بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت گفت: جشن ها و برنامه های دهه کرامت با مشارکت اقشار مختلف مردم از روز دوشنبه 8 اردیبهشت در سراسر کشور آغاز می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، سومین جلسه هماهنگی ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت، شنبه (6 اردیبهشت ماه 1404) با حضور نمایندگان نهادها و دوایر عضو این ستاد در دفتر مرکزی این شورا برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری، رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت با قدردانی از زحمات بی دریغ دست اندکاران برگزاری برنامه های این دهه گفت: در همه اعتاب مقدس، از جمله بارگاه مقدس رضوی، شاهچراغ، عبدالعظیم حسنی، حضرت معصومه و سایر بقاع متبرکه و امامزادگان، جلسات متعددی برای هماهنگی و همکاری در برگزاری هر چه باشکوهتر برنامه های دهه کرامت صورت گرفته که صمیمانه از همه تشکر بزرگوارن تشکر می کنم.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری افزود: برنامه های دهه کرامت، هم به لحاظ شکلی و هم محتوایی، وابسته به اعتاب مقدس است که با همکاری عاشقان این خاندان و اقشار مختلف مردم در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.
او در ادامه نکاتی را پیرامون ضرورت انسجام و وحدت رویه در خصوص طراحی و اجرای این برنامه ها عنوان و خاطرنشان کرد: اسامی روزهای دهه کرامت مشخص و اعلام شده است. توصیه و خواهش ما این است که در طراحی برنامه ها، توجه به نامگذاری ایام دهه کرامت صورت گیرد و هماهنگی و دقت نظر لازم در این خصوص صورت پذیرد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت توضیح داد: لازم است روی عناوین روزهای دهه کرامت دقت کنیم و هماهنگ باشیم. در هر روز از این دهه مبارک، با توجه به مناسبت ها و اهداف مورد نظر، یکی از اماکن یا نهادها، می تواند محور باشد و سایر دستگاه ها نیز همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند.
او ادامه داد: مطلوب است هر دستگاه یا نهادی، در کنار برنامه های داخلی خود، به برنامه های بیرونی و خارج از دستگاه مربوط نیز توجه داشته و در آنها مشارکت نماید. البته در هر دستگاه به صورت اختصاصی برنامه هایی پیش بینی شده که بسیار مطلوب است ولی لازم است در کنار آن در برنامه های عمومی نیز مشارکت داشته و در تولید محتوا، اطلاع رسانی و تبلیغات نیز هماهکاری و هم افزایی صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری افزود: برخی دستگاه ها دامنه اطلاع رسانی قوی تر و ارتباطات وسیع تری دارند. سایر دستگاهها نیز با توجه به ظرفیت و شرایط خود می توانند به نحو مطلوب با یکدیگر همکاری داشته و به یکدیگر کمک کنند تا شاخص ترین برنامه ها به صورت باشکوه اجرایی و اطلاع رسانی شود.
او گفت: در گذشته فعالیت های خوبی برای پایه ریزی و شکل دهی به برنامه های دهه کرامت صورت گرفته و لازم است از پیشکسوتان این حوزه تقدیر شود.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری افزود: پیشنهاد ما برگزاری اجلاس پیشکسوتان برگزاری دهه کرامت است تا از پدیدآورندگان و کسانی که جزو برگزار کنندگان اولیه برنامه های دهه کرامت بودند، تجلیل و تقدیر به عمل آید.
او در ادامه به اهمیت ارزیابی عملکرد و اثربخشی برنامه های دهه کرامت اشاره کرد و اظهار کرد: عملکرد برنامه های اجرا شده توسط دستگاه های عضو ستاد از اهمیت زیادی برخوردار است و در کنار ارزیابی نقاط قوت و ضعف، اثربخشی برنامه ها نیز باید مورد توجه باشد و در نهایت از برگزیدگان تقدیر صورت گیرد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت اضافه کرد: در این راستا لازم است اعضای ستاد به مدیریت دانش و ارائه گزارش های کامل و دقیق توجه داشته باشند تا بتوان برنامه ها را به نحو مطلوب ارزیابی کرد.
او همچنین به نقش صدا و سیما در پیشبرد و ترویج برنامه های فرهنگی اشار کرد و گفت: حضور نمایندگان صداوسیما در جلسات بسیار مهم است.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری گفت: شادی مؤمنانه یک نیاز فطری است و این دهه شریف، فرصتی را برای این شادی با حضور عاشقانه و گسترده اقشار مختلف مردم فراهم می کند که در شکل دهی هویت ملی و تقویت اتحاد و انسجام گروه های مختلف نقش زیادی دارد. زیرا امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه (س) بخشی از هویت ملی همه ایرانیان و اقشار مختلف مردم با گرایش ها و سلائق مختلف هستند و مردم ایران با هر تفکر و هر جایی که باشند، ارادت ویژه ای به این خاندان بزرگ دارند.
در ادامه جلسه هر یک از اعضای ستاد ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات، گزارش فعالیت ها و برنامه های دستگاه متبوع خود به مناسبت دهه کرامت را تشریح کرده و هماهنگی نهایی به منظور برگزاری مراسم و جش های میدانی و برنامه های محوری با همکاری دستگاه های مختلف صورت گرفت.
{{name}}
{{content}}