر نشان کرد: اینگونه نیست که صندوق توسعه ملی بخواهد بطور مستقیم در پروژه ها سرمایه گذاری کند بلکه سرمایه گذاران با عاملیت بانک اقدام به سرمایه گذاری در این کشور خواهند داشت ولی صندوق توسعه ملی سعی می کند که بخش خصوصی را برای حضور در این کشور تشویق کند.
وی با اشاره به اینکه اگر اختصاص این خط اعتباری 50 میلیون یورویی موفقیت آمیز باشد و به اهداف خود دست یابد، 50 میلیون یوروی دیگر نیز به این خط اعتباری افزوده خواهد شد، گفت: این اتفاق باعث می شود که 100 میلیون یورو خط اعتباری در این زمینه در نظر گرفته شود.
غضنفری ادامه داد: این اتفاق دو مزیت برای ایران و قرقیزستان به همراه خواهد داشت که برای شما باعث توسعه پروژه ها و رشد اقتصادی خواهد شد و برای ما نیز باعث افزایش صادرات و بازگشت پول از طریق بازرگانان و تجاری ایرانی می شود.
وی تصریح کرد: البته محدودیت برای صادرات تجهیزات از ایران به قرقیزستان از سوی صندوق توسعه ملی ایجاد نخواهد شد چون ممکن است برخی از تجهیزات پیشرفته در کشور ما وجود نداشته و بازرگانان مجبور شوند از کشورهای دیگر صادرات به قرقیزستان انجام دهند به همین دلیل کیفیت کار برای ما مهم است.
رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه براساس این تفاهم نامه پیمانکاران ایرانی منتظر خواهند بود که طرف قرقیزی مشخص کند که باید در چه پروژه هایی سرمایه گذاری شود، اظهار داشت: اگر کمیته مشترک میان دو کشور در وزارت اقتصاد قرقیزستان فعال نشود، اتفاقی تا یک سال آینده درباره مراودات تجاری میان دو کشور رخ نمی دهند.
مهدی غضنفری نیز پس از امضای این تفاهمنامه در جمع خبرنگاران گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی دو اثر مهم در اقتصاد کشور ما دارد؛ یکی اینکه به خودی خود ارز آور بوده و می تواند به ورود حجم ارزی که وارد کشور می شود و همچنین در تنظیم بازار ارز مؤثر باشد.
وی تصریح کرد: دوم اینکه پیمانکاران ایرانی بخشی از کالاهایی را که نیاز دارند از داخل کشور منتقل خواهند کرد و موجب فعال کارخانجات نیز می شود باعث تقویت تولید می شود.
رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه ممکن است پرسیده شود در حالی که کشور خودمان نیاز به سرمایه گذاری دارد، چرا صندوق توسعه ملی اقدام اعطای خط اعتباری برای سرمایه گذاری در قرقیزستان کرده است، گفت: شکلی که ما تأمین مالی در این زمینه می کنیم، اینگونه است که به پیمانکاران تسهیلات می دهیم و این پیمانکاران بعد از اتمام کار، منابع حاصل از سودی که داشته اند ، با مبلغ بیشتری به کشور باز می گردانند.
وی خاطر نشان کرد: به علاوه خط تولید کارخانجاتی که مواد و مصالحی که تولید می کنند می تواند فعال شده و به این دلیل همه کشورها توجه زیادی درباره صادرات خدمات فنی و مهندسی کشورشان دارند.
غضنفری ادامه داد: فعلاً 50 میلیون یورو خط اعتباری در نظر گرفته شده و در این تفاهم نامه ای که امضا کردیم که دولت قرقیزستان در پروژه ای که می خواهد به پیمانکاران ایرانی بدهد از شرایط مزایده و مناقصه و شریفات اداری آنها را معاف شوند و پیمانکاران بدون ورود به صحنه های رقابت شدید بتوانند این پروژه ها را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه این 50 میلیون یورو اهرمی شده تا پیمانکاران ایرانی بتوانند حجم صادرات خدمات فنی و مهندسی را افزایش دهند و خاطر نشان کرد: امیدواریم در آستانه تحولات دیگری که در کشور در حال وقوع است، این موضوع نیز بتواند کمکی به حسن همجواری، افزایش دوستی، برادری و تعامل مشترک با کشورهای همسایه که جز سیاست های نظام و دولت است.
{{name}}
{{content}}